Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Csak nehogy meg buggyanjon a Jim Beam amit vinni akartam!

Hát, elküldheted postán is! A címem... :) :)

Amúgy egy hónap alatt csak nem romlik meg!

• Hozzászólások 1,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Én holnap du. megyek be Debrecenbe vásárolgatni,az autókiállítást meglesni és egy bizonyos ember fejét megkopogtatni,aki az apukám Corsáját még mindig nem vizsgáztatta le. :)

Elküldve

2006.05.06. Debrecen

Autókiállítás és Mihály-napi vásár

1. nyuszifül

2. SzaboT (érkezés ideje változó, mert melózok)

3. Mackósajt

Találkozó: EW parkoló, 16:00

Elküldve

Megjegyezném, akit érdekel, úgy készüljön, hogy az autókiállítás 300 Ft fejenként, gyerekeknek ingyenes( asszem 8 évesig), a vásár meg zsúfolt szokott lenni, és nagy séta!

Elvileg van ott dodgem, céllövölde egyebek...

Elküldve

Sziasztok!

A mára beszélt (msn-en) talira nem hiszem, hogy el tudok menni, mert nem én megyek Eniért, hanem ő jön haza. Viszont holnap én viszem vissza, azaz holnap Debrecenben leszek.

Ha gondoljátok, akkor összefuthatunk egy fagyira! Ha minden igaz, akkor délelőtt megyek.

• 3 weeks later...
Elküldve

2006.06.03 "Megszokott tali" Debrecenben

Találkozó: EW parkoló

Időpont (egyenlőre ajánlás szintjén): 16:00

1. Mackósajt

2. SzaboT + Eni

3.

• 2 weeks later...
Elküldve

Nos akkor a mai megbezsélés eredményeképpen, bárcsak ne felejtettem volna el a dátumot...De talán Július 8-9, ha nem akkor javítsátok.

Szóval szeretettel várok mindenkit egy főzéssel egybekötött, sörözős, bográcsolós kerti partira.

A főzést nem vállalom, és a ház sem összkomfortos, a kutyám nyálas, és a viszonyok elég kezdetlegesek(kinti wc, fúrott kút), de ha ez sem riaszt el benneteket, akkor rajta hát :lol:

Itt egy kép a házról...Illetve Sanyi már volt kint, ő mesélhet :huh:

Andi_0521_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Elküldve
Nos akkor a mai megbezsélés eredményeképpen, bárcsak ne felejtettem volna el a dátumot...De talán Július 8-9, ha nem akkor javítsátok.

Csokolom!

Én úgy tudom, hogy Július 1-2 volt megbeszélve de lehet én tévedek!?

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.