szabot Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Bor is meg túra is? Király! Szerintem célozzuk meg a Szeptember 15-öt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2007 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2007 Talán még részemről is lehet belőle valami. Szeptember első két hetében elzavartak szabira. Persze ilyenkor dolgozom a legtöbbet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember6, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2007 Nem tudom ki hogy van vele, de azt hiszem itt az ideje, hogy leüljünk beszélgetni.Mihamarabb... Időpontra várok javaslatot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember7, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2007 Részemről karácsony. Az előtt nem tervezek hazamenni. Szóval tuti nem tudok mostanában seholsem megjelenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2007 Nekem 8, ha olyan a beosztásom, akkor úgyis megyek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember10, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2007 Szeptember 13, 19:00 Most akkor helybeliek , a többieket pedig majd tájékoztatjuk.Akinek nem jó, szóljon, és javasoljon helyette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Szeptember 13, 19:00 Most akkor helybeliek , a többieket pedig majd tájékoztatjuk.Akinek nem jó, szóljon, és javasoljon helyette. akkor erről ennyit... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Már elnézést, de úgy írtad, hogy akinek nem jó, az szóljon. Helyszín kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Már elnézést, de úgy írtad, hogy akinek nem jó, az szóljon. Helyszín kéne. Már elnézést, de mindezidáig egész egyértelmű volt, hogy jeleztétek, ha vki jön...és megvitattuk hol, és mit csináljunk. nem gondoltam volna hogy ezt is le kell írni.De részemről immáron nem felel meg az időpont, mert túlórázok. De javasolj egy helyszínt és menjetek akkor oda. A részletekről meg majd beszámoltok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 Holnap? esetleg? Kinek jó, kinek nem? És hol? Szokott helyen összefutni? aztán max. beülünk a mekibe stb.? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember13, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2007 mennyi kérdés :unsure: nekem nem jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Srácok várnék egy időpontjavaslatot tőletek, hogy mikor tudnánk összeülni kicsit beszélgetni, mert van itt egy pár dolog amit a jövőre nézve tisztázni kell.És azt szeretném, ha minél többen együtt lennénk, hogy ne kelljen kétszer elmondani uyganazt.Egye fene, utána akár biliárdozhatunk is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 részemről a héten péntekkel bezárólag délutános vagyok, hétvége szabad, majd hétfőtől délelőtt meló, bármelyik délután megfelel. szóval nekem szombattól jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 meló után akármikor :unsure: hétvége is megoldható,ha szükséges Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Akkor célozzuk meg a vasárnapot, addigra Mackósajt szabad, Tomi te meg visszaérsz. Helybeli többiek? Legyen 18:00, Kishegyesi úti Mc'.... étterem. Megfelel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Nekm Mcfelel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 rendben Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Részemről is jó a vasárnap 18:00. Addigra biztosan észhez térek. Na azért csodára ne számitsatok... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Csak szólok előre mielőtt még szó érne...vendégeim lesznek vasárnap, ezért lehet picit kések. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve Szeptember21, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2007 Na tessék !Erre mondják,hogy : Ember tervez isten végez. Vasárnap hajnalban utaznom kell és ha minden flottul megy és nagyon kipörgetem a kerekeket akkor is este 7-8 mire vissza érek. Pedig annyira vártam már ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November10, 2007 Megoszt Elküldve November10, 2007 Nekem teccene az a karácsonyi körüli kis éttermi összeruci vhol. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Ezt a karácsonyi témát már többen felvetettétek, ezért ha tényleg ekkora rá az igény, akkor úgy gondolom a messzebb lakók miatt a szokásos karácsonyi talit, és az évfordulót össze kellene hozni. bár tudom a karácsonyi talihoz ragaszkodtok jobban, nem tudom ki mennyire lesz a családdal elfoglalva. Amennyiben valaki szeretné megszervezni jelezze, vagy ha rám bízzátok úgyis jó, de akkor időpont javaslatokat várok a vacsira, mert eléggé szabadidőhiányos az életem mostanság(gondolom tapasztaljátok) és akkor igyekszem úgy szervezni, hogy minden meg legyen addigra. A másik: tervben van egy kis tokaji borozós túra is, hogy a távolabbi tagokkal is együtt töltsünk kis időt. Ezt is jó lenne úgy szervezni, hogy pl:Gyuriék épp a szülőknél legyenek, és akkor Szabot, Szofti, Berlina már a közelből jobban odaér. Gondolkodjatok ezen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Nekem a karácsonyira a szokásos dec 25. pont jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November19, 2007 Megoszt Elküldve November19, 2007 Úgy értettem, egy időpont legyen, hiszen nem kell akkor annyit utazgatni. Tehát vagy karácsonyi, vagy januári évfordulós.Tehát a kérdésem arra irányult volna, hogy a két időpont közül melyiket választjátok. Azért is írtam együtt kellene tartani a kettőt, de ha két külön talit akartok nekem úgyis jó. Csak akkor fixáljunk nagyjából, mert akkor úgy kell terveznem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November28, 2007 Megoszt Elküldve November28, 2007 Nekem a karácsonyira a szokásos dec 25. pont jó. Huhh karácsony körüli ez tényleg. Nekem annyi a gond, hogy függök a családtól, mert együtt megyünk jövünk, ugye anyumék Budán, tesómék kaposváron laknak, éshát így dec 23.-tól 25.ig foglaltak vagyunk. utána meg 27.-28 körül irány Kaposvár a szilveszteri buli. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts