Opeles90 Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 Szerintem Sanci a http://debreceniopeles.atw.hu -ra gondolt, szemben Zoli kadettklubos link gondolatával. :D És azt miért nem lehet kitenni..? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Július29, 2010 Megoszt Elküldve Július29, 2010 És azt miért nem lehet kitenni..? :D Ő már ki is tette :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus3, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2010 Akinek esetleg Püspökladány-Szolnok-Tiszakécske-Kecskemét-Dunaföldvár-Simontornya-Balatonfüred-... vonalon kell valamit vinni (ami lehetőleg nem nagyobb egy utazótáskánál az valahogy juttassa el hozzám péntek estig, szombaton megyek. De mivel 4-en megyünk sok cuccal így ezért nem fér el nagyobb méretű cumó.. :D emesen: sancinagykukacyahoopontcom Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Egy bal oldali patron kellene jó állapotú, ami csak erős rántásra akad, és erősen visszahúzza a spirálrugó, ha elengedem. Nem tudjátok, hogy stimmel a későbbi Asztrákkal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Akinek esetleg Püspökladány-Szolnok-Tiszakécske-Kecskemét-Dunaföldvár-Simontornya-Balatonfüred-... vonalon kell valamit vinni (ami lehetőleg nem nagyobb egy utazótáskánál az valahogy juttassa el hozzám péntek estig, szombaton megyek. De mivel 4-en megyünk sok cuccal így ezért nem fér el nagyobb méretű cumó.. :D emesen: sancinagykukacyahoopontcom Mi úgy jöttünk haza,hogy Siófok-Budapest M0-és a 4 -es főúton hazáig.Szerintem így időben rövidebb. 14.15-kor indultunk Siófokról,15.10-kor értünk az M0-ra.15.50- kor fordultunk 4-es főútra.Kétszer álltunk meg közben és egyszer Abonyba betereltek baleset miatt és 18.50-re hazaértünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2010 Szerintem így időben rövidebb. Egyenlőre még az a terv :D de ha nem lesz okunk menni T.kécskére akkor arra megyünk :wacko: de tény, hogy az eredeti útvonalon több a látnivaló, főleg hogy pont akkor lesz a Kecskeméti repülőnap. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Egyenlőre még az a terv :D de ha nem lesz okunk menni T.kécskére akkor arra megyünk :wacko: de tény, hogy az eredeti útvonalon több a látnivaló, főleg hogy pont akkor lesz a Kecskeméti repülőnap. :wacko: :wacko: Drága ám a beugró oda tudtommal. Amúgy én is pont erre az útvonalra gondoltam tegnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus5, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2010 Drága ám a beugró oda tudtommal. Amúgy én is pont erre az útvonalra gondoltam tegnap. Áá, nekem az is elég ha látom elpirítani a Mirage-ket :D szép látvány :wacko: de valahogy a MI-24-esekért jobban oda vagyok.. :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Áá, nekem az is elég ha látom elpirítani a Mirage-ket :D szép látvány :wacko: de valahogy a MI-24-esekért jobban oda vagyok.. :wacko: Ott voltam pár km-re a Kurultaj rendezvényen, akik unták a repülőnapot szombaton, azok vasárnapra átjöttek hozzánk. Bár nem volt olyan jó népség, mint a hagyományőrzők, de sebaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Ott voltam pár km-re a Kurultaj rendezvényen, akik unták a repülőnapot szombaton, azok vasárnapra átjöttek hozzánk. Bár nem volt olyan jó népség, mint a hagyományőrzők, de sebaj. Úgy olvastam pár fórumon, hogy nem volt egy nagy durranás.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus9, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2010 Úgy olvastam pár fórumon, hogy nem volt egy nagy durranás.. :D Már csak azt remélem, hogy a hétvégi nagy rendezvény jó lesz, és akkor megint áldozhatok egy kis pénzt a környezetvédelemre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Már csak azt remélem, hogy a hétvégi nagy rendezvény jó lesz, és akkor megint áldozhatok egy kis pénzt a környezetvédelemre. Én környezetvédő vagyok. Ez a technikusim is. Környezetvédelmi és vízminőségi labortechnikus :D Nem is tudtam, hogy ennyire közel áll hozzád a környezetvédelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Én környezetvédő vagyok. Ez a technikusim is. Környezetvédelmi és vízminőségi labortechnikus :D Nem is tudtam, hogy ennyire közel áll hozzád a környezetvédelem. Több találmányom is van, ami az autók CO2 kibocsájtásának csökkentésére vonatkozik, bár még egy része szabadalmaztatás alatt áll, a C.D. már publikus, és ha meglesz a prototípus, ami a saját autóm, azután már forgalmazhatom is, vagyis ez utólagos beépítés lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Több találmányom is van, ami az autók CO2 kibocsájtásának csökkentésére vonatkozik, bár még egy része szabadalmaztatás alatt áll, a C.D. már publikus, és ha meglesz a prototípus, ami a saját autóm, azután már forgalmazhatom is, vagyis ez utólagos beépítés lesz. Én környezetvédő létemre, egy füstölgő dízellel járok :wacko: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Én környezetvédő létemre, egy füstölgő dízellel járok :wacko: :D Bár kevesebbet fogyazst, mint a benzines, több kormot bocsát ki, és asszem szénmonoxidot. (meg valami más még, amitől egyből görcsbe rándul a gyomrom, ha megérzem 10 méteres körzetemben, ha beindítják) Bár a mostani állapotában az enyémmel nem mernék a te frissen felújítottaddal kiállni egy környezetvédelmi mérésen, 100km-en úgy 3 deci olajat eszik meg. A 100% etanol kitisztította a dugyattyúgyűrűk alá rakódott masszív koxot. Bár a hengerfejből is beengedheti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Bár kevesebbet fogyazst, mint a benzines, több kormot bocsát ki, és asszem szénmonoxidot. (meg valami más még, amitől egyből görcsbe rándul a gyomrom, ha megérzem 10 méteres körzetemben, ha beindítják) Bár a mostani állapotában az enyémmel nem mernék a te frissen felújítottaddal kiállni egy környezetvédelmi mérésen, 100km-en úgy 3 deci olajat eszik meg. A 100% etanol kitisztította a a dugyattyúgyűrűk alá rakódott masszív koxot. Bár a hengerfejből is beengedheti. Szerintem a katalizátornak a szagára gondolsz...enyhén olyan gázos szag. Főleg az újabb dízelek eregetik ezt a furcsa szagot. Sőt azok inkább már csak ezt a szagot mint a régi koromszagot. De az astránál is megfigyelhető valamennyire. Inkább csak alapjáraton. Picit olyan hipós szag. Volt 1 ideje amikor iszonyatosan kormolt. Még most tavasszal. Csak az EGR szelepet kellett lezárni. Azóta nem csinálja. Nagyon magas fordulaton füstöl, de ennyi. Amúgy szívesen megnézném élőben is egyszer a Kadettedet. Hallottam már róla sokat. :D Unokatesómnak egy D kadettja van 1.2ST motorral. Csak az a kadett győrben van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Szerintem a katalizátornak a szagára gondolsz...enyhén olyan gázos szag. Főleg az újabb dízelek eregetik ezt a furcsa szagot. Sőt azok inkább már csak ezt a szagot mint a régi koromszagot. De az astránál is megfigyelhető valamennyire. Inkább csak alapjáraton. Picit olyan hipós szag. Volt 1 ideje amikor iszonyatosan kormolt. Még most tavasszal. Csak az EGR szelepet kellett lezárni. Azóta nem csinálja. Nagyon magas fordulaton füstöl, de ennyi. Amúgy szívesen megnézném élőben is egyszer a Kadettedet. Hallottam már róla sokat. :D Unokatesómnak egy D kadettja van 1.2ST motorral. Csak az a kadett győrben van. Ha megyek ki a pénteki Debropeles talira, akkor rádszólok előre jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Augusztus10, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2010 Ha megyek ki a pénteki Debropeles talira, akkor rádszólok előre jó? áááh..felesleges :wacko: Pénteken sosincs itthon az autó. Fater elviszi mindíg melózni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus11, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2010 Kellene nekem olyan réz kocka, ami a Kadett hátsó ajtaja alatt van, és amikor lecsukjuk, akkor 3 rugós réz henger kerül vele érintkezésbe, ami a hátsó ablaktörlőt üzemelteti. Szerintetek ilyen van újonnan? (most nem tudom egyik autósboltot sem elérni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Augusztus14, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus14, 2010 A Diószegin az aviánál és a totálnál az e85 220 huf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus15, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus15, 2010 A Diószegin az aviánál és a totálnál az e85 220 huf Gázolaj nincs annyiért? :D Csak me jó lenne.. :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 A Diószegin az aviánál és a totálnál az e85 220 huf Nem ezt göröngyöztem az etanolos topicban :-)))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus16, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus16, 2010 Nyahh műszaki vizsga kenőpénz nélkül a Kadettra délelőtt megvolt, 10 ihba 2 hét kijavítás, és uzsgyi nincs mibe belekötni, ráadásul oclsób volt, mint a kenőpénz... Úgy, hogy közben az etanol annyira kioldotta mindenhonnan a koxot, hogy annyi olajat eszik már, mint benzint majdnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
törvényenkívüli Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Nem ezt göröngyöztem az etanolos topicban :-)))))) nem tudom, csak nem ezt? ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus19, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2010 Ha jár valaki Hortobágyi Hidi vásárban 20.-án, lessen meg, jól szemelőtt leszek a Kulcsos Bicskáimmal, és kádármrester által készített hatalmas fürdődézsákkal (akácfa-fürdőkád). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts