Vktr Elküldve Március12, 2010 Elküldve Március12, 2010 Hello! Valaki nem jár pesten vmikor hogy elhozza ezeket nekem? :lol: :) (Debrecenben van) http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...73cf&s=4732
Endlos Elküldve Március13, 2010 Elküldve Március13, 2010 Hello! Valaki nem jár pesten vmikor hogy elhozza ezeket nekem? :lol: :) (Debrecenben van) http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...73cf&s=4732 Nekem ez a link nem műxik.
rtomi Elküldve Március14, 2010 Elküldve Március14, 2010 Sziasztok! Nem ismerős valakinek EZ a kocsi ? :) Jövő hétvégén mennénk érte. :lol:
mackosajt Elküldve Március14, 2010 Elküldve Március14, 2010 Sziasztok! Nem ismerős valakinek EZ a kocsi ? :) Jövő hétvégén mennénk érte. :lol: Nem kell megnézni előtte esetleg?
Endlos Elküldve Március15, 2010 Elküldve Március15, 2010 Nem kell megnézni előtte esetleg? Szerintem ennél jobb vételt akkor sem talál, ha alul frédibénimeghajtású.
rtomi Elküldve Március15, 2010 Elküldve Március15, 2010 Nem kell megnézni előtte esetleg? Nem akartam ezzel kezdeni. :lol: Egy barátomat érdekelné. Tegnap beszélt is a tulajjal. Igazából a lényeg,hogy katalizátoros és 1,4-es.
rtomi Elküldve Március15, 2010 Elküldve Március15, 2010 A lényeg, hogy akkor nem kell megnézni? Ha közel van és tudsz pár közeli fotót csinálni akkor megköszönöm. :lol: Azt tudjuk,hogy motort cserélt benne az ürge és friss műszakival adja oda. Jobb elöl van rajta sérülés a sárvédőn. Egyébként van a haveromnak egy Svájci donor autó hozzá ami szinte rozsdamentes.
mackosajt Elküldve Március15, 2010 Elküldve Március15, 2010 Megcsörgetem holnap délelőtt, és ha közel van, elugrom.
rtomi Elküldve Március15, 2010 Elküldve Március15, 2010 Megcsörgetem holnap délelőtt, és ha közel van, elugrom. Danke sör. :lol:
Endlos Elküldve Március16, 2010 Elküldve Március16, 2010 Ha közel van és tudsz pár közeli fotót csinálni akkor megköszönöm. :lol: Azt tudjuk,hogy motort cserélt benne az ürge és friss műszakival adja oda. Jobb elöl van rajta sérülés a sárvédőn. Egyébként van a haveromnak egy Svájci donor autó hozzá ami szinte rozsdamentes. Hát akkor az főnyeremény.
mackosajt Elküldve Március16, 2010 Elküldve Március16, 2010 nekem nem fért be végül, hogy elugorjak, így csak remélem, hogy jó lesz.
Endlos Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Lehet, hogy holnap nem leszek gép előtt, úgyhogy Boldog Sancinapot, meg Sándort is :-ppppppp Gondoltam, hátha nem hányod el magad tőlük. Hisz olyan ízléstelen vagyok :DDDDDDDDDDDD
rtomi Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 nekem nem fért be végül, hogy elugorjak, így csak remélem, hogy jó lesz. Nem baj. Nem én veszem. :) Azért köszi! :D
Guest Sanci Elküldve Március17, 2010 Elküldve Március17, 2010 Lehet, hogy holnap nem leszek gép előtt, úgyhogy Boldog Sancinapot, meg Sándort is :-ppppppp http://www.racedesign-automotive.de/eBay/i...l/RDHS059_1.jpg http://jack.kdgconnect.de/Bilder/Opel/Opel...F%20Caravan.jpg http://www.carfantasy.nl/images/MA%20OPA07R.jpg Gondoltam, hátha nem hányod el magad tőlük. Hisz olyan ízléstelen vagyok :DDDDDDDDDDDD Köcce ;) majd megisszuk már valamikor azt a sört (vagy bort :P ) csak 1x érjek odáig Az utsó hármat elbírná a pofám :D ;) ;) főleg a fekete-kék nagyon bejövős ;) :)
Endlos Elküldve Március18, 2010 Elküldve Március18, 2010 Köcce ;) majd megisszuk már valamikor azt a sört (vagy bort :P ) csak 1x érjek odáig Az utsó hármat elbírná a pofám :D ;) ;) főleg a fekete-kék nagyon bejövős ;) :) Mostanában elért engem a világválság, úgyhogy érdekes, lesz a köv. néhány hónap, de azért beleférne egy kis termálozás, fallabdázás, mozizás, éttermezés közösen. Van valami varázs a Caravanokban, (annak ellenére, hogy számomra a kombi autó az kizárva a vásárlásnál, talán a VW-k utáltatták meg velem) bár rájöttem, nekem ez ültetve teccik, és ízlésemnek megfelelőnek az első piros gép, fekete felnivel lenne, amiben jól érezném magam, persze Air-Ride-val. Elképzeltem, amint autópálya belső sávjában hangtalanul elsuhan mellettem. Szinte úszik a síkon.
Korzika Elküldve Március18, 2010 Elküldve Március18, 2010 A mi Sancinknak és a többi Sanyinak is nagyon sok boldog névnapot kívánok! :)
Guest Sanci Elküldve Március18, 2010 Elküldve Március18, 2010 No akkor Boldog Sándor napot! :P A mi Sancinknak és a többi Sanyinak is nagyon sok boldog névnapot kívánok! :) Köszi szépen srácok!!! :D ;) ;)
rtomi Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Sziasztok! Nem ismerős valakinek EZ a kocsi ? :D Jövő hétvégén mennénk érte. :) Már nincs fenn a hírdetés. ;)
mackosajt Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Én biztos nem vettem meg, pedig már hiányzik egy opel.
Guest Sanci Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Én biztos nem vettem meg, pedig már hiányzik egy opel. Te Laci! Leszedtem az Astráról a feliratokat szal ha gondolod egy baráti sörözés alkalmával eljöhet az ideje, hogy áttrimmeljük a suzukit ;) egyedi darab lesz.. ;) :) :D
mackosajt Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Te Laci! Leszedtem az Astráról a feliratokat szal ha gondolod egy baráti sörözés alkalmával eljöhet az ideje, hogy áttrimmeljük a suzukit ;) egyedi darab lesz.. :P :D ;) :) sörözés okés, de hagyjuk az álcát. Ez sajna "csak" az, ami.
spzoli Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 :) sörözés okés, de hagyjuk az álcát. Ez sajna "csak" az, ami. Azért egy superman jelet dobhatnál rá :D ;)
Recommended Posts