Rics Elküldve Március8, 2011 Megoszt Elküldve Március8, 2011 Csak annyit az astra vásárlásnál hogy hátsó rugótányér is betegségük idösebb korban alulról is érdemes meg tekinteni.Nyulványok akkumlátor tartó alatt környéke.Fenék lemez széle köszöb perem mentén.Végülis akár jó alkudozási tényező lehet. üdv Rics Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március9, 2011 Megoszt Elküldve Március9, 2011 kössza kösszöntőket a Zoltánt is, meg a nőt is, elgondolkodtató, hogy a legjobb helyre tették-e a Zoltánnapot egyben a nőnappal, nem lehetetett-e volna mondjuk Matildát március 8.-ra tenni :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Március17, 2011 Megoszt Elküldve Március17, 2011 rég jártam már debiben, de amit ma láttam... Endlos ugye nem cserélted le egy kengurus smartra a járgányt? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 rég jártam már debiben, de amit ma láttam... Endlos ugye nem cserélted le egy kengurus smartra a járgányt? <_< Nem azért a Smart 1 millás ára, és a kAdett max 100ezres ára nem csereszabatos. Van még mellette egy bogárhátú, meg egy platós Simson Star is, amolyan relikvia gyűjtő lennék, ha lenne elég pénzem hozzá. Mindet meg akarom csinálni, és valszeg nem eladásra, mint a legtöbb tuning-autóépítő pesten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 megoldottam, köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 megoldottam, mit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március25, 2011 Megoszt Elküldve Március25, 2011 mit? Még mindig zajlik a motorbeépítés, és azzal kapcs kérdeztem :-)) Mackó szakítok veletek, és átpártolok egy másik MOTÉhoz :-)) (viccen kívül most ez lesz a kedvenc oldalam, mert sok bútort építek) Mitől Opel ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Sziasztok ! Corsam(1996, 1.2 C12NZ)-hoz kellene valószínűleg Computer bontóból vagy valakinek akinek van esetleg elfekvőbe egy jó darab ! Tud valaki ebben segíteni? Köszi előre is ! Tibi Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április4, 2011 Megoszt Elküldve Április4, 2011 Sziasztok ! Corsam(1996, 1.2 C12NZ)-hoz kellene valószínűleg Computer bontóból vagy valakinek akinek van esetleg elfekvőbe egy jó darab ! Tud valaki ebben segíteni? Köszi előre is ! Tibi Ment a PÜ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Sziasztok! Tud valaki segíteni vizhőfok jeladó bevizsgálásában? A műszeregységen nem mutatja az aktuális értéket, gondolom a ventit se kapcsolja. Relét direktbe kötve forog a venti. G Astra 1.2 1998 X12XE Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Sziasztok! Tud valaki segíteni vizhőfok jeladó bevizsgálásában? A műszeregységen nem mutatja az aktuális értéket, gondolom a ventit se kapcsolja. Relét direktbe kötve forog a venti. G Astra 1.2 1998 X12XE Köszi! Szia! Mindjárt átrakom az Astra G-be és ott megszakértjük! Bontóba biztos nem drága amúgy.Lehet újonnan sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Köszi hogy átraktad! Szia! Mindjárt átrakom az Astra G-be és ott megszakértjük! Bontóba biztos nem drága amúgy.Lehet újonnan sem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Köszi hogy átraktad! Én meg azt hittem, az autódba rakod át, na gondoltam magamban te aztán rutinos vagy :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április6, 2011 Megoszt Elküldve Április6, 2011 Sziasztok! Tud valaki segíteni vizhőfok jeladó bevizsgálásában? A műszeregységen nem mutatja az aktuális értéket, gondolom a ventit se kapcsolja. Relét direktbe kötve forog a venti. G Astra 1.2 1998 X12XE Köszi! sztem egyszerű multiméterrel be lehet vizsgálni... B) A ventit meg igencsak egy másik jeladó indítja(ez a hűtőben szokott lenni, ami a műszeregységet vezérli, meg a motorblokkon)... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Köszi a választ! Megnézem a dolgokat, már találtam is egy táblázatot a művelethez Autodata-ban. A másik jeladót hogy lehetne tesztelni? sztem egyszerű multiméterrel be lehet vizsgálni... B) A ventit meg igencsak egy másik jeladó indítja(ez a hűtőben szokott lenni, ami a műszeregységet vezérli, meg a motorblokkon)... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Nos, rádugtuk egy bosch gépre, élőadatot nézve jól jelzi vissza a motorhőfokot, azt mondta a szervízes kollega hogy műszeregység csere lesz belőle :S Nincs valakinek egy működő, olcsóba?? :D sztem egyszerű multiméterrel be lehet vizsgálni... B) A ventit meg igencsak egy másik jeladó indítja(ez a hűtőben szokott lenni, ami a műszeregységet vezérli, meg a motorblokkon)... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Sziasztok ! Lenne egy szakmai kérdésem : Olyat tapasztaltam a kocsimnál ami igazából 70-90km/h-nál észrevehető már hogy, ha gázt adok akkor balra húz a kocsi, ha elveszem a gázt akkor pedig jobbra. Lettek cserélve már stabilizátor szilentek és a két U alakú vas is amiben szintén van szilent (talpasok jók szerelő szerint, az elejével nem igazán lehet baj). A probléma viszont ugyanúgy fenn áll. Ma megyek gumit cseréltetni, A PROBLÉMA lehet esetleg gumikból adódó, vagy elég lehet egy futóműbeállítás is ? Válaszotokat előre is köszönöm ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szopcsi13 Elküldve Április15, 2011 Megoszt Elküldve Április15, 2011 Sziasztok ! Lenne egy szakmai kérdésem : Olyat tapasztaltam a kocsimnál ami igazából 70-90km/h-nál észrevehető már hogy, ha gázt adok akkor balra húz a kocsi, ha elveszem a gázt akkor pedig jobbra. Lettek cserélve már stabilizátor szilentek és a két U alakú vas is amiben szintén van szilent (talpasok jók szerelő szerint, az elejével nem igazán lehet baj). A probléma viszont ugyanúgy fenn áll. Ma megyek gumit cseréltetni, A PROBLÉMA lehet esetleg gumikból adódó, vagy elég lehet egy futóműbeállítás is ? Válaszotokat előre is köszönöm ! Zsiguli szokott ilyet csinálni, ha a hátsó szilentek kivannak. A gardán tekeri az egész hidat. De egy első kerekes... Hát nem tudom. Talán lengőkar szilent, vagy a két u alakú vas a lengőkar lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve Április16, 2011 Megoszt Elküldve Április16, 2011 Sziasztok! Debreceben kellene nekem valaki aki ért az Astra G-hez, probléma még mindig fennt áll (vízhőfok mérő nem jó). Valakinek ismerős, akihez éredemes lenne elvinnem a kocsit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Sziasztok! Debreceben kellene nekem valaki aki ért az Astra G-hez, probléma még mindig fennt áll (vízhőfok mérő nem jó). Valakinek ismerős, akihez éredemes lenne elvinnem a kocsit? Nem tudom, hogy milyen motorú a géped, de az enyémben van egy kétvezetékes jeladó, ami a vezérlőnek mutatja a hőfokot, és van egy egyvezetékes jeladó, ami a műszeregységet vezérli. Az utóbbit a számítógép élőadatként nem tudja mutatni, mert nincs bekötve az ECUba(vezérlő). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kissmiska Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Meg tudod mondani hogy az az egy szál honnan indul és hová tart? X12XE a motorkód (nem nevet!! B)) és 98-as a gépezet. Nagyon szépen köszönöm előre is!Nem tudom, hogy milyen motorú a géped, de az enyémben van egy kétvezetékes jeladó, ami a vezérlőnek mutatja a hőfokot, és van egy egyvezetékes jeladó, ami a műszeregységet vezérli. Az utóbbit a számítógép élőadatként nem tudja mutatni, mert nincs bekötve az ECUba(vezérlő). Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Április17, 2011 Megoszt Elküldve Április17, 2011 Meg tudod mondani hogy az az egy szál honnan indul és hová tart? X12XE a motorkód (nem nevet!! :D) és 98-as a gépezet. Nagyon szépen köszönöm előre is! Küldtem privát üzenetet! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok ! Az autómban nem volt csomagtérvilágítás, de bontóból intéztem egyet. A kocsi annyira alap, hogy nem volt benne TID sem és szivargyújtó sem. A kérdés az lenne, hogy létezik hogy az Opel olyan sóher hogy nincs kábel behúzva erre a célra, tehát nekem kell bekábeleznem végigbontva a kocsi belső részeit ? Vagy van egy kábel amire jelenleg nincs kötve semmi, és azt csak meg kell keresnem, vagy kapcsolási rajzon kisilabizálni honnan jöhet és mihez tartozik ... Köszi előre is ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Sziasztok ! Az autómban nem volt csomagtérvilágítás, de bontóból intéztem egyet. A kocsi annyira alap, hogy nem volt benne TID sem és szivargyújtó sem. A kérdés az lenne, hogy létezik hogy az Opel olyan sóher hogy nincs kábel behúzva erre a célra, tehát nekem kell bekábeleznem végigbontva a kocsi belső részeit ? Vagy van egy kábel amire jelenleg nincs kötve semmi, és azt csak meg kell keresnem, vagy kapcsolási rajzon kisilabizálni honnan jöhet és mihez tartozik ... Köszi előre is ! Sajnos nem tudom hogy vannak bekábelezve a B Corsák,de szerintem írd be és kérdezd meg a B Corsa topikba és ott biztos lesz aki tudja a választ! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rabtibus Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nah közben olyan is szembe jutott, hogy kellene az Opelembe olyan hangvisszajelző(Zümi) ami jelez ha ha levettem a gyújtást és rajtahagytam a világítást. Ilyen van gyárilag és keressem bontóban, pl, F Astrában vagy Corsában, vagy vegyek utángyártottat boltból ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts