nyuszifül Elküldve Január30, 2006 Szerző Elküldve Január30, 2006 Ja várj, nem is, hanem Tiszalökről van!Bocs És ő még nem is tag asszem, de várj kérek egy kis segítséget és kinyomozzuk :)
mackosajt Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Ja várj, nem is, hanem Tiszalökről van!Bocs És ő még nem is tag asszem, de várj kérek egy kis segítséget és kinyomozzuk :D Számítógép - közönség -telefonos.... még úgy tudom, mind a három segítséged megvan! :) Tényleg.... mikor lesz egy következő tali? Kecskemét előtt azért még jó lenne 1x talizni legalább... ;)
szabot Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Ja-ja. Inkább talizzunk ilyen rövid időkre, de többször, mint egy nagyobbra szervezkedjünk. Csak ne ilyen korán. Alig bírtam felkelni fél kilenckor... De Sanyiért mindent. :) Na jó, nem mindent.
Sörös Sanyi Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Ja-ja. Inkább talizzunk ilyen rövid időkre, de többször, mint egy nagyobbra szervezkedjünk. Csak ne ilyen korán. Alig bírtam felkelni fél kilenckor... De Sanyiért mindent. :D Na jó, nem mindent. Azért lehet ám majd egy nagy is, sok kicsivel körbevéve. Na nem pofázok sokat, irány a kórház, további csetelést, annyit, hogy utána két napig csak visszaolvassak! Sziasztok! Ja, mellesleg a mozi jó volt, társaság isteni, és a kabátom nagyon kanos! :)
szabot Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Sanyi, jobbulást és ne molesztáld a nővérkéket! :)
Sörös Sanyi Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Sanyi, jobbulást és ne molesztáld a nővérkéket! :) Majd a kabátom! :D Különben is... Molesztálni? Úgy kiröhögnének! ;) Nem lesz mivel, mert deréktól le elszek bénítva kicsit. Utána persze... ;) (Remélem kis tanoncok lesznek a sebészeten)
Chyga Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Sziasztok! Ha valkit érdekel esetleg neon akkor bővebben itt: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=1117 Helyzet jelentés: Ma a parkolónk bejáratára kikerült a "Behajtani, csak korcsojával! tábla .. :)
nyuszifül Elküldve Január30, 2006 Szerző Elküldve Január30, 2006 Hali nektek.... Épp opeleseket szervezek, lehet ma éjjel talizom is velük :)
szabot Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Hali nektek.... Épp opeleseket szervezek, lehet ma éjjel talizom is velük :) Mesélj! A Corsásról tudsz már valamit?
nyuszifül Elküldve Január30, 2006 Szerző Elküldve Január30, 2006 Mesélj! A Corsásról tudsz már valamit? Róla még nem, ezek az emberkék debreceniek, nagy bánatukra nem tudtak a tegnapi mozizásról :) De mai késik nem múlik.... :D
mackosajt Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Sanyi! Remélem körültekintően fognak eljárni a műtét során, ha meg valami zsiványságot akarnak... szólj rájuk! ;) Remélem tényleg sokat fogunk írni, hogy legyen sok olvasnivalód... mondjuk a könyv is ott van most olvasnivalónak! :) Ja... Chyga! Erősen gondolkozok, hogy esetleg egy 2 db-os 30 cm-es szettet kék színben beszerválnék... de még csak gondolkozok! ( ;) csomitérbe a roló sínjei alá szerelve gondoltam... csak még lemérem majd, hogy jó lesz-e! ) Hali nektek.... Épp opeleseket szervezek, lehet ma éjjel talizom is velük :D Hoppáááá... ! Szólj, ha esetleg lesz tali... ja, és mennyire éjszaka?
nyuszifül Elküldve Január30, 2006 Szerző Elküldve Január30, 2006 Hoppáááá... ! Szólj, ha esetleg lesz tali... ja, és mennyire éjszaka? Háááát, nem tudom, mert félbemaradt a csevej meló miatt... De asszem lehet hétvégére tolom el, mert félek egyedül...idegenek között :) :D
szabot Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Szólj ha "erősítés" kell! :) A Corsás úgy néz ki, hogy tiszaújvárosi és hölgy. Ma arra furikázok, ahol "lakni" látták. Talán összefutok vele...
mackosajt Elküldve Január30, 2006 Elküldve Január30, 2006 Jelentem... ma nem bírtam tovább és megnéztem, hogy áll a kocsi! Kicsit lehangoló volt látni, de szerintem szépen dolgoznak... A festék valószínüleg e hét végére megjön. Onnantól már csak pár nap! ;) Ha itthon lesz, lehet benne fogok aludni, hogy pótoljam az elveszett időt, amíg nem volt itthon! :) Szólj ha "erősítés" kell! ;) A Corsás úgy néz ki, hogy tiszaújvárosi és hölgy. Ma arra furikázok, ahol "lakni" látták. Talán összefutok vele... :D Ez kicsit érdekesen hangzik! :P
szabot Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 A Corsás úgy néz ki, hogy tiszaújvárosi és hölgy. Ma arra furikázok, ahol "lakni" látták. Talán összefutok vele... Ez kicsit érdekesen hangzik! :D Héj, rossz az, aki rosszra gondol! Csupán a klub szempontjából áldozom fel magam. :)
mackosajt Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 ;) Héj, rossz az, aki rosszra gondol! Csupán a klub szempontjából áldozom fel magam. ;) Nem gondoltam én semmire! :P Amúgy a klub érdekeiben mindent bele! :) Hogy telik a napotok? Nekem már megvolt anyám puntoján az olajcsere... végre... még valamelyik nap egy kipuffoshoz kell elguruljak vele, mert az egyik kipufftartó levált. :D Még majd meg kell beszéljem anyámmal azt is, hogy a fűtőradiátor is tuti lyukas... ma pl. szép párafelhő jött ki a fűtés felől... ;)
corsarulez Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 Jó délutánt! Lejárt a netem, csak a munkahelyről tudok nettegni.... :)
mackosajt Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 Jó délutánt! Lejárt a netem, csak a munkahelyről tudok nettegni.... :) Neked is! Kár, hogy nincs otthon neted... :D
corsarulez Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 fel kellene tölteni a kártyát, de ma gyalog vagyok és messze a bankautomata (kis faluban élek :D) Mackósajt, nem fényképezted le az autódat? Igy össze lehetne hasonlítani, hogy "ilyen volt - ilyen lett". :)
mackosajt Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 fel kellene tölteni a kártyát, de ma gyalog vagyok és messze a bankautomata (kis faluban élek :D) Mackósajt, nem fényképezted le az autódat? Igy össze lehetne hasonlítani, hogy "ilyen volt - ilyen lett". :) Korábbról vannak képek... most amúgy egy garázsban volt 3... azaz 3 db Suzuki társaságában!!! Kicsit zsúfolt volt a hely, meg gyér volt a fény... meg lehet a megtört képeket is ki fogom törölni, ha kész lesz, hogy még véletlenül se lássam úgy... ;)
corsarulez Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 De azért nem vesztek össze az autók?? :) Megértem, hogy ki akarod törölni a képeket és elfelejteni az egészet....
mackosajt Elküldve Január31, 2006 Elküldve Január31, 2006 De azért nem vesztek össze az autók?? :) Megértem, hogy ki akarod törölni a képeket és elfelejteni az egészet.... Jól megvannak egymás mellett... az egyik egy Ignis, amit valaki kromofággal locsolt meg... Az van a legnagyobb csendben... :D Köszi... ;)
szabot Elküldve Február1, 2006 Elküldve Február1, 2006 Sziasztok! Jelentem, hogy az idő lehangoló, meló van ezerrel mind a cégnél, mind itthon. Ha időben befejezem a könyvelők gépeit, akkor megyek a garázsba "szekunder levegő kompresszort" cserélni a gépsasban. A fűtés már bedugtam :) . Ha későn végzek, akkor csak kitakarítom, mert már sírhatnékom van, ha beülök. Az ablakokat is lemosom, mert azokon keresztül állandó ködöt látok, ami kiszálláskor hirtelen eltűnik. Szal rendbe teszem a drágaszágom. Hétvégén meg irány a mosó! Már mentem is melózni!
mackosajt Elküldve Február1, 2006 Elküldve Február1, 2006 Sziasztok! Mindenki ennyire elfoglalt? Mostanában alig gyarapodnak a hozzászólások errefelé!!! Húzzunk bele, mert a végén Sanyi letol minket, amiért nem termelünk elég olvasnivalót! :)
corsarulez Elküldve Február1, 2006 Elküldve Február1, 2006 Jó estét! No, engem lefoglalnak a nagy változások a munkahelyen..... De ma végre feltöltötttem a netet itthonra! :) Tartja valaki a kapcsolatot Sanyival telefonon? Hogy alakulnak a dolgai?
Recommended Posts