Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Sanyi... ha megnézed, már Tom sem a régiónkból van... :) :D ;) Alakul a biznic! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Alakul a biznic! :D Mint púpos gyerek a prés alatt! :) Viccet félretéve...ha kell valakinek szóljon. Ma megnézem, hogy mennyi van belőle és jelzek! Ha van sok, akkor van értelme a többieket is ráugrasztani, ha nincs, akkor ha jól számolom, már az a 6-8 db szinte el is kelt itt a klubban. Nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Elég lesz, ha kifizeted! ;) Ja, és Kecskemétig ugye ráér? Persze ráér és köszi szépen. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Persze ráér és köszi szépen. :D :) Nincs mit! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2006 Közzététetik, hogy mackósajt 7 darab könyvet szerzett! Tudomásum szerint az alábbi darabszám elkelt, a többire várjuk a jeletkezőket :) 1. mackósajt 2. I_S 3. Sörös Sanyi 4. Corsika 5. Tom Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Egy apró hozzászólás mekkora sikert hoz a régiónak! Bár az ár tényleg elég kellemes, főleg egy ilyen könyvért! Amúgy a könyvet Nyíregyházán adják ki. Esetleg a kiadónál is lehetne érdeklődni további példányokért. Ha valakit érdekel, akkor otthon megnézem a kiadó telefonszámát. A Corsa nekem is könnyen indult, de valami fura visító hanggal indított, aztán csak a hidro kopogása maradt. :) Remélem legkésőbb jövő héten azok is ki lesznek cserélve. Közzététetik, hogy mackósajt 7 darab könyvet szerzett! Szép munka volt mackósajt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 :D igenigenigen.., nagyon szép munka ;) Holnap át is veszem a példányomat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2006 Na a feszültséglevezetőben már elírtam mi történt ma hazafelé velem! A zsibivel szemben lévő(talán Galamb utca) utcából jött ki az a vakegér! csak hogy aki ismerős a vársoban be tudja azonosítani a helyet, s ezáltal a helyzetet!! :) nagyon mérges voltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 Jó estét! Nyuszi, remélem, megnyugodtál picit, sajnos vannak ilyen emberek is.... :D Nálunk ma -18 fok volt reggel fél nyolckor és az autókám szépen indult! ;) Persze én vastag kesztyűben mertem csak vezetni, mert a fűtés csak nagyon-nagyon sokára volt érezhető. (de nem műszaki okokból) :) A váltóólajról már nem is beszélek, tisztára bedermedt. Amúgy gondolkodok rajta, hogy tavasszal lecseréltetem. Még nem volt cserélve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január24, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január24, 2006 Jó estét! Nyuszi, remélem, megnyugodtál picit, sajnos vannak ilyen emberek is.... :D Szia Köszönöm kérédsed, igen lehiggadtam, azóta már megitn autókáztam kb20 km-t, bár az megint felkavart kissé, de sebaj! Igen a váltóval nekem is van egy kis bibi.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január24, 2006 Megoszt Elküldve Január24, 2006 a hátramenetet néha-néha darabosan kapcsolja az enyém is, de a legtöbb autó nem szereti a hátramenetet. Én is leginkább előrefelé szeretek haladni! :D Bár pici helyekre sokszor hátra tolatva állok be, könyebb kijönni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Bár pici helyekre sokszor hátra tolatva állok be, könyebb kijönni. :) Pláne Corsa-val! :D Én már csak tudom! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2006 Na bezzeg én!!!!Én alig látok ki a kocsiból! A magasságomat nem kalkuláltam bele a vásárláskor :) Így mostmár lehet picit nőnöm kellene..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Sziasztok! Lassan azért jöhetne a tavasz! Nem? :) Tegnap meló közben olvasgattam a könyvet...teccik! Hazajöttem, nejem lecsapott rá! Nem bírtam kivenni a kezéből! Szóval akkor tegnap 7 db-volt, de kérdésemre közölték, hogy biztos lesz még, és marad ennyi az ára! Amúgy gondolkoztam.... van egy ötletem, de majd pü-ben. Most már tényleg várom a kocsimat... ja, a könyvben szereplő festékforgalmazó, ott a könyv vége felé...na, attól várjuk a festéket.... Benne van a könyvben az is... Mert véletlenek nincsenek!.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2006 Mert véletlenek nincsenek!.. ;) :) :D Örülök, hogy ilyen gyorsan igazolást nyert az ars poeticám! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Most egészen pontosan mennyi az ára?.... (a könyvnek) ha nem tul drága, esetleg én is kérnék.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Most egészen pontosan mennyi az ára?.... (a könyvnek) ha nem tul drága, esetleg én is kérnék.... 990- És a most megszerzett példányokból még van gazdi nélküli. De ha nagyobb érdeklődés mutatkozna, még valószínűleg lesz, ugyanebben az árban...tegnap legalábbis ezt ígérték! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 ez most komoly???? naná, hogy kérek! stipi-stopi egy darabot!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 ez most komoly???? naná, hogy kérek! stipi-stopi egy darabot!!!!!!!!!!!!!!!!! 1. mackósajt 2. I_S 3. Sörös Sanyi 4. Corsika 5. Tom 6. Corsarulez 7. .....Erre még lehet jelentkezni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Mivel ma már nem leszek netközelben, ezért mára búcsúzok! Ha akad jelentkező a 7. darabra, majd észreveszem. További kellemes napot mindenkinek! Itt Süt A Nap!!!!!! :D ;) ui: ;) Ez volt az ezredik hozzászólásom!!! :) Ennyire pletyós vagyok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január25, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2006 ;) Csak én jövök egyedül hölgy kísérő nélkül? Na, ezt orvosolni kell! ;) UI: A női kísérőn még dolgozok... Lányok, lehet jelentkezni! ;) Na ezt azért mégsem kellett volna!!!! :) :D De van egy ötletem....Átengedem tesómat kísérőnek, ha hozol helyette valakit(természetesen hímneműt!!! ;) :P ) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Mackósajt, köszi!!!!!!!!!!!!!!:) Viszem Kecskemétre a pénzösszegecskét. gratula az 1000.ikhez! Vége lehetne már a nagy hidegnek, az autóm nagyétvágyú lett! Grrrrrr..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Na ezt azért mégsem kellett volna!!!! :) :D De van egy ötletem....Átengedem tesómat kísérőnek, ha hozol helyette valakit(természetesen hímneműt!!! ;) ;) ) :P ;) Ha 29. lett volna, akkor az még jó lett volna... Na mindegy, megnézem Fehérváron szólóban. Jó szórakozást nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Bázzz! Vagy Sanyi vagy Mackósajt! Vagy 31-én leugrunk Fehérvárra filmet nézni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2006 Megoszt Elküldve Január25, 2006 Bázzz! Vagy Sanyi vagy Mackósajt! Vagy 31-én leugrunk Fehérvárra filmet nézni :) 31. bukta, akkor a kés van napirenden! Élőben horrort nézek, és csak úgy foly a vér! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts