Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

• Hozzászólások 1,2k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

Legtöbb hozzászólás

Elküldve

Ha esetleg némi hóesés lenne, szerintem az sem baj. Csak az eső ne essen, az nagyon nedves. :P

Azért napos idő jobb lenne.

Köszike a jókívánságot.

ui: többiek nem jelentkeznek?

Elküldve
Szóval ki milre szavaz a tali időpontjával kapcsolatban?

szombat? Vasárnap? Más?

Hol vagytok?

Nekem bármelyik nap jó, de ha neked jobb a vasárnap, legyen az. Csak Szabot nem helyben van, neki a távolság miatt nem mindegy

Elküldve

Tudom, hogy nem mindegy neki...ezért várnám, meg gondolom minden érdekelt, hogy melyik nap felel meg mindenkinek....abba bele se merek gondolni, hogy konkrét időt egyeztessünk ez előtt.

szabot? benzingőz? I_S? hol vagytok?

ember2?

Elküldve

Itt vagyok! Hát nekem ez a hétvége eléggé zsúfolt. Sok minden össze jött. És, hogy gondoltátok a találkozót? Hely, napszak, idő, időtartam?

Elküldve

helyileg valami jól megközelíthető parkoló, pl. Tesco. Napszak szerintem nappal. Időtartam...amíg van értelme + nem fagytunk szét.

Nektek mi a véleményetek? Ja, kinek szombat? kinek vasárnap? (esetleg mindkettő? :lol: )

Elküldve
helyileg valami jól megközelíthető parkoló, pl. Tesco. Napszak szerintem nappal. Időtartam...amíg van értelme + nem fagytunk szét.

Nektek mi a véleményetek? Ja, kinek szombat? kinek vasárnap? (esetleg mindkettő? :lol: )

Mindkettő??? :lol:

Nekem jó a Tesco, közelben lakok, lehet gyalog megyek :lol: Nappal??? Ok, de ha lehet akkor ne délelőtt, szerintem.

Elküldve

Jut eszembe a Tesco a legzsúfoltabb az egész városban, minden napszakban.De végülis....

Bár ha ketten maradunk :lol: , akkor igazán könnyű lesz helyszínt és egymást megtalálni

Elküldve
Jut eszembe a Tesco a legzsúfoltabb az egész városban, minden napszakban.De végülis....

Bár ha ketten maradunk :lol: , akkor igazán könnyű lesz helyszínt és egymást megtalálni

Van ott olyan rész, ahol akad üres parkolóhely....Tudod, azokról beszélek, amik a bejárattól messze vannak, az emberek utálnak sokat sétálni. Meg ott az ElectroW.rld is...

Hahó! Többiek!

Benzingőz, Szabot, Ember2....

Ja, a szlogen legyen: "Sokan vagyunk, de nem elegen. Mindenki hozzon magával még egy embert!" :lol:

Elküldve
Van ott olyan rész, ahol akad üres parkolóhely....Tudod, azokról beszélek, amik a bejárattól messze vannak, az emberek utálnak sokat sétálni. Meg ott az ElectroW.rld is...

Jaja, én is ott álltam meg legutóbb, amikor Debrecenben jártam... :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.