mackosajt Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Megtörtént az első... ----------------------------------------------------------------------------------- 2005. december 25. Karácsonyi Megatali!!!! De.10:00 Tesco-EW parkoló 1. Nyuszifül 2. S.S. (sztárvendég) 3. mackosajt (Manta tesztpilóta) 4. SzaboT (Manta tesztpilóta) 5. CORSikA (meglepetés vendég) ----------------------------------------------------------------------------------- Rendkívül sokat beszélgettünk, meg teáztunk stb. képek készültek bőven...majd lassan felkerül mind. Az általam készítettek itt vannak: http://kep.tar.hu/mackosajt/ Üdv.
luigi Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Sziasztok! Először is elnézést a találkozó miatt!! Ma 13:10 perckor a családommal a kocsival suhantunk el az electro world mellett, és láttam ott pár opelest.De mi sajnos éppen a mamához igyekeztünk karácsonyi ebédre. Amúgy milyen volt?Sikerült találni valami helyet ahova be tudtatok ülni? Én meg hót ideg vagyok, mert a városban leparkoltam a kocsival pénteken ,elugrottam egy-két helyre ,és mire visszamentem a kocsihoz valami barom meghúzta a kocsit a hátsó lökhárítónál úgy hogy a balhátsó lámpa betört.Karácsonyi ajándék az volt hogy 7.000Ft-ért vehettem másikat. Mindenesetre gondolom lesz találkozó jövőre is és akkor mindenképpen szeretnék én is elmenni!!!! BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!! :blink: (minden opelesnek is!!!)
mackosajt Elküldve December25, 2005 Elküldve December25, 2005 Sziasztok! Először is elnézést a találkozó miatt!! Ma 13:10 perckor a családommal a kocsival suhantunk el az electro world mellett, és láttam ott pár opelest.De mi sajnos éppen a mamához igyekeztünk karácsonyi ebédre. Amúgy milyen volt?Sikerült találni valami helyet ahova be tudtatok ülni? Én meg hót ideg vagyok, mert a városban leparkoltam a kocsival pénteken ,elugrottam egy-két helyre ,és mire visszamentem a kocsihoz valami barom meghúzta a kocsit a hátsó lökhárítónál úgy hogy a balhátsó lámpa betört.Karácsonyi ajándék az volt hogy 7.000Ft-ért vehettem másikat. Mindenesetre gondolom lesz találkozó jövőre is és akkor mindenképpen szeretnék én is elmenni!!!! BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!! :) (minden opelesnek is!!!) Azok mi voltunk! :blink: Igaz, akkor már csak Nyuszifül, Sörös Sanyi meg én voltunk már csak ott...mivel annyira jól elbeszélgettünk, meg nyuszi hozott meleg teát, meg sütiket, hogy végül ott maradtunk. :) Köszi a jókívánságokat, viszont kív. neked is!
mackosajt Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 Mikor legyen a következő találkozó? Ötletek? :blink: Most tényleg olyan időpont kéne, amire mindenki el tudna jönni... lehetőleg úgy, hogy 5 MOTE tag is jelen legyen... meg kéne alakulnunk hivatalosan is. :) Szerintetek ezt mikor tudjuk megtenni? Időpont javaslatokat várnék. :)
Sörös Sanyi Elküldve December27, 2005 Elküldve December27, 2005 Mikor legyen a következő találkozó? Ötletek? :blink: Most tényleg olyan időpont kéne, amire mindenki el tudna jönni... lehetőleg úgy, hogy 5 MOTE tag is jelen legyen... meg kéne alakulnunk hivatalosan is. :) Szerintetek ezt mikor tudjuk megtenni? Időpont javaslatokat várnék. :lol: Hát, nekem jódarabig ez volt az utolsó látogatásom a "vadkeleten", de ha kész a kocsi, akkor ti látjátok először, ezt vegyétek ígéretnek! :)
luigi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 A következő találkozó?! Hát szerintem január valamelyik szombatján legyen...legalábbis ez az én javaslatom. :blink:
mackosajt Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 A következő találkozó?! Hát szerintem január valamelyik szombatján legyen...legalábbis ez az én javaslatom. :blink: Január 7.-e? Vélemények?
luigi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Szerintem az jó lehet! Lehetne egy kérdés: nem tudtok olyat akinek fehér a műszerfal számlapja?Mert magamnak szeretném megcsinálni mivel a devilben 15000ft és egy kis segítség kellene. Ha tudtok írjatok már. :blink:
luigi Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Hello! Nagyon köszönöm,ha felrakod (akkor többen elérik),de egy kicsi probléma van.Nekem dízeles,és akkor csalni fog a fordulatszámmérő!Nem?
mackosajt Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 Luigi! Ne offoljuk szét ezt a topicot! Chat topicba írjunk ezzel kapcsolatban. Modik: Bocs! :blink:
szabot Elküldve December28, 2005 Elküldve December28, 2005 A Január 7 nekem jó. Eddig a 14-e kivételével minden szombatom szabad.
nyuszifül Elküldve December31, 2005 Elküldve December31, 2005 Újév nyitó Tali :2006. január 7. Programjavaslatokat várunk! 1. Nyuszifül 2. Mackósajt 3. Szabot 4. 5. 6. Bocs, hogy megint magamat írtam előre
szabot Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Bocs, hogy megint magamat írtam előre Hölgyeké az elsőbbség... Mint írtam a 7-e nekem jó, de programra nincs ötletem. Esetleg a mozi, ami eszembe jut.
mackosajt Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Akkor a január 7.-e eddig így néz ki: Résztvevők:NyuszifülSzaboTI_S (délután tud jönni)LuigiMackosajt...Óra-perc terén várnánk javaslatokat (I_S-t majd értesítjük róla), meg programra... (fagyos teázás, sütizés a parkolóban az olvadó hóban megfelene megint? :blink: )
szabot Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Ha jól gondolom, akkor a lángosos most nyitva lesz, szóval nekem ok a megszokott hely! Az időpontot rátok bízom. Nekem egész nap jó.
mackosajt Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Ha jól gondolom, akkor a lángosos most nyitva lesz, szóval nekem ok a megszokott hely! És óra-perc terén? ötlet, azt figyelembe véve, hogy I_S-nek a du.-án jó!
nyuszifül Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Akkor egyszerűbb ha ők javasolnak valamit, mármint akinek kötött az idő, és majd mi alkalmazkodunk
mackosajt Elküldve Január2, 2006 Elküldve Január2, 2006 Akkor tehát: 2006 január 7. 15.00: EW parkoló(gyülekezés) Újév Köszöntő Találkozó, Debrecen Résztvevők:NyuszifülSzaboTI_S (délután tud jönni)LuigiMackosajt...A programról még beszélünk!
nyuszifül Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Hali! Én már készülök a du. 3 órára :) Reméltem is!:blink: aszámom a régi, ha van valami! :)
I_S Elküldve Január3, 2006 Elküldve Január3, 2006 Reméltem is!:D aszámom a régi, ha van valami! B) ok! :o :lol: :blink: Nos, gondoltam megnézem a szuámod, de kiderült, hogy a régi telómból nem mentettem át, ergo kuka, így szeretném, ha Pü-ben elküldenéd, meg mindenki, aki teheti. Köszönöm előre is. :) :)
szabot Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 A listába írjátok bele az exemet is, Adélt, mert ő is jön.
mackosajt Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 2006 január 7. 15.00: EW parkoló(gyülekezés) Újév Köszöntő Találkozó, Debrecen Résztvevők:NyuszifülSzaboTI_SLuigiMackosajtAdél (SzaboT ex-e)..A programról még beszélünk!
ember2 Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 2006 január 7. 15.00: EW parkoló(gyülekezés) Újév Köszöntő Találkozó, Debrecen Résztvevők:NyuszifülSzaboTI_SLuigiMackosajtAdél (SzaboT ex-e)..A programról még beszélünk! Gratulálok, hogy sikerült összehozni a találkozót. Hát, bizony kissé fáj a szívem, hogy én már megöregedtem. Nem tudom mit csináljak? De, egy biztos szívből kívánosk mindenkinek, nagyon boldog, sikeres, balasetmentes Új Évet.
nyuszifül Elküldve Január4, 2006 Elküldve Január4, 2006 Gratulálok, hogy sikerült összehozni a találkozót. Hát, bizony kissé fáj a szívem, hogy én már megöregedtem. De, egy biztos szívből kívánosk mindenkinek, nagyon boldog, sikeres, balasetmentes Új Évet. Köszönjük, viszont kívánjuk! Nem tudom mit csináljak? Ez nem lehet kérdés! Tessék elkanyarodni a TESCO-EW parkolóba szombaton 15:00-ra és egy forró capuccino mellett elbeszélgetünk az élet dolgairól!
Recommended Posts