Korzika Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Akkor eljössz érte és viheted :wacko: P.Ü.-ben dobok címet meg telszámot azt leegyeztetjük mikor van valaki itthon.. :( Közben megnéztem, a sárvédők rajta vannak, van egy rossz nyereg is meg egy cécécépé tipusú csomitartó is kerül.. <_< OK.köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 OK.köszi! Nincs mit! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Nincs mit! <_< Ja, amugy hogy-é adod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Ja, amugy hogy-é adod? Ingyéé :( viszed és kész ;) nálunk csak a helyet meg a port fogja <_< jujj, még azért nem árt előtte kicsit megvixolnom :wacko: De ha annyira adakozó kedvedben vagy hozol két jó sört érte oszt jówan.. ;) :lD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember21, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Boldog szülinapot Lujdzsi! Merre járhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Boldog szülinapot Lujdzsi! Merre járhat? Szülinapot én is, Lujdzsol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hali Nem tudtok egy normális hozzáértő szakit Debrecenben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Hali Nem tudtok egy normális hozzáértő szakit Debrecenben? Mihez kell értsen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Mihez kell értsen? Szakit, aki szakít? :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Csak általános szervíz, vezérműszíj csere, ékszíj.... egyenlőre még csak ezek kellenének <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Csak általános szervíz, vezérműszíj csere, ékszíj.... egyenlőre még csak ezek kellenének <_< Az én szerelőm olyan, hogy kb. 10 éve hozzájárok, rokkantnyugdíjas, vagyis mondjuk fele annyiért, amennyiért egy normál rezsióradíj, mindent megcsinál, amihez nem ért, azt nem vállalja be, és többnyire nincs meglepetés, előre mondd árat, ha tud. Telszámot püben tudok adni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Csak általános szervíz, vezérműszíj csere, ékszíj.... egyenlőre még csak ezek kellenének <_< A gyorsaság, vagy a minőség számít? Mert aki nekem szerelt régebben, még praktizál, és bár gyorsaságban (Vagyis inkább elérhetőségben) némileg problémás, viszont minőségben és tudásban nagyon jó. Árban most nem tudom milyen, bár régen sem volt teszkó gazdaságos, viszont minőséghez képest szerintem olcsó volt. Ha érdekel, megadom a számát priviben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 A gyorsaság, vagy a minőség számít? Mert aki nekem szerelt régebben, még praktizál, és bár gyorsaságban (Vagyis inkább elérhetőségben) némileg problémás, viszont minőségben és tudásban nagyon jó. Árban most nem tudom milyen, bár régen sem volt teszkó gazdaságos, viszont minőséghez képest szerintem olcsó volt. Ha érdekel, megadom a számát priviben. Minőségen lenne a hangsúly persze ésszerű keretek között! bgabor87@citromail.hu ha ide elküldenéd az elérhetőségét akkor megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Minőségen lenne a hangsúly persze ésszerű keretek között! bgabor87@citromail.hu ha ide elküldenéd az elérhetőségét akkor megköszönném! Az enyémben az a jó, hogy a minőség rajtad múlik, alkatrész árat te szabod meg, ő berakja a szart is, de akkor közli veled, hogy ez nem sokáig fog tartani. Én pl. csapágyakból mindig a legdrágább 0-s illesztésű SKF-eket ekresem meg, de valamiből csak a bontottat, ahol nincs forgás-mozgás-surlódás-hő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Keresek nem használt vödröket, lavrokat, ingyen elvitelre, törött, repedt az alja, tökéletes. Frissen kiültetett növények köré lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Keresek nem használt vödröket, lavrokat, ingyen elvitelre, törött, repedt az alja, tökéletes. Frissen kiültetett növények köré lesz. Ha nagyon szétnézek, még lehet akad 1-2-3 db belőlük, bár a lomtalanításkor kidobtunk párat. Préssel mizu? Sikerült már használni? :) Vagy még most palázol? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Ha nagyon szétnézek, még lehet akad 1-2-3 db belőlük, bár a lomtalanításkor kidobtunk párat. Préssel mizu? Sikerült már használni? :) Vagy még most palázol? Már sikerült a helyére felállítani, a tetőből meg már csak 2-3 négyzetméter van hátra, holnap megint esni fog, de kedden befejezem, és akkor jöhecc a keverőért. A darálóra is találj ki vmi árat szerintem, és akkor egyúttal azt is elhozhatod. Ja és vödröt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Törött ,repedt ,nem használt vödröket ,lavórokat cserélnék használt ,rossz,felújítandó biciklikre és alkatrészeikre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Törött ,repedt ,nem használt vödröket ,lavórokat cserélnék használt ,rossz,felújítandó biciklikre és alkatrészeikre! :D :D :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Lajos! Van pár 26-os binyó kerekünk, gumi nélkül, meg pár abroncs. Nem érdekel esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember25, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2010 Lajos! Van pár 26-os binyó kerekünk, gumi nélkül, meg pár abroncs. Nem érdekel esetleg? Minden érdekel ami bicajalkatrész! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Törött ,repedt ,nem használt vödröket ,lavórokat cserélnék használt ,rossz,felújítandó biciklikre és alkatrészeikre! :) Nekem nincs semmi, ami binyiglihez való, eladtam mindkét bringámat, amikor ide kijöttünk, itt nem nagyon lehet bringázni, legalábbis városba bejárni vele nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Minden érdekel ami bicajalkatrész! :) Ilyen méretekben is? Mert ez nem camping alkatrész. :D Amúgy ezek fater hozzájárulásával válhatnak csak "eladóvá", illetve cserélhetővé erre-arra, mint ahogyan a bicikli kerék centrírozó segédkeret is, mert hát ilyenből is van itthon. Endlos! Daráló+prés együttes megvásárlása esetén a lihi ajándék ( mit kezdjünk vele ). Majd kitalálunk rá valami árat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Endlos! Daráló+prés együttes megvásárlása esetén a lihi ajándék ( mit kezdjünk vele ). Majd kitalálunk rá valami árat. :) Mi az a lihi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Mi az a lihi? Cipelés utáni lihegés :D :D tudod, mint a Zoltán-Zoli viszonya.. :D :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts