Endlos Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 No? milyen volt a halászleves tali? Szeles? Sajnos most a család szólt közbe(a tágabb) nekem, így sikeresen déltől délután fél6ig még a kiscsaládom sem látott, aminek Ildi sem örült annyira. Azt hittem már hogy............ Nagyon szeretném már reklámozni azt, amit talán már kellene, mert már közeleg az idő :-))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Valaki ide ?????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Elnézést a késésért de még csak most tudtam gép elé ájulni -ma még megrugtam vagy 350-400 kmet. Köszönet aki eljött , aki meg nem az bánhatja mert volt bőven a kajából és jót is ettünk belőle -2x is mert vacsira is betartott.. :lol: <_< Tehát a képek.. És Egykuty képei... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Május2, 2009 Megoszt Elküldve Május2, 2009 Bittos jó volt! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Bittos jó volt! <_< Csak azt nem értem, miért hiányzik mindig egy ember a csoportképről :-DDDDDDDDD (esetleg mert valakinek meg kell nyomnia a fotógombot?:-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Bocs, hogy megint felhozom, de talán így egyértelműbb: (meg ugye aktuális) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zizi Elküldve Május3, 2009 Megoszt Elküldve Május3, 2009 Mi Kint voltunk pár autóval,képek hamarosan az oldalunkon...Amugy millióan voltak kint,de sajnos el kellett jönnünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Ami nem is annyira "villámtali": V. Hungarian Blitz Weekend Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június6, 2009 Megoszt Elküldve Június6, 2009 Apropó, villámtalik. A minap mintha Endlos cartárs említette volna, hogy jó lenne egy kis szalonnasütés vagy bográcsozás a közel jövőben -én szintén így vagyok a dologgal. Épp ma hívott Apamoly cartárs, hogy a Rock Caféban lehetne egy ilyent csinálni -"a kaját hozod, az italt veszed", nekem korrektnek tűnik a hely és az árak is. :lol: Nos? Van/lenne igény rá? :lol: Mert akkor összeszervezünk valami kis összeröffenést rövid időn belül.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június7, 2009 Megoszt Elküldve Június7, 2009 Nahát, ezt nem hiszem el ,itt lesz a BLITZ????!!!!!! KIRÁLY Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Nos? Van/lenne igény rá? :) Mert akkor összeszervezünk valami kis összeröffenést rövid időn belül.. :) Úgy látom mégsincs :lol: minden esetre én jövő hét vasárnapra csinálok egy kis összejövetelt nálunkra, délután strandolás, este fele meg egy jó kis szalonna- vagy rablóhús sütés. Akinek van kedve és ideje jönni szívesen látjuk.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Úgy látom mégsincs :) minden esetre én jövő hét vasárnapra csinálok egy kis összejövetelt nálunkra, délután strandolás, este fele meg egy jó kis szalonna- vagy rablóhús sütés. Akinek van kedve és ideje jönni szívesen látjuk.. <_< SANYÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem jó az utána lévő, vagy a mostani vasárnap? :-/////////////////////// (ahogy már beszéltük) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 Attól függ kinek, nekem se jó, másnak nem, Kati is dolgozik aznapokon.. De ha van kedvetek jöhettek nyugodtan, este fele itthon vagyok. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június19, 2009 Megoszt Elküldve Június19, 2009 én a héten hétvégén hasmenéses vagyok, jövő héten meg délutános Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Én meg egy hete hazaköltöztem,úgyhogy most már nem csak itt a fórumon leszek gyakrabban,hanem esetleg a közutakon is ha kék dörmögő B ascona-t láttok,az is én vagyok :) üdv srácok <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június30, 2009 Megoszt Elküldve Június30, 2009 Én meg egy hete hazaköltöztem,úgyhogy most már nem csak itt a fórumon leszek gyakrabban,hanem esetleg a közutakon is ha kék dörmögő B ascona-t láttok,az is én vagyok :) üdv srácok <_< Gurulj el hozzánk a napokban, ha van egy kis időd! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Én meg egy hete hazaköltöztem,úgyhogy most már nem csak itt a fórumon leszek gyakrabban,hanem esetleg a közutakon is ha kék dörmögő B ascona-t láttok,az is én vagyok :) üdv srácok <_< Debrecenben? Nem akarok hinni a szememnek. Én aszittem, te már nem vagy magyarországon sem. Annyira eltűntél minden síkról (msn, fórumok, stb.) csütörtökön van kedved összefutni velem vmikor 16óra felé? (akkor megyek be a városba, most kinnt lakunk Nagycserén az erdőben, és itthon dolgozok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Debrecenben? Nem akarok hinni a szememnek. Én aszittem, te már nem vagy magyarországon sem. Annyira eltűntél minden síkról (msn, fórumok, stb.) csütörtökön van kedved összefutni velem vmikor 16óra felé? (akkor megyek be a városba, most kinnt lakunk Nagycserén az erdőben, és itthon dolgozok) Elméletileg csütörtökön még négykor melózok,kb 5-re visznek haza,és majd ha ettem utána tudok megindulni a városnak neki <_< De pénteken meg úgy tudom hamarabb elengednek bennünket... Maci neked mi is a pontos címed? voltam már ott,csak már nem emlékszem hogy hol?:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július1, 2009 Megoszt Elküldve Július1, 2009 Mármint itt melózol, vagy hol? Akkor holnap(vagyis ma) összefuthatunk! Nincs igazam? Én úgy néz ki, ha csak nem pont akkor megyek tárgyalni blitz végett, akkor kinézek a főnixhez délután.(sajna nem én szabom meg az időpontot a tárgyalásnak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Mármint itt melózol, vagy hol? Akkor holnap(vagyis ma) összefuthatunk! Nincs igazam? Én úgy néz ki, ha csak nem pont akkor megyek tárgyalni blitz végett, akkor kinézek a főnixhez délután.(sajna nem én szabom meg az időpontot a tárgyalásnak) Huhh akkor mi nem talizunk. Amúgy léttam a képtáradban azt a gyönyörű kék kadettet, az meg van még neked? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július3, 2009 Megoszt Elküldve Július3, 2009 Huhh akkor mi nem talizunk. Amúgy léttam a képtáradban azt a gyönyörű kék kadettet, az meg van még neked? Az már nincs <_< már vagy 4 éve nincs Abból vettem a két gyönyörű kék B asconámat :) Nem volt vele semmi baj,csak első kerék meghajtású volt szegényem :) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Nem volt vele semmi baj,csak első kerék meghajtású volt szegényem És mindjárt indul a vita elsőhajtás kontra hátsó hajtás... :) Mint a régi szép időkben. :) Üdv itthon Roli! Akkor ezért láttalak a minap msn-en. Ha a jó Isten (és Kozma tanár úr) is úgy akarja, akkor sikeresen befejeztem a vizsgákat és kicsit több szabadidőm lesz. Talán én is megjelenek már végre egy talin. :lol: Minden esetre a BW be van tervezve. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 Üdv itthon Roli! Akkor ezért láttalak a minap msn-en. Hát msn-en nem tudom mennyire láttál,mert azt nem nagyon tudom használni... De a skype-ot annál inkább <_< úgyhogy ha van skype-od,írd meg a címed mert veled is rég beszéltem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július4, 2009 Megoszt Elküldve Július4, 2009 És mindjárt indul a vita elsőhajtás kontra hátsó hajtás... :) Mint a régi szép időkben. :lol: Üdv itthon Roli! Akkor ezért láttalak a minap msn-en. Ha a jó Isten (és Kozma tanár úr) is úgy akarja, akkor sikeresen befejeztem a vizsgákat és kicsit több szabadidőm lesz. Talán én is megjelenek már végre egy talin. ;) Minden esetre a BW be van tervezve. <_< ne mán ne mondjátok, hogy nem jöttök holnap tokajba ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ Az már nincs :) már vagy 4 éve nincs Abból vettem a két gyönyörű kék B asconámat :lol: Nem volt vele semmi baj,csak első kerék meghajtású volt szegényem :lol: ^_^ :P :P De úgy látom az aláírásod nem változott :DDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Augusztus27, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2009 A Kecskeméti Szekció nevében szeretettel meghívlak benneteket a II. Pályanapra: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts