Gelko Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 megoldódott ma a felnivásárlásom...az eladó épp pesten járt ma.meg is vettem köszönöm a Debreceni kartársak segítségét...vagyis a lehetőséget :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Maci Laci(Mackosajt) köszi a könyvet,majd megírom mikor megyek arra felétek és megbizniszeljük az árát.Még egyszer kösz,örök hála. :D Ma ismét dolgozok,de már látom,hogy olyan sz@r nap lesz,hogy nem sokat tudok itt lenni,de azért mindent megteszek inkább a munka marad. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 31. bukta, akkor a kés van napirenden! Élőben horrort nézek, és csak úgy foly a vér! :) Á, el is felejtettem! Majd szorítunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2006 Bázzz! Vagy Sanyi vagy Mackósajt! Vagy 31-én leugrunk Fehérvárra filmet nézni ;) :) :D ezt most nem érteni....... Vagy akkor esetleg menjünk matiné előadásra 29-én....Ha Sanyinak az jobb!Vélemények? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2006 Ja! Mackó nem elszomorításképp, de láttad mi történt tegnap a Szoboszlói úton? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Ja! Mackó nem elszomorításképp, de láttad mi történt tegnap a Szoboszlói úton? Sziasztok! Akkor mi megyünk moziba? Vagy nem? MI történ a szoboszóin? Hol tudom megnézni? CORSikA: Majd megbeszéljük, délután felhívlak melóból... ha nem olyan napom lesz, mint tegnap. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2006 megoldódott ma a felnivásárlásom...az eladó épp pesten járt ma.meg is vettem köszönöm a Debreceni kartársak segítségét...vagyis a lehetőséget :) Szívesen Gelkoca, máskor is, bárcsak többet tehettünk volna! :D Sziasztok! Akkor mi megyünk moziba? Vagy nem? MI történ a szoboszóin? Hol tudom megnézni? Szerintem a HAonon, de ém a városi tvben láttam! Azért írtam a matinés előadást, hogy az neked is jó 29-én nem?mert délutánra mész, de nekem mindegy, én alkalmazkodok hozzátok... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Szívesen Gelkoca, máskor is, bárcsak többet tehettünk volna! :D Szerintem a HAonon, de ém a városi tvben láttam! Azért írtam a matinés előadást, hogy az neked is jó 29-én nem?mert délutánra mész, de nekem mindegy, én alkalmazkodok hozzátok... ;) :) lehet h majd kell is mert a srácnak van pár alkatrésze.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Szerintem a HAonon, de ém a városi tvben láttam! a Haon-on nem találok semmit...vagy rossz helyen keresem? Azért írtam a matinés előadást, hogy az neked is jó 29-én nem?mert délutánra mész, de nekem mindegy, én alkalmazkodok hozzátok... ;) Nekem mindegy, hogy matiné vagy esti.... ha felbírtok kelni a matinéhoz? :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2006 Küldtem a linket! Mi koránkelők vagyunk, amúgy! Kérdezz meg Telot! :) :D ;) lehet h majd kell is mert a srácnak van pár alkatrésze.... ;) ;) ;) ;) Oké, de a vásárlást nem vállalom, max a kíséretet, mert gondolom használható alkatrészt akarsz.....Én meg...amennyit értek hozzá :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Oké, de a vásárlást nem vállalom, max a kíséretet, mert gondolom használható alkatrészt akarsz.....Én meg...amennyit értek hozzá :) :D ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Menjetek csak nyugodtan hétfőn! Majd megnézem én itt. Megaztán hétvégén délelőtt mozizni? Nem kavarom a sz@rt, nézünk mi még együtt filmet! :) (Ha mást nem, DVD-n a Manta Manta-t! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Menjetek csak nyugodtan hétfőn! Majd megnézem én itt. Megaztán hétvégén délelőtt mozizni? Nem kavarom a sz@rt, nézünk mi még együtt filmet! :D (Ha mást nem, DVD-n a Manta Manta-t! ;)) Sanyi... ugye te sem kondoltad komolyan azt a kavarós mondatod? ;) Nekem jó a vasárnap délelőtt ... Nyuszinak is, sőt...ő javasolta... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Mackosajt,Laci nehogy te hívjál már!Megveszed a könyvet,hitelezed nekem az árát meg még te is hívnál fel,ááá ez így nem jó.Majd én hívlak!!!Még egyszer köszi. :) Valszeg nem a héten hanem a jövő héten megyünk Debibe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Mackosajt,Laci nehogy te hívjál már!Megveszed a könyvet,hitelezed nekem az árát meg még te is hívnál fel,ááá ez így nem jó.Majd én hívlak!!!Még egyszer köszi. :D Valszeg nem a héten hanem a jövő héten megyünk Debibe. Ugyanmá.... csak nem gondoltad, hogy a sajátomról hívlak majd? Bentről... ingyen van... nekünk. ;) :) Még mindig nem döntöttél, hogy belépsz-e a MOTE-ba? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Sanyi... ugye te sem kondoltad komolyan azt a kavarós mondatod? :D Nekem jó a vasárnap délelőtt ... Nyuszinak is, sőt...ő javasolta... :) Ha kell, akkor a vasárnap délelőtt nekem is jó (lesz). Sanyi, a kavarás beszólás miatt egy feketepont! Nyuszifül, nekem is küldd el a linklet! Már lyukad az oldalam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Tényleg, mi történt?! Linket kérünk! :) amúgy jó estét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2006 Áááá, csak egy olyan autó nem adott megint elsőbbséget, mint amilyen mackosajtnak sem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 nem lehet, hogy ugyanaz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2006 nem lehet, hogy ugyanaz? Igen, próbáltuk már Lacival kinyomozni, de nem láttuk a rendszámot...Mert én reggel a tvben láttam, a cikk, amit küldtem képeket tartalmazott :) Mi újság amúgy? Most olvastam egy cikket, ami az iskolarendszeren belüli módosításokkal foglalkozik....ne legyen buktatás, stb.....És hogy pl. az Abigél idejében mennyire nagy tisztelettel voltak a tanárok felé, ma meg a diák személyiségi jogai a tantestület felett állnak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Abigél idejében mennyire nagy tisztelettel voltak a tanárok felé, ma meg a diák személyiségi jogai a tantestület felett állnak... Na, ezért nem leszek én tanár sosem! Lehet, hogy államvizsgázni sem megyek el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Aki jó tanár és ért a gyerekek nyelvén, azt most is tisztelik. De ez egy nehéz dolog és mindig hajszálon egyensúlyozunk. ja, és tegnaptól oszifő vagyok, kaptam egy soztly, mert egy killéga összeveszett a párjával és visszaköltözik Ózdra, ahonnan jött 2 évvel ezelőtt. Még 3 napig lesz itt..... jaj, Sanyi, nem olyan rossz az! Én pl sokkal nehezebbnek tartottam a jogsi megszerzését (jobban féltem), mint az államvizsgát, pedig volt belőle kettő is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2006 Aki jó tanár és ért a gyerekek nyelvén, azt most is tisztelik. De ez egy nehéz dolog és mindig hajszálon egyensúlyozunk. ja, és tegnaptól oszifő vagyok, kaptam egy soztly, mert egy killéga összeveszett a párjával és visszaköltözik Ózdra, ahonnan jött 2 évvel ezelőtt. Még 3 napig lesz itt..... :) De hiszen már van egy osztályod nem?Vagy szeptemberben mintha ezt mondtad volna, vagy lehet rosszul emlékszem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január26, 2006 Megoszt Elküldve Január26, 2006 Nem, nem volt... Szegény csajnak felajánlottam, hogy lakhat nálunk a jövő héten, mert 3 napig még dolgoznia kell. 3 napra meg nem adnak albérletet. szállodát meg nem tudná kifizetni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január26, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január26, 2006 Nem, nem volt... Szegény csajnak felajánlottam, hogy lakhat nálunk a jövő héten, mert 3 napig még dolgoznia kell. 3 napra meg nem adnak albérletet. szállodát meg nem tudná kifizetni. :) Szegénykém! Nem lehet könnyű most neki... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts