Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
2006.09.08. 19.00 Holdfogyatkozás-néző opeltali

1. nyuszifül

2.adorjant

de miért írunk megint listát? :P

holdfogyatkozás? biliárd asztal mögül?

ja és az én ünnepélyes rendszámtábla-keret átvételemet se felejtsük el :wub:

• Hozzászólások 1,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

2006.09.08. 19.00 Holdfogyatkozás-néző opeltali

1. nyuszifül

2. adorjant

3. Lujdzsi

4. SzaboT

Tomi, pls, ha hozzáírsz a listához, akkor azt ne az idézetbe tedd (töröld ki a kezdő, záró quote sorokat), mert akkor a következő már nem tudja azt beidézni.

Nyuszi, akkor elhozod a matricát?

Elküldve
Néztem naptárt. Okt. 7 vagy nyóc (sz, vagy v) kinek lenne jó? Ha sokmindenkinek nem, akkor csúszhatunk egy hetet. Nagyjából a nap bármelyik szakában, tudok igazodni.

Nekem jónak tűnik...

Elküldve

Akkor összefuthatunk délelőtt is, vagy csúsztathatunk nyócra. Délelőttös leszek hétfőn, tehát előttem egy komplett éjszaka, hogy Debrecenből Fehérvárra érjek. De veled már nagyon szeretnék találkozni (no meg persze a többiekkel is).

Elküldve
Akkor összefuthatunk délelőtt is, vagy csúsztathatunk nyócra. Délelőttös leszek hétfőn, tehát előttem egy komplett éjszaka, hogy Debrecenből Fehérvárra érjek. De veled már nagyon szeretnék találkozni (no meg persze a többiekkel is).

vhogy mindenképpen megoldjuk :P

mantával jössz? :wub:

Elküldve

Jövő hét kedden(19.-e) délután 4-től kb. este 7 -ig Debiben leszek mellékállás ügyben(Vámospércsi uton).Ki merre lesz?Esetleg minivillámtali??? :wub:

Elküldve
Jövő hét kedden(19.-e) délután 4-től kb. este 7 -ig Debiben leszek mellékállás ügyben(Vámospércsi uton).Ki merre lesz?Esetleg minivillámtali??? :wub:

Nem rossz ötlet....elvileg a délutánok nekem jók. Másodállás...nekem is kéne :P

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.