nyuszifül Elküldve Október28, 2006 Megoszt Elküldve Október28, 2006 Nálam vendégek lesznek, sajna, és lehet sofőrködnöm is kell. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 2006. december 9. Utómikulás-napi tali, azaz hogyan töltenek hurkát az opelesek :unsure: A meghirdetett tali a Sanyival történt megbeszéltek alapján elhalasztva!!!!!hangsúlyozom, elhalasztva későbbi időpontra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November12, 2006 Megoszt Elküldve November12, 2006 A meghirdetett tali a Sanyival történt megbeszéltek alapján elhalasztva!!!!!hangsúlyozom, elhalasztva későbbi időpontra. Mit szólnátok, ha összekötnénk az évfordulónkkal? Azért egy Mikulás-napi talit szervezünk, ugye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November13, 2006 Megoszt Elküldve November13, 2006 Mit szólnátok, ha összekötnénk az évfordulónkkal? Azért egy Mikulás-napi talit szervezünk, ugye? Mikulás nap mindenképpen, de az évfordulót én valami nyugis helyen szerettem volna, de ha a többség megszavazza, nekem is ok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Mikulás nap mindenképpen, de az évfordulót én valami nyugis helyen szerettem volna, de ha a többség megszavazza, nekem is ok. Húúúúúúú Mer nem sok idő van addig, csak jó lenne aztata mikulástali napit helyszínelni, izé konkretizálni, vagy mármegin kihagytam vmit? :-/// Basszju 27. olal, 16-27, és holnap 27.-én leszek 30vanos, de nehogy kívánjatok vmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Holnap megyek Db-be. Mackónak viszek, tőle hozok, de még belefér egy kis dumcsi is a napba. Ki ér rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 jöhettek segíteni szerelni is! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November26, 2006 Megoszt Elküldve November26, 2006 Mikulás az Dec. 6. Ez hétköznap (szerda). Előtte vagy utána lévő szombaton (Dec. 2. vagy Dec. 9.) legyen tali? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November27, 2006 Megoszt Elküldve November27, 2006 Úgy elmékszem a chatben volt róla szó. hogy 9-e, mert addigra a többiek is hátha le tudnak jönni. a mai nap pedig, én a két lakás közt fogok ingázni, ami nem egy nagy távolság. bármikor hazaérk.szal ha arra jártok, ugorjatok fel. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Megvolt a tegnapi db-i út. Csak mackóval sikerült talizni, de ez be is volt tervezve. :unsure: Pénteken lesz egy re. Akkor ki ér rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Én ráérek! :unsure: Köszi a cumót! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2006 Megoszt Elküldve November28, 2006 Akkor ha bowling, akkor javaslom a Fontanát, vagy ha az árak nem jók, kereshetünk mást, ott az A1 pl, avagy a Kassai, árakat pontosan nem tudok Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Srácok, arra gondoltam, hogy kellene egy fix időpont minden hónapban amikor talizunk, hogy legyen valamiféle szevezett kerete a dolognak, akkor talán az újak is jobban tudnak becsatlakozni. Mit szóltok? Találhatunk egy törzshelyet is, amit majd később beszervezek :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Az ötlet remek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Thx :unsure: Ja, és a 9-ei talira pontos létszámot kérek, mert úgy foglalnám le a helyet, ha végre eldőlne hová is megyünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 A havi találkozóknak minden hónap második szombatját javaslom. Addigra szerintem már mindenki megkapja a fizut, és könnyebben mocorog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Thx :blink: Ja, és a 9-ei talira pontos létszámot kérek, mert úgy foglalnám le a helyet, ha végre eldőlne hová is megyünk pontos létszámot mondani? hááát az nem könnyű nálunk... :unsure: én személy szerint most eltekintenék a Royaltól,mert ott nem csapat érzetet tapasztaltam. olyan hely kellene,ahol mindenki együtt szórakozhatna,nem klikkekre szakadva. bowling ismereteim meglehetősen hiányosak,nem tudom maximum hány személy játszhatja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Az A1-ben 1000 ft/óra a bowling, szerintem a Fontanaban 600 volt, de még nem kaptam meg a számlát :unsure: de lehet az a biliárd volt...majd rákeresek ha lesz időm, még a Capmus jöht szóba, de azt meg nem tudom pontosan mi, és hol van Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 a Campus Hotel tudod hol van :unsure: a régi laktanya,amit átépítettek.a Főnix felőli bejáratnál lehet megközelíteni. az árról tesómat megkérdem,ők sokat járnak oda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 a Campus Hotel tudod hol van :unsure: a régi laktanya,amit átépítettek.a Főnix felőli bejáratnál lehet megközelíteni. az árról tesómat megkérdem,ők sokat járnak oda. a helyet mondtam...hogy nem járatm még ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 még a Capmus jöht szóba, de azt meg nem tudom pontosan mi, és hol van öööööö nem úgy látszik :unsure: de nem akarok kötözködni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Lehet tudnék kedvezmény a Fontanaba... ha jól emléxem valami van a cég dolgozóinak... utána nézzek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Lehet tudnék kedvezmény a Fontanaba... ha jól emléxem valami van a cég dolgozóinak... utána nézzek? :unsure: természetesen :blink: nekem bejött e hyle, az árai ellenére is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Rendicsekk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December1, 2006 Megoszt Elküldve December1, 2006 2006. december 9: Utó-Mikulás party Megkérlek benneteket, hogy a részvételi szándékot jelezzétek már felém időben a helyfoglalás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts