Guest Sanci Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Üdv minden debreceni opelesnek! Még mindig érvényes a csüt. 18 órától a főnixes talik? Egy ideje péntekenként délután 6 órától vannak de van aki már 5 körül ott szokott lenni bár sokan csak fél 7-7 fele érnek ki.. :D
Endlos Elküldve Július28, 2010 Elküldve Július28, 2010 Egy ideje péntekenként délután 6 órától vannak de van aki már 5 körül ott szokott lenni bár sokan csak fél 7-7 fele érnek ki.. :D Sanci az aláírásodba még linket is tehecc :-))
Racsni Elküldve November23, 2010 Elküldve November23, 2010 Sanci az aláírásodba még linket is tehecc :-)) Ezek a villámtalik Főnix csarnok parkolójában szoktak lenni??? Mert akkor megyek én is, mint legfrissebb Opel tulaj. :excl:
Endlos Elküldve November24, 2010 Elküldve November24, 2010 Ezek a villámtalik Főnix csarnok parkolójában szoktak lenni??? Mert akkor megyek én is, mint legfrissebb Opel tulaj. :excl: Vannak nagy talik, de sajnos innen nem nagyon szokott eljönni senki, mert ugye a Debreceni opeles klub nagyon fiatalokból áll, aztán mi meg már idős dolgozó emberek vagyunk, nem futja energiánkból a bulizásra, marhulásra. Pedig de jó is volt az........................
Endlos Elküldve November24, 2010 Elküldve November24, 2010 Lenne egy javaslatom szilveszteri bulira egy 70km-re lévő termálfürdő területén faházzal, csocsóasztallal, vacsival, stb. potpm áron. Ha érdekel valakit, akkor részletezem.
Racsni Elküldve November25, 2010 Elküldve November25, 2010 Vannak nagy talik, de sajnos innen nem nagyon szokott eljönni senki, mert ugye a Debreceni opeles klub nagyon fiatalokból áll, aztán mi meg már idős dolgozó emberek vagyunk, nem futja energiánkból a bulizásra, marhulásra. Pedig de jó is volt az........................ Hát én sem az a kisiskolás kiscsóka vagyok!:excl: De a lazításra mindíg kell időt szakítani, mert könnyen elfásul az ember!:(
Apamoly Elküldve December17, 2010 Elküldve December17, 2010 Uraim! Ha már nem sikerült eljutnom a mikulás napi talira, amiért külön elnézéseteket kérem, mert ezerrel ígértem, hogy ott leszek, engedjétek meg, hogy meghívjalak benneteket holnap ( dec. 18.) estére, a Kaptár nevű helyre, ami Debrecenben, a Domb utcán található, ahol játszunk a szinte kizárólag saját számokat játszó, Referendum nevű zenekarommal. Kezdés 20.30 órakor. Az este másik fellépője a Jericho lesz, ők a saját szerzemények mellett klasszikus rockszámokat is játszanak ( Lord, P. Box, P. Mobil...).A belépő ára sajnos nem rajtam múlik, így 500 pénz lesz. Egy, a koncerten nem hallható dal előzetesnek: http://www.youtube.com/watch?v=C6G_k--8f48 Mindenkit várunk sok szeretettel! Üdv: Csab
Endlos Elküldve December17, 2010 Elküldve December17, 2010 Uraim! Ha már nem sikerült eljutnom a mikulás napi talira, amiért külön elnézéseteket kérem, mert ezerrel ígértem, hogy ott leszek, engedjétek meg, hogy meghívjalak benneteket holnap ( dec. 18.) estére, a Kaptár nevű helyre, ami Debrecenben, a Domb utcán található, ahol játszunk a szinte kizárólag saját számokat játszó, Referendum nevű zenekarommal. Kezdés 20.30 órakor. Az este másik fellépője a Jericho lesz, ők a saját szerzemények mellett klasszikus rockszámokat is játszanak ( Lord, P. Box, P. Mobil...).A belépő ára sajnos nem rajtam múlik, így 500 pénz lesz. Egy, a koncerten nem hallható dal előzetesnek: http://www.youtube.com/watch?v=C6G_k--8f48 Mindenkit várunk sok szeretettel! Üdv: Csab Nagyon csábító, csak ne kellene vasárnap korán kellni :-))
Recommended Posts