mackosajt Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Hova lett a kezdeti lelkesedés amivel sokan itt jelentkeztek? szerda este van, és semmi konkrét időpont. Ébresztő. Legalább mondjátok azt, hogy akarjátok-e ezt, vagy mégsem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Köszönet minden kedves kezdetben lelkes érdeklődőnek, de kezdünk kicsit :lol: -ik lenni nyuszifüllel. azt hittük, hogy mindenki komolyan gondolja. Szóljatok, ha tévedek. Időpont: szombat 14:00, Tesco-electrow. parkoló megfelel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November25, 2005 Megoszt Elküldve November25, 2005 Előbbi üzenetemben meghirdetett helyen és időpontban "megrendezésre kerül" az "1. Opel Club, Debrecen Találkozó 2005" Jelentkezők listája: 1. Nyuszifül 2. Mackosajt További jelentkezőket várunk szeretettel. ui: a remény hal meg utoljára....remélem azért én túlélem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk egy óra múlva! Ott találkozunk! (Tesco-Electroworld parkoló, 14.00) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Sziasztok.Erről jól lemaradtam!Már 2 hete szabin vagyok és ebből az egész debreceni szervezkedésről mit se sejtettem.Ráadásul most is dolgozok estig,meg holnap is.Remélem mihamarabb találkozunk,üdv.Corsika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November26, 2005 Megoszt Elküldve November26, 2005 Az első tali végetért.... De lesz folytatás!!! mindnekinek tanácsolom, aki vágyik egy kicsit arra, hogy legyen helyi klubélet, vagy csak akár opeles, akkor vegyenek részt az ilyen talikon, aztán úgyis rájön, hogy be kell fizetni azt a szerény tagdíjat. Kérdésem...mikor lesz a következő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Szeretnénk egy kicsit fellendíteni a helyi OPELes életet. Ezért javaslatokat várnánk az alábbi dolgokban. 1. Ki milyen gyakran tudna időt szakítani egy kis csevegésre, személyesen? 2. Milyen időpontok felelnének meg erre? 3. Helyszín? 4. Láttok-e esélyt arra, hogy nyárra egy szép, rendezett társaság esetleg meghívja az ország többi OPELesét a környékre? Várom a válaszokat. Előre is THX! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Mackósajt, én mindenképpen szeretnék elugrani hozzátok, viszont kocsim jelenlegi állapota, és a távolság nem nagyon teszi lehetővé. Viszont jövőre legalább két, itt leegyeztetett talira el szeretnék gurulni (majd sasolok folyamatosan). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Mackósajt, én mindenképpen szeretnék elugrani hozzátok, viszont kocsim jelenlegi állapota, és a távolság nem nagyon teszi lehetővé. Viszont jövőre legalább két, itt leegyeztetett talira el szeretnék gurulni (majd sasolok folyamatosan). Mindenképpen számítunk majd rád. Remélem Nyuszifül nem haragszik meg, hogy kicsit szervezkedek... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Mackósajt, én mindenképpen szeretnék elugrani hozzátok, viszont kocsim jelenlegi állapota, és a távolság nem nagyon teszi lehetővé. Viszont jövőre legalább két, itt leegyeztetett talira el szeretnék gurulni (majd sasolok folyamatosan). De jó!!!!! Örülök!!! Remélem Nyuszifül nem haragszik meg, hogy kicsit szervezkedek... :lol: Miért is haragudnék????Örülök, ha valaki aktív :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Áááá! Úgy veszem észre, nem az a fajta :lol: Az életet meg tényleg fel kellene kicsit lendíteni, mert két emberrel még baráti körről sem nagyon lehet beszélni, nemhogy Klubbról... Ezért aztán bárminemű szervezkedés pozitív elbírálással bír. Szerintem. (A TSZ gének kiütnek rajtam, úgy látom. Egy marha egyszerű mondatot is szarrácifrázok :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Mi az a TSZ gén? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Sajnálom, hogy én nem tudtam elmenni, de tegnapig volt egy melóm, aminek nem lehetett nemet mondani (jön a karácsony, kell a pénz). Amúgy nálam a november-január időszak elég labilis, mert sok a melóm (mivel PC-kkel foglalkozok). Ma este 2 gépet kellene összerakni és feléleszteni... Ez azt jelenti, hogy ma este sem lesz fórumozás :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Ebből annyit akartam kihozni, hogy egyenlőre nem tudok semmi konkrétat ígérni a részvételemmel kapcsoltaban. De a karácsonyi belépés még áll! Megígértem valakinek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Tsz gén? Az egész családom traktoros volt a Tsz-ben (még én is egy kicsit), és ott valahogy sikk volt cifrán beszélni, tele idegen szavakkal, ami majdhogynem értelmetlennek hangzik (persze ezt csak unalom ellen használtuk, és jót röhögtünk egymáson). De hogy ne offoljak, csak hajrá hajrá, irány a klub, mozgás talira!:lol: Én is gondolkodom rajta, hogy a MOMC mellett belépjek a MOTE-ba is. Nem rossz kis társaság ez sem, sőt, egyre jobban érzem magam itt a fórumon. Alig várom a talikat jövőre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Azon gondolkodom, hány km innen Debrecen... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Szerintem olyan 250 km. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Szerintem olyan 250 km. Igen kb ennyi, ilyesmi táv volt nekem is amikor a környékre(Soltvadkertre) mentem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Ha elég jól nyomod a jobb lábad a pedálhoz, akkor kb. 2 óra alatt meg lehet tenni a távot, vagy még hamarabb. :lol: De ez nem OFF ide? Kinek mikor lenne jó egy Debrecen tali? Helyiek? Országos érdeklődők? Ötleteket várunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Fizetés után.!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Teljes mértékben egyetértek! De nekem tavasz-nyár környékén lesz aktuális csak (sajna)... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Fizetés után.!!!! Csatlakozom! Nekem hétfőn fizu (remélem!). Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Nekem csak 10-én, vagy akkor sem :lol: , de attól még ott leszek, ha végre tényleg összejönne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Ezt a hétvégét már úgy betábláztam, hogy ki sem látszom alóla. Jövő hét péntek du-tól szervezhetjük a talit. Addigra be is lépek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve December3, 2005 Megoszt Elküldve December3, 2005 Ezt a hétvégét már úgy betábláztam, hogy ki sem látszom alóla. Jövő hét péntek du-tól szervezhetjük a talit. Addigra be is lépek. :lol: Akkor hamarabb teljesíted az ígéretedet annak a titokzatos valakinek :lol: Szóval nekem a szombat este tutira kilőve, de persze a délután, kora délután még jó lehet.Bár ha az első tali hosszúságából indulunk ki, akkor asszem 2 programot nem jó egymás utánra szervezni :lol: Ugye mackósajt???? :D péntek pedig akkor nem jó, ha megyek Szolnokra koncertre, és meglátogatom pjocot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts