Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

• 3 weeks later...
Elküldve
Melyik nap Endlos? Mert lehet, hogy a fiúkat ki kéne vigyük. :D

Mondjuk vasárnap délután 14körül tali a parkolóban vhol leghátul?

Andi és Tomi nem lehetne egybekötni a kis meglepi ebéddel? Vagy vacsival. Lujdzsi urat is elcsábítanánk, meg Szaboturat.

Elküldve
Én biztos nem megyek a kiállításra.

Ebédre már máshova vagyok hivatalos. De ha délutánra összejönnek az emberek igyekszek ott lenni.

Ahha, akkor leadom a drótot, akinek tudom, hogy akkor vasárnap? És ha szombaton mennénk? akkor is hivatalos vagy? Lemondta az ügyfél, áttette jövő hétre. Utána lehetne kis csocsózást összehozni. Ki tud szólni Luiginak, Szabotnak, Mamutnak, és a nagyszerűen véleményező Jankózolinak? Na és akiket kihagytam?

Elküldve
Endlos, szeretnék megtanulni bowlingozni, segítségemre lennétek?

Most hétvége nem jó, mert Pálinkafesztiválon leszek, de szerintem jövőhéten valamikor.... :sowwy:

Bár itt nem fogunk Bowlingozni, de azért egy kis kikapcsolódásnak eslő osztályú lesz.

plakettendlos2.gif

• 2 weeks later...
Elküldve
Nos akkor május 1. Debrecen város határa-Mikepércsi út 10:00

Jó így?

A pólót ne felejtsétek el magatokkal hozni :lol:

Szia Nyuszi!

Utólag is Boldog Névnapot!

És mi lesz 1 én? Találkozó? Ökörsütés vagy mi a csöcs? Mehetek? Vagy ez csak szűkkörű mint az előző akármi?

Olyan kilátástalan az egész utána meg mindenki csak papol. Na mindegy...

Mi is lesz akkor?

pussz Opelesek.. :sowwy:

Milyen pólót? Már olyan is van?

Lemradtam.

Vagy viszek valami pólót...

Elküldve

Köszönöm szépen a köszöntést.

Soha semmi nem zártkörű.

A kadettklub szervez találkozót, melyre szeretettel várnak minket. Semmi extra rendezvények nem lesznek, csak beszélgetés, bográcsozás, evés ivás.

Az Opel Klub Debrecen hivatalos pólójára gondoltam. Akik a tavaly májusi taliban szervezők voltak azok kaptak.

Akármilyen póló jó amúgy :sowwy: De tőlem lehetsz félmeztelenül is :lol:

Elküldve
Én is kérek polóóóóót :lol:

Lehetne azt is tervezni egy nagyonkirályt, és valami piripézér feltenni Opelfórumra is. :sowwy:

Legutóbbi opeles iwiw bejelentkezésem miatt az iwiw auto oda lépett be, én meg aszittem, a sajáté s egy srác Drén Attiola írt, de végülis nem válaszoltam rosszul, csak úgy, mintha bónekem írt volna személyesen, érdekes helyzet, olvasd el vki. Talival kapcs.

Elküldve

Azért erre majd figyelj oda!

Berlina a pólót a debreceni talira csináltattuk, max utánrendelés lehetséges, de ha megfefelő szám összejön. Vagy mindegy milyen csak vigyek neked pólót? :sowwy:

Elküldve

Beszéltük most a talin, hogy felmennénk egy "villám" hétvégére bortúrára a hegyekbe valamikor, kivennénk egy házat, és akkor ott a gyerkőcök (már akinek van) is eljátszanának. Így nem egy kempingben kell másokhoz alkalmazkodni. Főzőcskéznénk, kirándulnánk. Kíváncsi lennék azok véleményére akik nem voltak ott, benne lennének-e egy ilyenbe?

Elküldve
Beszéltük most a talin, hogy felmennénk egy "villám" hétvégére bortúrára a hegyekbe valamikor, kivennénk egy házat, és akkor ott a gyerkőcök (már akinek van) is eljátszanának. Így nem egy kempingben kell másokhoz alkalmazkodni. Főzőcskéznénk, kirándulnánk. Kíváncsi lennék azok véleményére akik nem voltak ott, benne lennének-e egy ilyenbe?

Én ott voltam, de benne lennék, az egésznek az a titka, hogy jó előre meg kellene beszélni. És ugye minnél előbb megyünk, annál olcsóbb, mert ugye szezon előtt vagyunk. Tokajban lehet kenuzni, kajakozni is, aki akar. De ha mackó megint nemjön, akkor én sztrájkból csakazértsem fogok menni |?-))

Elküldve

legutóbb sem direkt nem mentünk, hanem mert melóztam, és másnap is meló volt, meg döntenem is kellett, hogy vagy újfalu, vagy vadkert. Kettő együtt nem megy/ment.

Ha az időpont jó, és lehetőségünk is lesz rá, akkor megyünk. :sowwy:

Elküldve

Mi asszem megprószáljuk úgy ütemezni a Keszthelyi nyaralásunkat, hogy ne csak Kojakhoz, hanem ide is el tudjunk jutni

A MOTE 2008. május 2.-a és 2008. augusztus 20.-a között, 6. születésnapja alkalmából megrendezi az "Ajándékok az ünnepelttől" tombolajátékot. Sorsolás: IV. Blitz Weekend 2008.08.23. Balatonszemes, Vadvirág kemping.

Elküldve
Hello

Nincs tervbe valami kis találkozó?Mostanába belelendültem B)

Alakulóban. :-)

De nem mondok semmit, mert megint az lesz, mint legutóbb, hogy mégsem mentünk.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.