Endlos Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Annyira azért nem vagány a srác :) :D Kadettal megyünk. A még én sem kéreket nem értettem, azért néhány évvel talán bejjebb vagyok :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Kadettal megyünk. A még én sem kéreket nem értettem, azért néhány évvel talán bejjebb vagyok :-)) Mé? A mernyóval mi van? :D Jah, abba nem férne be a cucc.. :) Laci már elsorolta, legfőbb pont az aktív tagság :D másrészt ugye szerkeszteni lehet tehát minek a modijog :D mondjuk más kérdés, hogy más fórumokon az ízléstelen nem oda illő hozzászólásokat én is megmoderálom átírással, ha meg olyan akkor a fórumszabályzatnak megfelelően törlöm.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 Mé? A mernyóval mi van? :D Jah, abba nem férne be a cucc.. :) Laci már elsorolta, legfőbb pont az aktív tagság :D másrészt ugye szerkeszteni lehet tehát minek a modijog :D mondjuk más kérdés, hogy más fórumokon az ízléstelen nem oda illő hozzászólásokat én is megmoderálom átírással, ha meg olyan akkor a fórumszabályzatnak megfelelően törlöm.. :D Kb 120kiló úgy mindennel együtt ez a kandalló, hatalmas 50 ezer Ft-os üvegajtóval, ú nem lenne semmi, ha az árát megkaphatnám az egésznek :-)) ŐŐŐŐŐŐő én már pár h.sz.-szel ezelőtt megértettem, hogy tényleg nincs értelme modi jogot kérni, mindössze ha a sajátomat törölhetném, az lenne a jó, a máséhoz semmi közöm, mindneki a saját felelősségére írkál. Én a másik fórumon, ahol jogom van, ott is csak akkor törlök vmit, ha a tulajdonosa beleegyezik. Így nem lesz konfliktus. A szabályok nem mindig jók, az emberi rugalmasság, átgondolás, megfontolás, és érzékenység sokkal fontosabb, mint a szabályok. A szabályok lényege, hogy a lusta emberek helyett legyen mire hivatkozni, és soxor ok nélkül értelmetlenül ártani másoknak. Lsd. gyorshajtás, adózás, stb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Kis videó, ha rákattintasz, akkor egyből meg fogja nyitni, tehát csak helyi gépen megy le, nem jutubos Mackónak ajánlom főleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Elfi Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Sziasztok! Tudnátok ajánlani Debrecenben jól, megbízhatóan dolgozó gumist? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 sziasztok! területileg elvileg ide tartozom, nem tudom szabad-e ilyet írni ide: eladó 4 db lemez felnim, 13-as, gumi nélkül Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Kis videó, ha rákattintasz, akkor egyből meg fogja nyitni, tehát csak helyi gépen megy le, nem jutubos Mackónak ajánlom főleg És működik és működik. A héten lehet kiugrom majd a darálóval, árat meg akkor mondok. :) Elárulom, szerintem nálad fog maradni a prés. :D Sziasztok! Tudnátok ajánlani Debrecenben jól, megbízhatóan dolgozó gumist? Szabó Kálmán u. , Gumiabroncs Kft., kb. a közepe táján. Tavalyi blitzre a drifteseknek ha 40 pár gumit nem rakott fel, akkor egyet se. Szerintem jól dolgoznak. sziasztok! területileg elvileg ide tartozom, nem tudom szabad-e ilyet írni ide: eladó 4 db lemez felnim, 13-as, gumi nélkül Szabad írni, bár van adok-veszek totyik is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október2, 2010 Megoszt Elküldve Október2, 2010 Szabad írni, bár van adok-veszek totyik is. :D köszönöm :) próbálkozok mindenhol, de főleg a lakóhelyemhez közel lehetőleg. nem nagyon utazgatnának az emberek 4 lemezfelniért Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 elköltöztél ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 köszönöm :) próbálkozok mindenhol, de főleg a lakóhelyemhez közel lehetőleg. nem nagyon utazgatnának az emberek 4 lemezfelniért Néztem volna vmi jó galériát a GSidről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 élztem volna vmi jó galériát a GSidról :D Szegény Grétsy tanár úr! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Szegény Grétsy tanár úr! :) :D :D :D Srácok,mit szólnátok egy olyanhoz,hogy.... Mostmár egyben vagyok szal ha a héten nektek jó akkor tőlem összefuthatunk késő délután vagy este felé a kitalált helyen.. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Néztem volna vmi jó galériát a GSidről :) köszi, de az egy évekkel ezelőtti kép, amikor gsi motorháztető és lökhárító volt rajta. most teljesen gyári, jelek és feliratok nélkül, 15-ös nyári felnivel. egyébként c16nz, és sedan, tehát nagyon nem gsi :D a kép kicsit megtévesztő, amikor feltettem még olyan volt, csak elfelejtettem frissíteni. egyébként most van karosszériásnál, szóval éppen szépül :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 elköltöztél ? :) el kéne mert így is megtalálsz egyébként miért mennék Debrecen felé? akkor már inkább a sulimhoz közelebb költöznék. de a fórum címe szerint Szolnok ide tartozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 el kéne mert így is megtalálsz egyébként miért mennék Debrecen felé? akkor már inkább a sulimhoz közelebb költöznék. de a fórum címe szerint Szolnok ide tartozik Hihető,de elég ha az eladok topikba beteszed,aki keres lemezfelnit,ott megtalálja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október3, 2010 Megoszt Elküldve Október3, 2010 Hihető,de elég ha az eladok topikba beteszed,aki keres lemezfelnit,ott megtalálja! :D Hess innen Johánna! :) Amúgy jelzem, a 8800 GTS elviekben jó, Udi megbütykölte, gépben is műkszik. Érdekel még? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október4, 2010 Megoszt Elküldve Október4, 2010 Hess innen Johánna! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október5, 2010 Megoszt Elküldve Október5, 2010 Marhajó ez a Szmájlííííííííííí Hokizósod nincs? :-)) Most nézem csak, hogy a közepénél ez is hokizik .-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Marhajó ez a Szmájlííííííííííí Hokizósod nincs? :-)) Hol van itt az adoveszek topic? Nemzetköziben? :) Lenne nekem 4db eladó felnim, amelyekből kettő már jó, szépen lassan görgőzöm őket megfelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október6, 2010 Megoszt Elküldve Október6, 2010 Hol van itt az adok-veszek topic? Talán itt.. :D Most nézem csak, hogy a közepénél ez is hokizik .-)) Nesze neked megfigyelés.. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadi418 Elküldve Október7, 2010 Megoszt Elküldve Október7, 2010 Hess innen Johánna! :) köszönöm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 :D :P :D Rühellem a mulatóst :D sőt, a javától kiráz a hideg :D de a szép hosszú haját azért irigylem :D meg a két macskát ott mögötte.. :) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október10, 2010 Megoszt Elküldve Október10, 2010 :P "Örülök, hogy meghallgattam! Másnap reggelre az összes patkány felkötötte magát a pincébe! No Biostop!" :D :D :P Rühellem a mulatóst :D sőt, a javától kiráz a hideg :D de a szép hosszú haját azért irigylem :D meg a két macskát ott mögötte.. :) ;) :D "basszatok meg... engem sose hivjon senki többet sancinak... o_O" Jók a kommentek a vidónál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október11, 2010 Megoszt Elküldve Október11, 2010 Jók a kommentek a vidónál. :D Tipikus "álarcos" szövegek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts