Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve
Gratula a megalakuláshoz, remélem hamarosan nőni fogtok ti is.

Köszi a gartulációt. A szándék megvan, Opel is szaladgál bőven, így várható a létszám növekedése.

Elküldve

Lehet, hogy nálatok Aug 20.-ára kellene majd valami nagyobb talit összehozni.

Egybekötve a karnevállal, és akkor Gabi is megnézhetné a majorette-ket. :blink:

Elküldve
Lehet, hogy nálatok Aug 20.-ára kellene majd valami nagyobb talit összehozni.

Egybekötve a karnevállal, és akkor Gabi is megnézhetné a majorette-ket. :blink:

Én is így terveztem, de az ideiről már lekéstünk, mertt egy évvel előbb le van játszva a program!No meg amíg egyedül voltam, nagyon nem is szervezkedtem ilyen téren legalábbis :) Eddig :)

Elküldve

Nem kellene a topic nevét megváltoztatni? Szeretettel meghívnám a társaságot magamhoz egy talira, de ez nem Debrecenben van. A "Debreceni szekció találkozói" névhez mit szóltok?

És a meghíváshoz? :blink:

Elküldve
Nem kellene a topic nevét megváltoztatni? Szeretettel meghívnám a társaságot magamhoz egy talira, de ez nem Debrecenben van. A "Debreceni szekció találkozói" névhez mit szóltok?

És a meghíváshoz? :blink:

Vagy eygszerűen csak találkozók....

Írj időpontot, hogy mki elkezdje úgy alakítani a napirendjét :)

Elküldve
Él a meghívás a nem tagokra is? Mert akkor lehet beszervezek addigra egy régióbeli emberkét! :)

Igen, hozhatod.

Ettől féltem!Január 21-én már megint nappalos vagyok. :blink: Én itt már csak levelező hallgató leszek lassan. :)

A nappalos az mit jelent? Mikortól érnél rá?

Ki mettől meddig ér rá? Én úgy este 7-8-ig :lol:

Hányan leszünk? Mackósajt, te szoktad számolni a résztvevőket!

Elküldve
Hányan leszünk? Mackósajt, te szoktad számolni a résztvevőket!

Értettem a célzást! :blink:

2006. Január 21. Szombat, Polgár (a pontos címet SzaboT adja meg)

1. Nyuszifül (ha jön)
  2. SzaboT
  3. vendég (Nyuszifül hozza....ha jön)
  4. Mackosajt
  5. Ildi (ha sikerül a fiúkat nagyszülőre bízni)
  6. Sörös Sanyi (ha tud jönni)
  7. .
  8. .

Megfelel? :)

Elküldve
Nem sok a "ha" ebben a listában???

Ha nem alkalmas az időpont, akkor áttehetjük máskorra is, nem gond!

Az én "ha"-m tényleg ha, vagy esetleg húzzatok ki. Nem biztos még, hogy hazautazom, és ha haza is megyek, nem biztos, hogy lesz szabadidőm. De ha minden összejön, akkor azt észreveszitek! :) És ha már sok a ha, akkor: Ha-ha-ha! :blink:

2006. Január 21. Szombat, Polgár (a pontos címet SzaboT adja meg)

1. Nyuszifül (ha jön)
  2. SzaboT
  3. vendég (Nyuszifül hozza....ha jön)
  4. Mackosajt
  5. Ildi (ha sikerül a fiúkat nagyszülőre bízni)
  6. Sörös Sanyi (?)
  7. .
  8. .

Elküldve
Nem sok a "ha" ebben a listában???

Ha nem alkalmas az időpont, akkor áttehetjük máskorra is, nem gond!

Igen, valóban sok a ha!

Mondjuk nekem eddig ez az egyik legalkalmasabb időpont!

Következő hétvégén délutános vagyok...bár még mindig van szabim amit ki kéne venni...tavalyi!

Nekem 8! Ti döntitek el!

Elküldve

Csak azért mondom, hogy halasszuk el, ha ennyire bizonytalan, mert akkor úgy tervezem a napom. Ha nem tudtok jönni, akkor is van mit csinálnom a ház körül.

Legfeljebb eltoljuk tavaszig és tartunk egy grill partit.

Elküldve
Csak azért mondom, hogy halasszuk el, ha ennyire bizonytalan, mert akkor úgy tervezem a napom. Ha nem tudtok jönni, akkor is van mit csinálnom a ház körül.

Legfeljebb eltoljuk tavaszig és tartunk egy grill partit.

Nem rossz a tavaszi ötlet sem, de mindent megteszek, hogy most is be tudjak esni valahogy.

Elküldve

A cégem megoldotta a problémát. Szombat-vasárnap éves karbantartás lesz (ezt tudtam eddig is), ezért bent kell lennem (ezt most tudtam meg). :)

Ha gondoljátok adok kulcsot a házhoz, de én nem tudok ott lenni! :D

Elküldve
A cégem megoldotta a problémát. Szombat-vasárnap éves karbantartás lesz (ezt tudtam eddig is), ezért bent kell lennem (ezt most tudtam meg). :)

Ha gondoljátok adok kulcsot a házhoz, de én nem tudok ott lenni! :D

Batta meg! Pedig már épp kezdett nekem minden összejönni! Nem baj, lesz még ott grillparti! (Szabot láttad már a Padlógáz c. filmet? Olyan grillpartiban is benne vagyok! ;))

Elküldve
Batta meg! Pedig már épp kezdett nekem minden összejönni! Nem baj, lesz még ott grillparti! (Szabot láttad már a Padlógáz c. filmet? Olyan grillpartiban is benne vagyok! :))

Még nem láttam a filmet, de megnézem!

Engem is rendesen letört a dolog, de én vagyok a felelőse ezeknek a tesztereknek és most gond van velük, ezért "szeretnék" (azaz kötelező), ha én is részt vennék a karbantartáson.

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.