Endlos Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Mi?? Akkor most dícséred vagy leszólod? :) Nem emléxel rám kadettklubról, igyexem mindig objektíven, tényszerűen és szenvtelenül fogalmazni és a végén egyfajta cinizmusba, iróniába fordul a dolog, de eszementül dicsérem egyébként, éppen ezzel is. Ez olyan, mintha azt mondanád, hogy kib*fott q.rva jó csaj, vagy stb........ Végülis csúnyát mondasz, de a végeredmény szép. Link to comment Megosztás: More sharing options...
egykuty Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Srácok bocsi de nem izgat hogy mit érdemes miért, tisztában vagyok a dolgokkal, csupán 1 dolog érdekelt hogy a Kadettban lévő nz-re fel lehet-e helyezni kókányolás nélkül az esetleges si-hez szükséges érzékelőket! Amik az azonos motorkódú Astrákban alapból vannak. Az oké hogy mi a módja , meg ki lett tárgyalva többször az si-sítés, nem a felfogásommal van probléma . mindegy, téma lezárva. corsIKa amúgy nem valami ritka a 2 literes Kadett, csak a Corsákba nem raktak ilyen KOMOLYabb motort :) jogos, szerintem fel lehet rakni:) pl Tőle kérdezd meg itt meg a lista Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 jogos, szerintem fel lehet rakni:) pl Tőle kérdezd meg itt meg a lista Ezzel csak az a baj, hogy Tszecső mostanában nem nagyon található meg a fórumon. Eltűnt, legnagyobb sajnálatunkra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Ezzel csak az a baj, hogy Tszecső mostanában nem nagyon található meg a fórumon. Eltűnt, legnagyobb sajnálatunkra. :) Sajna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pisti55 Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 g astra 99"-es 2dtl 82 lóerős, most volt adagoló csere de az autó nem indul még melegen sem, csak nagy kínlódással. van valakinek vmi ötlet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 g astra 99"-es 2dtl 82 lóerős, most volt adagoló csere de az autó nem indul még melegen sem, csak nagy kínlódással. van valakinek vmi ötlet? Helló! A G Astra dízeleseknél próbáld már megkérdezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április3, 2010 Megoszt Elküldve Április3, 2010 Csak ijesztgetésképpen srácoklányok: És én is kívánok mindenkinek jó pihenést a hosszú hétvégére. Ha Nyíregyen Sóstófürdőben jár valaki hétfőn a kézműves vásárban, keressen meg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek! Szintén kívánom! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Nem tudjátok, hogy egy zöldkártya, amit a biztosító ad, hogy külföldre mehessek mennyi időre szól? Másik kérdés, hogy ezzel a lökössel szerintetek kötekedni fognak-e, hogy nincs rajta műbizonylat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Nem tudjátok, hogy egy zöldkártya, amit a biztosító ad, hogy külföldre mehessek mennyi időre szól? Másik kérdés, hogy ezzel a lökössel szerintetek kötekedni fognak-e, hogy nincs rajta műbizonylat? Rá van írva,hogy meddig érvényes,általában addig amíg a kötelező érv.(negyed év-év,ahogy fizeted.) A lökösön annyira meglepődnek,hogy eszükbe sem jut kötekedni. :) Ide nem jön valaki???tereprali Derecske Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április8, 2010 Megoszt Elküldve Április8, 2010 Rá van írva,hogy meddig érvényes,általában addig amíg a kötelező érv.(negyed év-év,ahogy fizeted.) A lökösön annyira meglepődnek,hogy eszükbe sem jut kötekedni. :) Ide nem jön valaki???tereprali Derecske 2 napos verseny? Holnap Romániába megyünk faanyagért a kulcstartókhoz, vasárnap meg Gyömbinapozunk idekinnt kis szalcsisütéssel egybekötve rokonság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 2 napos verseny? Holnap Romániába megyünk faanyagért a kulcstartókhoz, vasárnap meg Gyömbinapozunk idekinnt kis szalcsisütéssel egybekötve rokonság. Pénteken (ma)én is kinn vagyok Nagyvárad melett ,munkaügyileg! Én ha tudok menni ,szombaton leszek a ralin Berettyóujfalunál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Pénteken (ma)én is kinn vagyok Nagyvárad melett ,munkaügyileg! Én ha tudok menni ,szombaton leszek a ralin Berettyóujfalunál. Nem tudod, hogy szombaton van valami kézműves vásár Nagíyváradon, fa dolgok érdekelnének Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Nem tudod, hogy szombaton van valami kézműves vásár Nagíyváradon, fa dolgok érdekelnének Megkérdezem az itteni kollégáktól,hátha tudja valaki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április9, 2010 Megoszt Elküldve Április9, 2010 Azt mondták,hogy a várhoz közel van a nagypiac(piata mare),ott szokott ilyen kézműves kirakodás is lenni szombaton! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 Végül is ma mentem el a terepralira, szuper volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április11, 2010 Megoszt Elküldve Április11, 2010 http://kepfeltoltes.hu/100411/tereprali_20...ltoltes.hu_.jpg Végül is ma mentem el a terepralira, szuper volt! B+ Lali! :) Mintha te lennél a pilótája.. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április12, 2010 Megoszt Elküldve Április12, 2010 B+ Lali! :) Mintha te lennél a pilótája.. :) :D Mert nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Végül is ma mentem el a terepralira, szuper volt! Ha engednének a saját autómmal versenyezni, én akkor mennék el egy ilyenre, valahogy nézni nem annyira élvezem sem a motorozást, sem a Forma1-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Ha engednének a saját autómmal versenyezni, én akkor mennék el egy ilyenre, valahogy nézni nem annyira élvezem sem a motorozást, sem a Forma1-et. Szokott itt a környéken lenni ilyen amatőr rally is,próbáltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Szokott itt a környéken lenni ilyen amatőr rally is,próbáltad? Irigykedek, és felmegy az adrenalin, de csak ácsorgok, és várok, hogy láthassak már valamit, inkább vezetném őket :)) Ha nézni kell, akkor inkább beülök egy hangversenyre, vagy talambakoncertre, dumaszínházba. De nem vagyok egy néző típus. Azért miattad elmentem volna :) Akartok röhögni egyet?: GRAVÍROZOTT ÜTVEFÚRÓRAVASZSTARTGOMB :DDDDDDDDD De legalább nem kell relézni, mert két kis mexakító van benne, szal szikrázhat magának nyugodtan.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április13, 2010 Megoszt Elküldve Április13, 2010 Irigykedek, és felmegy az adrenalin, de csak ácsorgok, és várok, hogy láthassak már valamit, inkább vezetném őket :)) Ha nézni kell, akkor inkább beülök egy hangversenyre, vagy talambakoncertre, dumaszínházba. De nem vagyok egy néző típus. Én meg azt nézném-hallgatnám meg amikor talambázol! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április14, 2010 Megoszt Elküldve Április14, 2010 Én meg azt nézném-hallgatnám meg amikor talambázol! :) Debreceni banda, de világhírűek, babám volt először koncertjükön, én nem ismertem őket, de valami frenetikus élmény, hihetetlenül változatosak, nincs olyan ember, akinek legalább egy számuk ne tetszene, a kaput az tette be, amikor Xavér elkezdett ütemre gyorsulva orgonálni, pedig őt sosem szerettem, éshát volt musical szerű előadás is benne Pepével, akit szintén nem szerettem azelőtt, de most látom, hogy egy karizmatikus személyiség. Ha legközelebb lesznek Debrecenben valahol, akkor szóljak neked? Tavaly a MODEM-ben volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts