mackosajt Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Vascona hétvéégn itthon lesz! Én melózok, de ha van időpont javaslat akkor várom....És egyeztetek vele Én elvileg ráérek bármikor... Többiek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Szombat kilőve, akvarista tali lesz. De a vasárnap jónak tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Szombat kilőve, akvarista tali lesz. De a vasárnap jónak tűnik. Akkor Vasárnap mikor? :) Délelőtt? Délután? A szokott helyen találkozzunk és onnan esetleg menjünk valahová? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Akkor Vasárnap mikor? ;) Délelőtt? Délután? A szokott helyen találkozzunk és onnan esetleg menjünk valahová? Hívtam Rolit olyan öt óra körül, de nem vette fel, így semmi konkrétumot nem tudok mondani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Hívtam Rolit olyan öt óra körül, de nem vette fel, így semmi konkrétumot nem tudok mondani :) Sikerült elérni azóta? Jó lenne tudni, mikor lenne neki jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Eddig úgy néz ki, hogy a mostani tali elmarad... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Igen ez a mostani tali elmaradt, Vasconának szombat lett volna jó, nekünk meg a vasárnap, de!!!Jön ő még haza majdnem minden hétévégén, szóval... Újabb javaslatom! Hamarosan nyílik egy csocso center a városban, s mivel szekciónk számos tagja rajong e szórakozási lehetőségért, gondoltam, ellátogathatnánk oda, ha nem is a nyitópartyra, de valamikor....Benne vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Én benne vagyok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Benne vagytok? Ez most kerdes? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Még én is benne vagyok!:) Csak kérlek szóljatok időben,hogy hazaegyen a penész mert már nagyon kíváncsi vagyok rátok!;):) Üdv minden debreceni opelesnek,csók a lányoknak!;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 :) Csocsó? Mikor? Hol? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Bármikor bárhol. Már tűkön ülök, hogy mikor jön meg a visszatérítésem. Onnantól csak rajtatok múlik, ahogy döntetek, én ott vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Nálam is ugyanez,csak azért ha hamarabb szóltok az előnyösebb,mert úgy megyek haza:) Végre van netem is újra! Mindenkitől bocsi aki keresett,és nem ért el! most már el fog:) Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Nálam is ugyanez,csak azért ha hamarabb szóltok az előnyösebb,mert úgy megyek haza:) Végre van netem is újra! Mindenkitől bocsi aki keresett,és nem ért el! most már el fog:) Üdv Akkor tiéd a javaslattevés joga :) Mikor, és hol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 jajj én nem szeretem az ilyet! Én alkalmazkodom szívesen bárkihez ha tudok,inkább mondjátok mikor és megyek... Csak a jövő hét hétvégéje nem jó mert éjszakás vagyok utána amikor tali,akkor Roli:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Akkor április első hétvégéje? Április 1. (Bolondos Tali?) 1. nyuszifül 2. Vascona Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Akkor április első hétvégéje? Április 1. (Bolondos Tali?) 17.00 1. nyuszifül 2. Vascona 3. mackosajt 4. 5. 6. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Akkor április első hétvégéje? Április 1. (Bolondos Tali?) 17.00 (bolondok talija) :) 1. nyuszifül 2. Vascona 3. mackosajt 4. 5. 6. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Április 1. (Bolondos Tali) 17.00 (bolondok talija) :) 1. nyuszifül 2. Vascona 3. mackosajt 4.S.S. és kicsikéje ;) 5. 6. 7. . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Április 1. (Bolondos Tali) 17.00 (bolondok talija) :) 1. nyuszifül 2. Vascona 3. mackosajt 4. S.S. és kicsikéje ;) 5. 6. 7. . . 99. SzaboT és az ő drágája ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 és a többi 94? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 és a többi 94? :) Lehet csatlakozni és akkor már csak 93 lesz... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Nem offolni, mert bekeményítek! Irgum-burgum! ;) (nem komolyan venni, ennyi még elfér, majd a főnökasszony riaszt, ha már nem tetszik neki. :)) Viszont gyertek Rulezke, nagy az a parkoló, Peti pedig majd megszereti a csocsót. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Kedves nyuszifül kollegina felhívta a figyelmemet egy apró tényezőre, amin átsiklott a figyelmem. Miért 17:00? Nem lehet korábban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Kedves nyuszifül kollegina felhívta a figyelmemet egy apró tényezőre, amin átsiklott a figyelmem. Miért 17:00? Nem lehet korábban? Azért, mert Vascona 16.44-re érkezik meg az állomásra vonattal! ;) Reméljük a MÁV pontos lesz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts