Gelko Elküldve Január25, 2006 Elküldve Január25, 2006 megoldódott ma a felnivásárlásom...az eladó épp pesten járt ma.meg is vettem köszönöm a Debreceni kartársak segítségét...vagyis a lehetőséget :)
Korzika Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Maci Laci(Mackosajt) köszi a könyvet,majd megírom mikor megyek arra felétek és megbizniszeljük az árát.Még egyszer kösz,örök hála. :D Ma ismét dolgozok,de már látom,hogy olyan sz@r nap lesz,hogy nem sokat tudok itt lenni,de azért mindent megteszek inkább a munka marad. :)
szabot Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 31. bukta, akkor a kés van napirenden! Élőben horrort nézek, és csak úgy foly a vér! :) Á, el is felejtettem! Majd szorítunk!
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Elküldve Január26, 2006 Bázzz! Vagy Sanyi vagy Mackósajt! Vagy 31-én leugrunk Fehérvárra filmet nézni ;) :) :D ezt most nem érteni....... Vagy akkor esetleg menjünk matiné előadásra 29-én....Ha Sanyinak az jobb!Vélemények?
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Elküldve Január26, 2006 Ja! Mackó nem elszomorításképp, de láttad mi történt tegnap a Szoboszlói úton?
mackosajt Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Ja! Mackó nem elszomorításképp, de láttad mi történt tegnap a Szoboszlói úton? Sziasztok! Akkor mi megyünk moziba? Vagy nem? MI történ a szoboszóin? Hol tudom megnézni? CORSikA: Majd megbeszéljük, délután felhívlak melóból... ha nem olyan napom lesz, mint tegnap. :)
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Elküldve Január26, 2006 megoldódott ma a felnivásárlásom...az eladó épp pesten járt ma.meg is vettem köszönöm a Debreceni kartársak segítségét...vagyis a lehetőséget :) Szívesen Gelkoca, máskor is, bárcsak többet tehettünk volna! :D Sziasztok! Akkor mi megyünk moziba? Vagy nem? MI történ a szoboszóin? Hol tudom megnézni? Szerintem a HAonon, de ém a városi tvben láttam! Azért írtam a matinés előadást, hogy az neked is jó 29-én nem?mert délutánra mész, de nekem mindegy, én alkalmazkodok hozzátok... ;)
Gelko Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Szívesen Gelkoca, máskor is, bárcsak többet tehettünk volna! :D Szerintem a HAonon, de ém a városi tvben láttam! Azért írtam a matinés előadást, hogy az neked is jó 29-én nem?mert délutánra mész, de nekem mindegy, én alkalmazkodok hozzátok... ;) :) lehet h majd kell is mert a srácnak van pár alkatrésze.... ;)
mackosajt Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Szerintem a HAonon, de ém a városi tvben láttam! a Haon-on nem találok semmit...vagy rossz helyen keresem? Azért írtam a matinés előadást, hogy az neked is jó 29-én nem?mert délutánra mész, de nekem mindegy, én alkalmazkodok hozzátok... ;) Nekem mindegy, hogy matiné vagy esti.... ha felbírtok kelni a matinéhoz? :D :)
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Elküldve Január26, 2006 Küldtem a linket! Mi koránkelők vagyunk, amúgy! Kérdezz meg Telot! :) :D ;) lehet h majd kell is mert a srácnak van pár alkatrésze.... ;) ;) ;) ;) Oké, de a vásárlást nem vállalom, max a kíséretet, mert gondolom használható alkatrészt akarsz.....Én meg...amennyit értek hozzá :P ;)
Gelko Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Oké, de a vásárlást nem vállalom, max a kíséretet, mert gondolom használható alkatrészt akarsz.....Én meg...amennyit értek hozzá :) :D ;) ;) :P
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Menjetek csak nyugodtan hétfőn! Majd megnézem én itt. Megaztán hétvégén délelőtt mozizni? Nem kavarom a sz@rt, nézünk mi még együtt filmet! :) (Ha mást nem, DVD-n a Manta Manta-t! :D)
mackosajt Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Menjetek csak nyugodtan hétfőn! Majd megnézem én itt. Megaztán hétvégén délelőtt mozizni? Nem kavarom a sz@rt, nézünk mi még együtt filmet! :D (Ha mást nem, DVD-n a Manta Manta-t! ;)) Sanyi... ugye te sem kondoltad komolyan azt a kavarós mondatod? ;) Nekem jó a vasárnap délelőtt ... Nyuszinak is, sőt...ő javasolta... :)
Korzika Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Mackosajt,Laci nehogy te hívjál már!Megveszed a könyvet,hitelezed nekem az árát meg még te is hívnál fel,ááá ez így nem jó.Majd én hívlak!!!Még egyszer köszi. :) Valszeg nem a héten hanem a jövő héten megyünk Debibe.
mackosajt Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Mackosajt,Laci nehogy te hívjál már!Megveszed a könyvet,hitelezed nekem az árát meg még te is hívnál fel,ááá ez így nem jó.Majd én hívlak!!!Még egyszer köszi. :D Valszeg nem a héten hanem a jövő héten megyünk Debibe. Ugyanmá.... csak nem gondoltad, hogy a sajátomról hívlak majd? Bentről... ingyen van... nekünk. ;) :) Még mindig nem döntöttél, hogy belépsz-e a MOTE-ba? ;)
szabot Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Sanyi... ugye te sem kondoltad komolyan azt a kavarós mondatod? :D Nekem jó a vasárnap délelőtt ... Nyuszinak is, sőt...ő javasolta... :) Ha kell, akkor a vasárnap délelőtt nekem is jó (lesz). Sanyi, a kavarás beszólás miatt egy feketepont! Nyuszifül, nekem is küldd el a linklet! Már lyukad az oldalam...
corsarulez Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Tényleg, mi történt?! Linket kérünk! :) amúgy jó estét!
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Elküldve Január26, 2006 Áááá, csak egy olyan autó nem adott megint elsőbbséget, mint amilyen mackosajtnak sem...
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Elküldve Január26, 2006 nem lehet, hogy ugyanaz? Igen, próbáltuk már Lacival kinyomozni, de nem láttuk a rendszámot...Mert én reggel a tvben láttam, a cikk, amit küldtem képeket tartalmazott :) Mi újság amúgy? Most olvastam egy cikket, ami az iskolarendszeren belüli módosításokkal foglalkozik....ne legyen buktatás, stb.....És hogy pl. az Abigél idejében mennyire nagy tisztelettel voltak a tanárok felé, ma meg a diák személyiségi jogai a tantestület felett állnak...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Abigél idejében mennyire nagy tisztelettel voltak a tanárok felé, ma meg a diák személyiségi jogai a tantestület felett állnak... Na, ezért nem leszek én tanár sosem! Lehet, hogy államvizsgázni sem megyek el.
corsarulez Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Aki jó tanár és ért a gyerekek nyelvén, azt most is tisztelik. De ez egy nehéz dolog és mindig hajszálon egyensúlyozunk. ja, és tegnaptól oszifő vagyok, kaptam egy soztly, mert egy killéga összeveszett a párjával és visszaköltözik Ózdra, ahonnan jött 2 évvel ezelőtt. Még 3 napig lesz itt..... jaj, Sanyi, nem olyan rossz az! Én pl sokkal nehezebbnek tartottam a jogsi megszerzését (jobban féltem), mint az államvizsgát, pedig volt belőle kettő is!
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Elküldve Január26, 2006 Aki jó tanár és ért a gyerekek nyelvén, azt most is tisztelik. De ez egy nehéz dolog és mindig hajszálon egyensúlyozunk. ja, és tegnaptól oszifő vagyok, kaptam egy soztly, mert egy killéga összeveszett a párjával és visszaköltözik Ózdra, ahonnan jött 2 évvel ezelőtt. Még 3 napig lesz itt..... :) De hiszen már van egy osztályod nem?Vagy szeptemberben mintha ezt mondtad volna, vagy lehet rosszul emlékszem... :D
corsarulez Elküldve Január26, 2006 Elküldve Január26, 2006 Nem, nem volt... Szegény csajnak felajánlottam, hogy lakhat nálunk a jövő héten, mert 3 napig még dolgoznia kell. 3 napra meg nem adnak albérletet. szállodát meg nem tudná kifizetni. :)
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Elküldve Január26, 2006 Nem, nem volt... Szegény csajnak felajánlottam, hogy lakhat nálunk a jövő héten, mert 3 napig még dolgoznia kell. 3 napra meg nem adnak albérletet. szállodát meg nem tudná kifizetni. :) Szegénykém! Nem lehet könnyű most neki...
Recommended Posts