Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Sancinak Még a turbó talán érdekelt is volna ha lenne rá píííz de ahogy elnézegetem kinagyítva a fotót eléggé gyanús az nekem.. :) Tedd be a keres topikba :( Ott többen ránéznek :) Klikk Gumit/felnit keres topik. :( Tudja ő az, hogy hol van csak ugye a "közelből" nem sokan hirdetnek :D elmenni érte meg olyan mintha helyben megveszed.. :o Jah, rövidesen lesz 4 db 4x100 14" gyári lemezfelnim eladóban, amint áttetetem az alukra a nyárikat, a vivákra meg a téliket.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Tedd be a keres topikba :) Ott többen ránéznek :o Klikk Gumit/felnit keres topik. :D Kösznyösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Jah, rövidesen lesz 4 db 4x100 14" gyári lemezfelnim eladóban, amint áttetetem az alukra a nyárikat, a vivákra meg a téliket.. :o A lukra? Nabazd ha hamarabb szósz, nem küszködök a BMW felnik után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November2, 2010 Megoszt Elküldve November2, 2010 Nabazd ha hamarabb szósz, nem küszködök a BMW felnik után. Legalább 1 hónapja szóltam ha nem régebben, hogy kb mi lesz a szitu.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Legalább 1 hónapja szóltam ha nem régebben, hogy kb mi lesz a szitu.. :o Dögöljek meg, ha emléxem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Dögöljek meg, ha emléxem. Azt azért ne :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Fiúk, a Diószegin mennyi mostanság az e85? Holnap D-be megyek és ha jó az ár, akkor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Fiúk, a Diószegin mennyi mostanság az e85? Holnap D-be megyek és ha jó az ár, akkor... Ennyi. E85 Hajdú-Bihar Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November3, 2010 Megoszt Elküldve November3, 2010 Ennyi. E85 Hajdú-Bihar Hááát, így könnyű :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Fiúk, a Diószegin mennyi mostanság az e85? Holnap D-be megyek és ha jó az ár, akkor... Ez nagyon jól hangzik. Bár most 4 hétvégén is karácsonyig pénték-szombat vasárnap a városházán vagyunk adventi vásárban, de este valahogy majd hamarabb összepakolunk, és eljövünk. Egyébként, ha arra jártok nézzetek be. Lehet, hogy fennt leszünk valahol, de lehet, hogy az ajtó után. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Fiúk, a Diószegin mennyi mostanság az e85? Holnap D-be megyek és ha jó az ár, akkor... Sajna visszatették azt a 250Ft-os árat, a kinnti TOTAL kút is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Ez nagyon jól hangzik. Bár most 4 hétvégén is karácsonyig pénték-szombat vasárnap a városházán vagyunk adventi vásárban, de este valahogy majd hamarabb összepakolunk, és eljövünk. Egyébként, ha arra jártok nézzetek be. Lehet, hogy fennt leszünk valahol, de lehet, hogy az ajtó után. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Sajna visszatették azt a 250Ft-os árat, a kinnti TOTAL kút is. Nem csak E-t, de benzint is elfelejtettem tankolni, úgyhogy a pályán kellett. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 :o Sose tudom, mit jelent egy ilyen smile Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Sose tudom, mit jelent egy ilyen smile Talán mondjuk "mi? vagy "he?" esetleg "hö?" :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
steve78 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Nem csak E-t, de benzint is elfelejtettem tankolni, úgyhogy a pályán kellett. :o De ott legalább jó olcsó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November5, 2010 Megoszt Elküldve November5, 2010 Talán mondjuk "mi? vagy "he?" esetleg "hö?" :( :o :D :) Olyan "he?"-s leginkább...De a többi is illik rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 :o :D :) Olyan "he?"-s leginkább...De a többi is illik rá :) Ha érdekel, mesélek róla, hogy miért megyünk oda, mivel foglalkozunk, mit árulunk, ilyesmi. :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Ha érdekel, mesélek róla, hogy miért megyünk oda, mivel foglalkozunk, mit árulunk, ilyesmi. :-)) Pórbáltalak felvenni msnre régebben, de nem igazoltál vissza... :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Pórbáltalak felvenni msnre régebben, de nem igazoltál vissza... :) Nem ért hozzá :D :) még arra is képtelen, hogy az egyedi hangulatjelek mutatását bekapcsolja, utána meg csak kérdezget, hogy mi a fac az.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Nem ért hozzá :D :) még arra is képtelen, hogy az egyedi hangulatjelek mutatását bekapcsolja, utána meg csak kérdezget, hogy mi a fac az.. :o Megkérnélek rá, hogy kapd be az összes smiles fa*omat, rágcsáld meg az összes száraz kiflit, amit az évek során anyukád a kenyértartóból kidobott, és nyald ki a tökfőzelékes tányért magad után. :-pp gomesarzo@msn.com Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November6, 2010 Megoszt Elküldve November6, 2010 Megkérnélek rá, hogy kapd be az összes smiles fa*omat, rágcsáld meg az összes száraz kiflit, amit az évek során anyukád a kenyértartóból kidobott, és nyald ki a tökfőzelékes tányért magad után. Bocs de nem bukok a pasikra, nem pocsékoljuk a pékárút sem és rühellem a full zöldségfélékből készített kajákat.. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Bocs de nem bukok a pasikra, nem pocsékoljuk a pékárút sem és rühellem a full zöldségfélékből készített kajákat.. :o Brutál képek Corsikának főképp Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Brutál képek Corsikának főképp Köszi,jó volt.Szegény Landi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Köszi,jó volt.Szegény Landi! Ez meg hogy ne legyen OFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts