Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Hova lett a kezdeti lelkesedés amivel sokan itt jelentkeztek?

szerda este van, és semmi konkrét időpont.

Ébresztő. Legalább mondjátok azt, hogy akarjátok-e ezt, vagy mégsem.

• Hozzászólások 1,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Köszönet minden kedves kezdetben lelkes érdeklődőnek, de kezdünk kicsit :lol: -ik lenni nyuszifüllel. azt hittük, hogy mindenki komolyan gondolja.

Szóljatok, ha tévedek.

Időpont: szombat 14:00, Tesco-electrow. parkoló megfelel?

Elküldve

Előbbi üzenetemben meghirdetett helyen és időpontban "megrendezésre kerül" az "1. Opel Club, Debrecen Találkozó 2005"

Jelentkezők listája:

1. Nyuszifül

2. Mackosajt

További jelentkezőket várunk szeretettel.

ui: a remény hal meg utoljára....remélem azért én túlélem. :lol:

Elküldve

Sziasztok.Erről jól lemaradtam!Már 2 hete szabin vagyok és ebből az egész debreceni szervezkedésről mit se sejtettem.Ráadásul most is dolgozok estig,meg holnap is.Remélem mihamarabb találkozunk,üdv.Corsika.

Elküldve

Az első tali végetért.... De lesz folytatás!!!

mindnekinek tanácsolom, aki vágyik egy kicsit arra, hogy legyen helyi klubélet, vagy csak akár opeles, akkor vegyenek részt az ilyen talikon, aztán úgyis rájön, hogy be kell fizetni azt a szerény tagdíjat.

Kérdésem...mikor lesz a következő?

Elküldve

Szeretnénk egy kicsit fellendíteni a helyi OPELes életet. Ezért javaslatokat várnánk az alábbi dolgokban.

1. Ki milyen gyakran tudna időt szakítani egy kis csevegésre, személyesen?

2. Milyen időpontok felelnének meg erre?

3. Helyszín?

4. Láttok-e esélyt arra, hogy nyárra egy szép, rendezett társaság esetleg meghívja az ország többi OPELesét a környékre?

Várom a válaszokat. Előre is THX!

Elküldve

Mackósajt, én mindenképpen szeretnék elugrani hozzátok, viszont kocsim jelenlegi állapota, és a távolság nem nagyon teszi lehetővé. Viszont jövőre legalább két, itt leegyeztetett talira el szeretnék gurulni (majd sasolok folyamatosan).

Elküldve
Mackósajt, én mindenképpen szeretnék elugrani hozzátok, viszont kocsim jelenlegi állapota, és a távolság nem nagyon teszi lehetővé. Viszont jövőre legalább két, itt leegyeztetett talira el szeretnék gurulni (majd sasolok folyamatosan).

Mindenképpen számítunk majd rád.

Remélem Nyuszifül nem haragszik meg, hogy kicsit szervezkedek... :lol:

Elküldve

De jó!!!!! Örülök!!!

Remélem Nyuszifül nem haragszik meg, hogy kicsit szervezkedek... :lol:

Miért is haragudnék????Örülök, ha valaki aktív :lol:

Elküldve

Áááá! Úgy veszem észre, nem az a fajta :lol: Az életet meg tényleg fel kellene kicsit lendíteni, mert két emberrel még baráti körről sem nagyon lehet beszélni, nemhogy Klubbról... Ezért aztán bárminemű szervezkedés pozitív elbírálással bír. Szerintem. (A TSZ gének kiütnek rajtam, úgy látom. Egy marha egyszerű mondatot is szarrácifrázok :lol: )

Elküldve

Sajnálom, hogy én nem tudtam elmenni, de tegnapig volt egy melóm, aminek nem lehetett nemet mondani (jön a karácsony, kell a pénz). Amúgy nálam a november-január időszak elég labilis, mert sok a melóm (mivel PC-kkel foglalkozok). Ma este 2 gépet kellene összerakni és feléleszteni...

Ez azt jelenti, hogy ma este sem lesz fórumozás :lol:

Elküldve

Ebből annyit akartam kihozni, hogy egyenlőre nem tudok semmi konkrétat ígérni a részvételemmel kapcsoltaban. De a karácsonyi belépés még áll!

Megígértem valakinek...

Elküldve

Tsz gén? Az egész családom traktoros volt a Tsz-ben (még én is egy kicsit), és ott valahogy sikk volt cifrán beszélni, tele idegen szavakkal, ami majdhogynem értelmetlennek hangzik (persze ezt csak unalom ellen használtuk, és jót röhögtünk egymáson). De hogy ne offoljak, csak hajrá hajrá, irány a klub, mozgás talira!:lol: Én is gondolkodom rajta, hogy a MOMC mellett belépjek a MOTE-ba is. Nem rossz kis társaság ez sem, sőt, egyre jobban érzem magam itt a fórumon. Alig várom a talikat jövőre.

Elküldve

Ha elég jól nyomod a jobb lábad a pedálhoz, akkor kb. 2 óra alatt meg lehet tenni a távot, vagy még hamarabb. :lol:

De ez nem OFF ide?

Kinek mikor lenne jó egy Debrecen tali? Helyiek? Országos érdeklődők? Ötleteket várunk!

Elküldve

Ezt a hétvégét már úgy betábláztam, hogy ki sem látszom alóla. Jövő hét péntek du-tól szervezhetjük a talit. Addigra be is lépek. :lol:

Elküldve
Ezt a hétvégét már úgy betábláztam, hogy ki sem látszom alóla. Jövő hét péntek du-tól szervezhetjük a talit. Addigra be is lépek. :lol:

Akkor hamarabb teljesíted az ígéretedet annak a titokzatos valakinek :lol:

Szóval nekem a szombat este tutira kilőve, de persze a délután, kora délután még jó lehet.Bár ha az első tali hosszúságából indulunk ki, akkor asszem 2 programot nem jó egymás utánra szervezni :lol: Ugye mackósajt???? :D

péntek pedig akkor nem jó, ha megyek Szolnokra koncertre, és meglátogatom pjocot ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.