Guest Sanci Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Arról, ami eladó. msnre gyere Majd estefelé leszek fent, egyenlőre még dolgozóban vagyok <_< amúgy az aluk vannak pluszban.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Nincs valakinek használt,elfekvő,nem használt,alkatrésznek való stb...kerékpárja(a legfontosabb most egy camping kerékpár lenne) amitől megszabadulna szívesen mert csak a helyet fogja?Megvenném vagy elcserélhetnénk valamire! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Majd estefelé leszek fent, egyenlőre még dolgozóban vagyok <_< amúgy az aluk vannak pluszban.. :wacko: Az alukról kérek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Ha nem dolgozok akkor ott leszek :( természetesen ez péntek este derül ki.. <_< Persze, minden további nélkül ;) van némi hely a raktérben.. :wacko: Akkor merem remélni, hogy tudsz jönni. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Akkor merem remélni, hogy tudsz jönni. :wacko: Én is :( holnap estére kiderül, ha mégsem írok ide egy lemondó nyilatkozatot.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember9, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2010 Sanci és Endlos! Szeretném, ha legkésőbb péntek, azaz holnap délig leírnátok, hogy hosszabbítjátok-e a tagságitokat, vagy maradunk 2-en Apamoly kollégával debreceniek? Írom ezt azért, mert holnap feltétlen ki kell adnom egy taglistát a kecskeméti srácoknak, nem mellékesen a szombati napra a belépés sem mellékes, hogy MOTE, vagy nem MOTE. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sanci! Te most jössz akkor a pályanapra, ha jól értem? Nem megyek, egész hétvégén meló van.. <_< Sanci! Szeretném, ha... P.ü. ment.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Sanci és Endlos! Szeretném, ha legkésőbb péntek, azaz holnap délig leírnátok, hogy hosszabbítjátok-e a tagságitokat, vagy maradunk 2-en Apamoly kollégával debreceniek? Írom ezt azért, mert holnap feltétlen ki kell adnom egy taglistát a kecskeméti srácoknak, nem mellékesen a szombati napra a belépés sem mellékes, hogy MOTE, vagy nem MOTE. <_< Huhh egyelőre hanyagoljuk sajna most 5ezer péz is komoly meggondolás tárgya nekünk. Tavaly nem voltak ilyen gondjaink, mint most. nem csak a válság ért el, nem csak a sok esőzés miatt, hanem a sok trafipaxx miatt is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 ...hanem a sok trafipaxx miatt is... És még nekem nehéz a lábam.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Huhh egyelőre hanyagoljuk sajna most 5ezer péz is komoly meggondolás tárgya nekünk. Tavaly nem voltak ilyen gondjaink, mint most. nem csak a válság ért el, nem csak a sok esőzés miatt, hanem a sok trafipaxx miatt is... Ezt nem jó hallani, viszont ha van kilátásban mondjuk az, hogy 30 napon belül tudsz egyenlíteni, akkor most nem szedlek le a listáról. <_< Sanci PÜ-jét megkaptam, valamint sajnálom, hogy mégse tudsz jönni. Viszont a szállítást meg meg tudom mégis oldani. :wacko: I_S-el sikerült tegnap telefonon értekeznem. Köszöni, jól van, csak felveti a CHF árfolyam, a melóhegyek és a többi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember10, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2010 Ezt nem jó hallani, viszont ha van kilátásban mondjuk az, hogy 30 napon belül tudsz egyenlíteni, akkor most nem szedlek le a listáról. <_< Sanci PÜ-jét megkaptam, valamint sajnálom, hogy mégse tudsz jönni. Viszont a szállítást meg meg tudom mégis oldani. :wacko: I_S-el sikerült tegnap telefonon értekeznem. Köszöni, jól van, csak felveti a CHF árfolyam, a melóhegyek és a többi. Őt is elérte a válság. Bevallom, esélytelen, hogy 2 hónapon belül engedne a nadrágszíj. Sőt mivel télen kevesebb a vásár, a karácsonyi vásárban számítok nagyobb eladásra, utána csak március. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Andi és Tomi! Szívből gratulálunk!! <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Jaj a pletykás :wacko: Szeptember 11. 9:40-kor megszületett kislányunk, Anna, 50 centiméter és 4300 gramm súllyal. Mindenki jól van <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Jaj a pletykás :wacko: <_< :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apamoly Elküldve Szeptember12, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember12, 2010 Gratulálunk és jó egészséget kívánunk nektek! Kata + Csaba Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Sok boldogságot és jó egészséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Az jó méret, jól előkészítette nyuszi magát ezek szerint. Én is gratula, és mi lett a neve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Szeptember13, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember13, 2010 Gratulálok én is, és sok egészséget, és kitartást a kicsihez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Én is gratulálok a kis jövevényhez,jó egészséget sok örömöt kívánok nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Gratulálok én is, és sok egészséget, és kitartást a kicsihez. Egy tankkal <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Gratulálok Tomi! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
CoolAdam Elküldve Szeptember16, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2010 kicsit késve de én is Nagyon Gratulálok és Sok Boldgoságot Nektek! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Nincs valakinek használt,elfekvő,nem használt,alkatrésznek való stb...kerékpárja(a legfontosabb most egy camping kerékpár lenne) amitől megszabadulna szívesen mert csak a helyet fogja?Megvenném vagy elcserélhetnénk valamire! Egy Camping vázam asszem van valahol de se kerekek, se nyereg, se kormány nincs rajta, kb még a sárvédők sincsenek meg.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Szeptember17, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2010 Egy Camping vázam asszem van valahol de se kerekek, se nyereg, se kormány nincs rajta, kb még a sárvédők sincsenek meg.. <_< Pont az kellene a váz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember18, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2010 Pont az kellene a váz! Akkor eljössz érte és viheted :wacko: P.Ü.-ben dobok címet meg telszámot azt leegyeztetjük mikor van valaki itthon.. :( Közben megnéztem, a sárvédők rajta vannak, van egy rossz nyereg is meg egy cécécépé tipusú csomitartó is kerül.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts