mackosajt Elküldve Február4, 2006 Megoszt Elküldve Február4, 2006 MOst még két napig keményen délelőttös leszek, de elvileg a délután szabad... Utána meg bármi lehet, mert jön az éjszaka... persze ekkor már csak napközben érek rá... Szóval... részemről ennek megfelelően tudok megjelenni... Persze lehet, hogy veszek ki pár szabadnapot, vagy tavalyi szabit, és akkor jobb lesz... Nem? Csak azt mondjátok meg, hogy mikorra! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Nekem is van 7 napom az előző évből... Jövő hét szombat nem jó, mert "halazok". Vasárnap viszont ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Nekem is van 7 napom az előző évből... Jövő hét szombat nem jó, mert "halazok". Vasárnap viszont ok. Napközben vagy este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február5, 2006 Megoszt Elküldve Február5, 2006 Srácok!ennél valami konkrétabb javaslatra gondoltam!Mert kicsit kínos nekem hogy mindig én legyek a döntőbíró! Akkor ha a vasárnap jó,induljunk ki abból! Ha nem mozi a fő cél, gondolom akkor nem feltétlenül kora délelőtt talizunk :) Szóval..légyszi konkrétumokat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Konkrétan mire gondolsz? :) Legyen a vasárnap délután, hogy aludni is lehessen. Mondjuk 1 óra. A programot meg rátok bízom, mert ti vagytok helybeliek. Inkább valami beülős helyet keressetek, hogy meg tudjuk beszélni a weblap ötleteket. Az én vélemyényem az, hogy ezt a talit szenteljük olyan megbeszélős talinak. Egyfajta szekcióülésnek, ha így jobban tetszik. Szerintem van mit megbeszélni (Kecsó, weblap, matricák, tervek az évre, stb). E hónapban csináltatom a matricáimat, szal gondolkozzatok, hogy nektek kell-e! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Konkrétan mire gondolsz? :D Legyen a vasárnap délután, hogy aludni is lehessen. Mondjuk 1 óra. A programot meg rátok bízom, mert ti vagytok helybeliek. Inkább valami beülős helyet keressetek, hogy meg tudjuk beszélni a weblap ötleteket. Az én vélemyényem az, hogy ezt a talit szenteljük olyan megbeszélős talinak. Egyfajta szekcióülésnek, ha így jobban tetszik. Szerintem van mit megbeszélni (Kecsó, weblap, matricák, tervek az évre, stb). E hónapban csináltatom a matricáimat, szal gondolkozzatok, hogy nektek kell-e! Én is erre gondoltam, s ha javasolhatom legyen a Belga a Piac utcán..... :) Ott lehet akár kajálni is ha vki éhes lesz.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 szóval vasárnap délután... eddig rendben... Belga... ez is... időpontilag hány órakkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 A Belga az a volt Krúdy Söröző, a Csonka Templomtól nem messze, de természetesn mehetünk bárhová, csak gondoltam a Napló székháznál akár még parkolni is tudunk, illetev a belvársoban könnyebben lehet mozogni a helyek között, de tőlem mehetünk a Royalba megitn, aztán kint a boxban megbeszéljük amit kell, aztán lehet megint csocsózni...már aki tud..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ha van konkrétum, akkor várok egy telefoncsörgést, úgyis halálra unom magam. De ha minden le van fixálva a weblaphoz, akkor egy kis csocsó még belefér. Kell a sikerélmény! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Ha van konkrétum, akkor várok egy telefoncsörgést, úgyis halálra unom magam. De ha minden le van fixálva a weblaphoz, akkor egy kis csocsó még belefér. Kell a sikerélmény! :D Szerintem Fix! Viszont én nem tudom a telefonszámod! :) Pü-ben elküldhetnéd! Szóval, ha a többiek is jónak látják, akkor mehetünk a Royalba is. Ott is le tudunk ülni, és ha valaki inni szeretne, azon is lehet segíteni. Ráadásul csocsó is van! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 És a parkolási lehetőség? Nem akarok megint centizgetni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 És a parkolási lehetőség? Nem akarok megint centizgetni! Van a közelben parkoló másik! Igaz, kb. 50 m-rel többet kell sétálni... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 És a parkolási lehetőség? Nem akarok megint centizgetni! Vasn egy lakótelep a közelben, ott mindig van hely, de egy trafóháznál is meg lehet állni, egy nagy parkoló,amit én tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Vasn egy lakótelep a közelben, ott mindig van hely, de egy trafóháznál is meg lehet állni, egy nagy parkoló,amit én tudok. És az állomás parkolója??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 És az állomás parkolója??? Az fizetős, szerintem, de nekem az is jó,...csak ha sokáig leszünk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Az fizetős, szerintem, de nekem az is jó,...csak ha sokáig leszünk :) Vasárnap...délután... Szerintem akkor már nem... De ha a múltkori helyszíntől jobbra befordulva a ház tövébe állunk, az nem fizetős! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Vasárnap...délután... Szerintem akkor már nem... De ha a múltkori helyszíntől jobbra befordulva a ház tövébe állunk, az nem fizetős! Igen, ezt mondtam az előbb...illetve hátrébb a nagy parkolót "MÁV Nagyállomás indulási parkolók (minden nap 05,00 h-tól - 21,00 h-ig)" Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Igen, ezt mondtam az előbb...illetve hátrébb a nagy parkolót "MÁV Nagyállomás indulási parkolók (minden nap 05,00 h-tól - 21,00 h-ig)" :D Akkor ha ott sincs hely, még mindig mehetünk a MÁV Nagyállomás érkezési oldali parkolókba... az normál, tehát nem mindennapos... :) (Vazze, ekkora szemétséget! ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 2006. január 12. EW 13:00 1. nyuszifül 2. SzaboT 3. mackosajt 4. Sörös Sanyi 5. I_S 6. 7. Egészítsétek már ki a listát, nem tudtam ki kivel jön, ki hogyan ér rá. A félreértések elkerülése végett itt is elmondom:minden talin szeretettel várunk mindenkit, függetlenül attól tag-e vagy sem. Én mindig csak azokat írom be akikről konkrétat tudok, szóval lehet frissítenia listát. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Mit szólnátok egy hétvégi Vascona-ismerkedős talihoz? Beszéltem vele, jön haza a hétvégén, időpont-javaslatokat várok, illetve azt is ha nem jó most akkor mikor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nekem gyakorlatilag mindegy! :blink: Az biztos, hogy amit javasoltok, arra elmegyek, csak nem bizti, hogy végig maradok... Tudjátok, táppénzen vagyok! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2006 Megoszt Elküldve Március1, 2006 Nekem most bukta, majd legközelebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március2, 2006 Megoszt Elküldve Március2, 2006 Én hétvégén megyek Püspökladányba a családomhoz. Péntek du indulok, szombat du jövök vissza. A visszaútba beiktathatom Debrecent. Olyan közép-késő délután érnék oda. Nekem most bukta, majd legközelebb. Akkor a pálesz még marad. Míg a fácán tart, addig nincs gond. Utána... Utána meglátjuk. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március3, 2006 Megoszt Elküldve Március3, 2006 Mivel hétvégén nem leszek net közelben, így a tali időpontját sem tudom megnézni. Ha végleges az időpont, akkor dobjatok már róla egy sms-t! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Vascona hétvéégn itthon lesz! Én melózok, de ha van időpont javaslat akkor várom....És egyeztetek vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts