mackosajt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Most beszéltem a szervízzel.... :) Szó szerint a festékre várnak... állítólag már csak annyi hiányzik...de nagyon. Ha megérkezik, akkor is 2, esetleg 3 nap, mire átvehetem!! :D Most már nagyon hiányzik!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Most beszéltem a szervízzel.... :) Szó szerint a festékre várnak... állítólag már csak annyi hiányzik...de nagyon. Ha megérkezik, akkor is 2, esetleg 3 nap, mire átvehetem!! :D Most már nagyon hiányzik!!!! Türelem cartárs, türelem! Át tudom érezni. Én szerdán adom le műszakira a drágámat és majd csak csütörtök este kapom vissza, de már most hiányzik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Türelem cartárs, türelem! Át tudom érezni. Én szerdán adom le műszakira a drágámat és majd csak csütörtök este kapom vissza, de már most hiányzik! Akkor én mit mondjak? Néha leveszem a szekrény tetejéről a GTE kormányt, és itt tekergetem, miközben a monitorom tetején van a ford. számmérős műszeregységem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Akkor én mit mondjak? Néha leveszem a szekrény tetejéről a GTE kormányt, és itt tekergetem, miközben a monitorom tetején van a ford. számmérős műszeregységem... Rendben! De te tudtad, hogy át akarod szabni a kicsikét... Te erre elvileg felkészültél! ;) Én meg mostanában rengeteg Pajero-t látok.... Lehet, hogy reflex szerűen most jobban figyelem, keresem őket? Mert eddig mintha nem lett volna ennyi! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Gyűlnek a mumusok Debrecen útjain! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Gyűlnek a mumusok Debrecen útjain! :P ;) Ja! Csak nem tudom, hogy került ez a Pajero a monitorra.... ... .. ... ááááá! :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Jó délután! Reggel megszivtuk a családi gázos Skodával, bedermedt a gáz és gyorsan leszivta a frissen töltött akksit! ;) Opel meg otthon volt a garázsban, úgyhogy gyalog mentem dolgozni :) ;) , utána a Peti hazament a Corsáért mert autó nélkül elég nehéz ingáznaom a városban. :P teljesen bedermedt a váltóóolaj is, alig vette a 3.ast. ;) Kicsit mentem vele délután, hogy melegedjen. Én is felvinném az akksit, de a Corsában teljesen le kell szerelni hozzá azt a műanyag izét elől, mert alatta van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Én is felvinném az akksit, de a Corsában teljesen le kell szerelni hozzá azt a műanyag izét elől, mert alatta van. :) Ennyiből jó a Manta. Abból iszonyat könnyű kikapni. Öreg autó, praktikus autó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Ennyiből jó a Manta. Abból iszonyat könnyű kikapni. Öreg autó, praktikus autó. Na, akkor most nem a régi skodákra gondoltál, csak a mantára, igaz? Mert azokból érdekes kiszedni az akksit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Na, akkor most nem a régi skodákra gondoltál, csak a mantára, igaz? Mert azokból érdekes kiszedni az akksit! :) Szó mi szó, az az üléskiszedős módszer elég gagyi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2006 Na hazaértem, már csak -13 fok volt, Hobi jól bírja, beindult a kisdrága, remélem reggelre sem változik a helyzet, azért este még lemegyek melegítem kicsit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2006 Hát senki nincs itt? Mióta nem tudok a cégtől fórumozni, alig találok itt valakit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 nem jön valaki Bpre Debrecenből ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2006 nem jön valaki Bpre Debrecenből ? :) Mikor? Ma? Ma nem, de a közeljövőben megyek..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Fehérvárról jó lesz, Gelko? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Fehérvárról jó lesz, Gelko? :) Igen Sanyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Pénteken járok a Déliben, de "tépek" haza, úgyhogy majd csak Kecsón találkozunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Hát senki nincs itt? Mióta nem tudok a cégtől fórumozni, alig találok itt valakit :) Én fent vagyok. ;) De a cégtől való netezést nekem is vissza kell fognom. Ma megszóltak érte. Az msn-t már le is szedtem a gépről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2006 Én fent vagyok. ;) De a cégtől való netezést nekem is vissza kell fognom. Ma megszóltak érte. Az msn-t már le is szedtem a gépről. :D Szia! Az előbb még nem láttalak!De remélem nem volt baj belőle.... Nekem még nem szóltak, önkétn döntöttem, hogy behozom a lemaradást, és kicsit visszább fogom magam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Csak óvatosan! Nehogy bajba kerüljetek... Nekem ilyen gondom nincs... a munkahelyi gépeken nincs internet, csak folyamatirányító progi! :) Elég ez itthonról is. Bár jó lenne onnan is dumcsizni veletek. :D Szóval...óvatosan. Lassan én innem megyek.. Szóval, ha nem beszélnénk ma, akkor Jó éjt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2006 Kellene már valami bulit csapni.....megint...nem gondoljátok? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Kellene már valami bulit csapni.....megint...nem gondoljátok? :) Kéne! Ez nem kérdés! Viszont rám úgy számítsatok, hogy holnaptól leszek 6 napig délutános, tehát hétvége kilőve. aztán hétfő-kedd szabad, utána 6 délelőtt...délutánok rendben... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Képzeljétek, ma ismerősék voltak Debrecenben és az egyik könyvesboltban meglátták a Nagy Opel könyvet - most jön a lényeg - 990Ft-ért!!! Felhívtak, majd miután magamhoz tértem megvetettem velük. A könyv original fólia csomagolásban volt, most bontottam ki, érintetlen. Most azt lapozgatom. Ezt a mákot! Ja, a hátuljára az van írva, 6990Ft. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január23, 2006 Képzeljétek, ma ismerősék voltak Debrecenben és az egyik könyvesboltban meglátták a Nagy Opel könyvet - most jön a lényeg - 990Ft-ért!!! Felhívtak, majd miután magamhoz tértem megvetettem velük. A könyv original fólia csomagolásban volt, most bontottam ki, érintetlen. Most azt lapozgatom. Ezt a mákot! Ja, a hátuljára az van írva, 6990Ft. Bebe, a múltkori akcióban én már megkaptam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Megoszt Elküldve Január23, 2006 Képzeljétek, ma ismerősék voltak Debrecenben és az egyik könyvesboltban meglátták a Nagy Opel könyvet - most jön a lényeg - 990Ft-ért!!! Felhívtak, majd miután magamhoz tértem megvetettem velük. A könyv original fólia csomagolásban volt, most bontottam ki, érintetlen. Most azt lapozgatom. Ezt a mákot! Ja, a hátuljára az van írva, 6990Ft. Nekem is, nekem is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts