nyuszifül Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Április 1. (Bolondos Tali) 17.00 (bolondok talija) :) 1. nyuszifül 2. Vascona 3. mackosajt 4. S.S. és kicsikéje ;) 5. Zol-ee 6. Gábor 7. . . 99. SzaboT és az ő drágája ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Április 1. (Bolondos Tali) 17.00 (bolondok talija) :) 1. nyuszifül 2. Vascona 3. mackosajt 4. S.S. és kicsikéje ;) 5. Zol-ee 6. Gábor 7. . . 99. SzaboT és az ő drágája ;) Bocs, ki az a Gábor? Amúgy most Zo-lee vagy Zol-ee? Modik, nem figyeltek? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Április 1. (Bolondos Tali) 17.00 (bolondok talija) :) EW parkoló, utána alighanem a "szokott" helyre megyünk! (Talán lesz csocsózás) 1. Nyuszifül (és HOBi) 2. Vascona (eléd megyek az állomásra ;) ) 3. Mackosajt (és a vectra) 4. S.S. és kicsikéje ;) 5. Zo-lee 6. Gábor (Nyuszi tudja kicsoda) 7. SzaboT és az ő drágája ;) . . . ui: Tomi, szerintem pontosíthatsz a honlapon is! :D és ha lehet a kommenteket ne ide írjuk! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Nem is szoktunk ide kommenetket írni! Hm, asszem ez egy komment volt... :) Akkor hogy ne legyen off: weblapon tali időpontja pontosítva. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Srácok, miért az EW-nél talizunk, ha úgyis a Royalba megyünk???? :) És ketten már elev e onnan jönnek.... Bár nekem mindegy csak úgy kérdezem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Nyuszival az előbb beszéltünk arról, hogy ha valaki messziről, más régiókból ellátogatna hozzánk április elsején, akkor természetesen nem csak 17.00-ra várjuk... esetleg városnézést szervezünk, környékbeli helyeket mutogatnánk... stb. Szóval a találkozó programja bővülhet ilyen opciókkal is! Persze ha van rá igény! Az EW parkolóra meg azért gondoltam, hogy ott mi is és az esetleges idegenrégiósok is kényelmesen leparkolhatnak, amíg mindenki megcsodálja egymás gépeit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Srácok nem megyünk megint moziba????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Felőlem mehet. Vascona érkezése előtt, után, vagy közben? :) A kútfejeket már láttam, nem rossz film. Más ötlet? Mit adnak még? Mostanában nem nézek moziműsort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Én az Egy Gésa emlékiratait szertném, de nem feltétlenül a Bolondos tali kontójára gondoltam, hanem majd valamikor, csak gondoltam felvetem a kérdést Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Ötlet remek, vevő is volnék rá, de egy hónapban max 1 Debrecen. Ha kicsi a pénztárca, akkor aránytalanul megnyúlik az ország... De ti menjetek, majd elmesélitek a filmet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 A gond, hogy most semmi értelmes filmet nem adnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Április 1. (Bolondos Tali) 17.00 (bolondok talija) :) EW parkoló, utána alighanem a "szokott" helyre megyünk! (Talán lesz csocsózás) 1. Nyuszifül 2. Vascona 3. Mackosajt 4. S.S. és kicsikéje ;) 5. Zo-lee 6. Gábor 7. SzaboT és az ő drágája ;) 8. I_S és kedvese (aki valóban az, és nem az autóról beszélek) 9. Krisztián 10. I_S cimbora és párja (még nem biztos) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 Április 1. (Bolondos Tali) 17.00 (bolondok talija) :) EW parkoló, utána alighanem a "szokott" helyre megyünk! (Talán lesz csocsózás) 1. Nyuszifül 2. Vascona 3. Mackosajt 4. S.S. és kicsikéje ;) 5. Zo-lee 6. Gábor 7. SzaboT és az ő drágája ;) 8. I_S és kedvese (aki valóban az, és nem az autóról beszélek) 9. Krisztián 10. I_S cimbora és párja (még nem biztos) 11. CORSikA 12. 13. Vagy a családdal vagy a család nélkül,de 90%, hogy tudok menni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ember2 Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Kedves Régió Társak! Jó szórakozást április 1-re. Az ilyen bulikon nekem már nem igen ajánlatos részt venni. Bár a kislányom esküvőjén bizony hajnalig roptam a táncot. Mikor is? Tavaly junius 9.-én. Még a nagylányom esküvőjén is megfogom ismételni, ha bele pusztulok is. Remélem, meg érem. Nos, viszont, ha egy olyan zöldövezeti kirándúlásra kerülne sor, ahol tüzet is lehet rakni, akkor én szívesen felajánlom slambuc főzési tevlkenységemet. A nagyobbik bográcsom úgy 12 személyes, de volt, hogy 8 ember fényesre kaparva fejezte be a slambuc evést. No, nem a főztömet akartam dícsérni, ha nem a mennyiséget próbáltam szemléltetni. Egyébként is nincs rosz kaja, csak nem eléggé éhes ember. Nálam a slambucfőzés kb. 3 óra. Úgy, hogy az alapanyagokat előkészítem, pirítom, stb. De, ha látom, hogy még nem eléggé éhes a társaság, akkor bizony még 4 órába is bele tellik. :) A hozzászólás második felét áthelyeztem ide! mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 Mindenképpen összehozzuk a slambucfőzést :) A Vekerinél, pl. ideális is lenne, szerintem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ember2 Elküldve Március27, 2006 Megoszt Elküldve Március27, 2006 (edited) A hozzászólás második felét áthelyeztem ide! mackosajt Félelmetes ez az éberség. Azért a két szöveg nem volt ugyan az. A törölt az a debrecenieknek, ill ennek a régiónak szólt volna. De, bocs. Ha nem, akkor nem. :) Módosítva Március27, 2006 : ember2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Sziasztok! Mi az az EW parkoló? Nem olvasom most vissza ezt a 15 oldalt. Sajnos én nem megyek a talira, csak a Vaterán nyertem egy debreceni csókától egy fastra kezelési útmutatót. Ha esetleg lenne szíves valaki átvenni (és 1500Ft-ot kifizetni érte), hálás lennék. Aztán majd valamikor biztosan összefutunk, és akkor majd átveszem! A részleteket majd még lezsírozzuk, feltéve ha van önkéntes vállalkozó. Itt aztán szépen összejött a csapat! Csak így tovább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Április 1. (Bolondos Tali) 17.00 (bolondok talija) :) ElectroWorld parkoló(Kishegyesi út), utána alighanem a "szokott" helyre megyünk! (Lesz csocsózás!!!) 1. Nyuszifül 2. Vascona 3. Mackosajt 4. S.S. és kicsikéje ;) 5. Zo-lee 6. Gábor 7. SzaboT és az ő drágája ;) 8. I_S és kedvese (aki valóban az, és nem az autóról beszélek) 9. Krisztián 10. I_S cimbora és párja (még nem biztos) 11. CORSikA 12. ... 13. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március30, 2006 Megoszt Elküldve Március30, 2006 Én lehet,hogy 17.00 előtt odaérek,majd én leszek a fogadóbizottság. :) Küldtem pü-t a Nyíregyházi Stock 16v-nek,és Johnatanonak valamint a Szoboszlói Misinek és valszeg a Totalcarban a Mantájával szereplő Mantaboy-nak is írok egy sms-t,hogy jöjjön ő is.Na csá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Wow! Lehet, hogy két Manta lesz? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Igen,lehetséges :) .Ugyanis elküldtem az sms-t,ő válaszolt,kérdezte hol lesz a tali és köszönte a meghívást.De azért még nem 100%,hogy jön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Igen,lehetséges :) .Ugyanis elküldtem az sms-t,ő válaszolt,kérdezte hol lesz a tali és köszönte a meghívást.De azért még nem 100%,hogy jön. Na most ne hagyjam otthon a fényképezőmet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március31, 2006 Megoszt Elküldve Március31, 2006 Következő taliidőpont!Szerintem ha ez tényleg megvalósul, ott a helyünk....Végre legálisan :blink: http://www.gyorsulas.klima8.hu/oldalak/galeria.htm#g Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Következő taliidőpont!Szerintem ha ez tényleg megvalósul, ott a helyünk....Végre legálisan :blink: http://www.gyorsulas.klima8.hu/oldalak/galeria.htm#g Az ötletet támogatom! Bár akkor szerintem pont nem lesz autóm... De a részvételemre számíthattok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Április1, 2006 Megoszt Elküldve Április1, 2006 Bolondok napi bolondos tali képei a képtárban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts