mackosajt Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Most beszéltem a szervízzel.... :) Szó szerint a festékre várnak... állítólag már csak annyi hiányzik...de nagyon. Ha megérkezik, akkor is 2, esetleg 3 nap, mire átvehetem!! :D Most már nagyon hiányzik!!!!
szabot Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Most beszéltem a szervízzel.... :) Szó szerint a festékre várnak... állítólag már csak annyi hiányzik...de nagyon. Ha megérkezik, akkor is 2, esetleg 3 nap, mire átvehetem!! :D Most már nagyon hiányzik!!!! Türelem cartárs, türelem! Át tudom érezni. Én szerdán adom le műszakira a drágámat és majd csak csütörtök este kapom vissza, de már most hiányzik!
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Türelem cartárs, türelem! Át tudom érezni. Én szerdán adom le műszakira a drágámat és majd csak csütörtök este kapom vissza, de már most hiányzik! Akkor én mit mondjak? Néha leveszem a szekrény tetejéről a GTE kormányt, és itt tekergetem, miközben a monitorom tetején van a ford. számmérős műszeregységem...
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Akkor én mit mondjak? Néha leveszem a szekrény tetejéről a GTE kormányt, és itt tekergetem, miközben a monitorom tetején van a ford. számmérős műszeregységem... Rendben! De te tudtad, hogy át akarod szabni a kicsikét... Te erre elvileg felkészültél! ;) Én meg mostanában rengeteg Pajero-t látok.... Lehet, hogy reflex szerűen most jobban figyelem, keresem őket? Mert eddig mintha nem lett volna ennyi! :D :)
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Gyűlnek a mumusok Debrecen útjain! :P ;) Ja! Csak nem tudom, hogy került ez a Pajero a monitorra.... ... .. ... ááááá! :) :D ;)
corsarulez Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Jó délután! Reggel megszivtuk a családi gázos Skodával, bedermedt a gáz és gyorsan leszivta a frissen töltött akksit! ;) Opel meg otthon volt a garázsban, úgyhogy gyalog mentem dolgozni :) ;) , utána a Peti hazament a Corsáért mert autó nélkül elég nehéz ingáznaom a városban. :P teljesen bedermedt a váltóóolaj is, alig vette a 3.ast. ;) Kicsit mentem vele délután, hogy melegedjen. Én is felvinném az akksit, de a Corsában teljesen le kell szerelni hozzá azt a műanyag izét elől, mert alatta van. :D
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Én is felvinném az akksit, de a Corsában teljesen le kell szerelni hozzá azt a műanyag izét elől, mert alatta van. :) Ennyiből jó a Manta. Abból iszonyat könnyű kikapni. Öreg autó, praktikus autó.
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Ennyiből jó a Manta. Abból iszonyat könnyű kikapni. Öreg autó, praktikus autó. Na, akkor most nem a régi skodákra gondoltál, csak a mantára, igaz? Mert azokból érdekes kiszedni az akksit! :)
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Na, akkor most nem a régi skodákra gondoltál, csak a mantára, igaz? Mert azokból érdekes kiszedni az akksit! :) Szó mi szó, az az üléskiszedős módszer elég gagyi...
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Elküldve Január23, 2006 Na hazaértem, már csak -13 fok volt, Hobi jól bírja, beindult a kisdrága, remélem reggelre sem változik a helyzet, azért este még lemegyek melegítem kicsit! :)
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Elküldve Január23, 2006 Hát senki nincs itt? Mióta nem tudok a cégtől fórumozni, alig találok itt valakit :)
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Elküldve Január23, 2006 nem jön valaki Bpre Debrecenből ? :) Mikor? Ma? Ma nem, de a közeljövőben megyek.....
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Pénteken járok a Déliben, de "tépek" haza, úgyhogy majd csak Kecsón találkozunk...
szabot Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Hát senki nincs itt? Mióta nem tudok a cégtől fórumozni, alig találok itt valakit :) Én fent vagyok. ;) De a cégtől való netezést nekem is vissza kell fognom. Ma megszóltak érte. Az msn-t már le is szedtem a gépről. :D
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Elküldve Január23, 2006 Én fent vagyok. ;) De a cégtől való netezést nekem is vissza kell fognom. Ma megszóltak érte. Az msn-t már le is szedtem a gépről. :D Szia! Az előbb még nem láttalak!De remélem nem volt baj belőle.... Nekem még nem szóltak, önkétn döntöttem, hogy behozom a lemaradást, és kicsit visszább fogom magam :)
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Csak óvatosan! Nehogy bajba kerüljetek... Nekem ilyen gondom nincs... a munkahelyi gépeken nincs internet, csak folyamatirányító progi! :) Elég ez itthonról is. Bár jó lenne onnan is dumcsizni veletek. :D Szóval...óvatosan. Lassan én innem megyek.. Szóval, ha nem beszélnénk ma, akkor Jó éjt!
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Elküldve Január23, 2006 Kellene már valami bulit csapni.....megint...nem gondoljátok? :)
mackosajt Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Kellene már valami bulit csapni.....megint...nem gondoljátok? :) Kéne! Ez nem kérdés! Viszont rám úgy számítsatok, hogy holnaptól leszek 6 napig délutános, tehát hétvége kilőve. aztán hétfő-kedd szabad, utána 6 délelőtt...délutánok rendben... :D
szabot Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Képzeljétek, ma ismerősék voltak Debrecenben és az egyik könyvesboltban meglátták a Nagy Opel könyvet - most jön a lényeg - 990Ft-ért!!! Felhívtak, majd miután magamhoz tértem megvetettem velük. A könyv original fólia csomagolásban volt, most bontottam ki, érintetlen. Most azt lapozgatom. Ezt a mákot! Ja, a hátuljára az van írva, 6990Ft.
nyuszifül Elküldve Január23, 2006 Szerző Elküldve Január23, 2006 Képzeljétek, ma ismerősék voltak Debrecenben és az egyik könyvesboltban meglátták a Nagy Opel könyvet - most jön a lényeg - 990Ft-ért!!! Felhívtak, majd miután magamhoz tértem megvetettem velük. A könyv original fólia csomagolásban volt, most bontottam ki, érintetlen. Most azt lapozgatom. Ezt a mákot! Ja, a hátuljára az van írva, 6990Ft. Bebe, a múltkori akcióban én már megkaptam :)
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2006 Elküldve Január23, 2006 Képzeljétek, ma ismerősék voltak Debrecenben és az egyik könyvesboltban meglátták a Nagy Opel könyvet - most jön a lényeg - 990Ft-ért!!! Felhívtak, majd miután magamhoz tértem megvetettem velük. A könyv original fólia csomagolásban volt, most bontottam ki, érintetlen. Most azt lapozgatom. Ezt a mákot! Ja, a hátuljára az van írva, 6990Ft. Nekem is, nekem is! :)
Recommended Posts