Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Szombat kilőve, akvarista tali lesz. De a vasárnap jónak tűnik.

Akkor Vasárnap mikor? :) Délelőtt? Délután? A szokott helyen találkozzunk és onnan esetleg menjünk valahová?

Elküldve
Akkor Vasárnap mikor? ;) Délelőtt? Délután? A szokott helyen találkozzunk és onnan esetleg menjünk valahová?

Hívtam Rolit olyan öt óra körül, de nem vette fel, így semmi konkrétumot nem tudok mondani :)

Elküldve

Igen ez a mostani tali elmaradt, Vasconának szombat lett volna jó, nekünk meg a vasárnap, de!!!Jön ő még haza majdnem minden hétévégén, szóval...

Újabb javaslatom!

Hamarosan nyílik egy csocso center a városban, s mivel szekciónk számos tagja rajong e szórakozási lehetőségért, gondoltam, ellátogathatnánk oda, ha nem is a nyitópartyra, de valamikor....Benne vagytok?

Elküldve

Még én is benne vagyok!:)

Csak kérlek szóljatok időben,hogy hazaegyen a penész mert már nagyon kíváncsi vagyok rátok!;):)

Üdv minden debreceni opelesnek,csók a lányoknak!;)

Elküldve

Nálam is ugyanez,csak azért ha hamarabb szóltok az előnyösebb,mert úgy megyek haza:)

Végre van netem is újra!

Mindenkitől bocsi aki keresett,és nem ért el! most már el fog:)

Üdv

Elküldve
Nálam is ugyanez,csak azért ha hamarabb szóltok az előnyösebb,mert úgy megyek haza:)

Végre van netem is újra!

Mindenkitől bocsi aki keresett,és nem ért el! most már el fog:)

Üdv

Akkor tiéd a javaslattevés joga :) Mikor, és hol?

Elküldve

jajj én nem szeretem az ilyet!

Én alkalmazkodom szívesen bárkihez ha tudok,inkább mondjátok mikor és megyek...

Csak a jövő hét hétvégéje nem jó mert éjszakás vagyok

utána amikor tali,akkor Roli:)

Elküldve

Április 1. (Bolondos Tali) 17.00 (bolondok talija) :)

1. nyuszifül

2. Vascona

3. mackosajt

4. S.S. és kicsikéje ;)

5.

6.

7.

.

.

99. SzaboT és az ő drágája ;)

Elküldve

Nem offolni, mert bekeményítek! Irgum-burgum! ;) (nem komolyan venni, ennyi még elfér, majd a főnökasszony riaszt, ha már nem tetszik neki. :)) Viszont gyertek Rulezke, nagy az a parkoló, Peti pedig majd megszereti a csocsót. ;)

Elküldve
Kedves nyuszifül kollegina felhívta a figyelmemet egy apró tényezőre, amin átsiklott a figyelmem. Miért 17:00? Nem lehet korábban?

Azért, mert Vascona 16.44-re érkezik meg az állomásra vonattal! ;)

Reméljük a MÁV pontos lesz! :)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.