Vktr Elküldve Március12, 2010 Megoszt Elküldve Március12, 2010 Hello! Valaki nem jár pesten vmikor hogy elhozza ezeket nekem? :lol: :) (Debrecenben van) http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...73cf&s=4732 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március13, 2010 Megoszt Elküldve Március13, 2010 Hello! Valaki nem jár pesten vmikor hogy elhozza ezeket nekem? :lol: :) (Debrecenben van) http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...73cf&s=4732 Nekem ez a link nem műxik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Sziasztok! Nem ismerős valakinek EZ a kocsi ? :) Jövő hétvégén mennénk érte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Láttam már párszor :lol: de passz.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2010 Megoszt Elküldve Március14, 2010 Sziasztok! Nem ismerős valakinek EZ a kocsi ? :) Jövő hétvégén mennénk érte. :lol: Nem kell megnézni előtte esetleg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Nem kell megnézni előtte esetleg? Szerintem ennél jobb vételt akkor sem talál, ha alul frédibénimeghajtású. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Nem kell megnézni előtte esetleg? Nem akartam ezzel kezdeni. :lol: Egy barátomat érdekelné. Tegnap beszélt is a tulajjal. Igazából a lényeg,hogy katalizátoros és 1,4-es. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 A lényeg, hogy akkor nem kell megnézni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 A lényeg, hogy akkor nem kell megnézni? Ha közel van és tudsz pár közeli fotót csinálni akkor megköszönöm. :lol: Azt tudjuk,hogy motort cserélt benne az ürge és friss műszakival adja oda. Jobb elöl van rajta sérülés a sárvédőn. Egyébként van a haveromnak egy Svájci donor autó hozzá ami szinte rozsdamentes. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Megcsörgetem holnap délelőtt, és ha közel van, elugrom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március15, 2010 Megoszt Elküldve Március15, 2010 Megcsörgetem holnap délelőtt, és ha közel van, elugrom. Danke sör. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 Ha közel van és tudsz pár közeli fotót csinálni akkor megköszönöm. :lol: Azt tudjuk,hogy motort cserélt benne az ürge és friss műszakival adja oda. Jobb elöl van rajta sérülés a sárvédőn. Egyébként van a haveromnak egy Svájci donor autó hozzá ami szinte rozsdamentes. Hát akkor az főnyeremény. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március16, 2010 Megoszt Elküldve Március16, 2010 nekem nem fért be végül, hogy elugorjak, így csak remélem, hogy jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Lehet, hogy holnap nem leszek gép előtt, úgyhogy Boldog Sancinapot, meg Sándort is :-ppppppp Gondoltam, hátha nem hányod el magad tőlük. Hisz olyan ízléstelen vagyok :DDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 nekem nem fért be végül, hogy elugorjak, így csak remélem, hogy jó lesz. Nem baj. Nem én veszem. :) Azért köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március17, 2010 Megoszt Elküldve Március17, 2010 Lehet, hogy holnap nem leszek gép előtt, úgyhogy Boldog Sancinapot, meg Sándort is :-ppppppp http://www.racedesign-automotive.de/eBay/i...l/RDHS059_1.jpg http://jack.kdgconnect.de/Bilder/Opel/Opel...F%20Caravan.jpg http://www.carfantasy.nl/images/MA%20OPA07R.jpg Gondoltam, hátha nem hányod el magad tőlük. Hisz olyan ízléstelen vagyok :DDDDDDDDDDDD Köcce ;) majd megisszuk már valamikor azt a sört (vagy bort :P ) csak 1x érjek odáig Az utsó hármat elbírná a pofám :D ;) ;) főleg a fekete-kék nagyon bejövős ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 Köcce ;) majd megisszuk már valamikor azt a sört (vagy bort :P ) csak 1x érjek odáig Az utsó hármat elbírná a pofám :D ;) ;) főleg a fekete-kék nagyon bejövős ;) :) Mostanában elért engem a világválság, úgyhogy érdekes, lesz a köv. néhány hónap, de azért beleférne egy kis termálozás, fallabdázás, mozizás, éttermezés közösen. Van valami varázs a Caravanokban, (annak ellenére, hogy számomra a kombi autó az kizárva a vásárlásnál, talán a VW-k utáltatták meg velem) bár rájöttem, nekem ez ültetve teccik, és ízlésemnek megfelelőnek az első piros gép, fekete felnivel lenne, amiben jól érezném magam, persze Air-Ride-val. Elképzeltem, amint autópálya belső sávjában hangtalanul elsuhan mellettem. Szinte úszik a síkon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 No akkor Boldog Sándor napot! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 A mi Sancinknak és a többi Sanyinak is nagyon sok boldog névnapot kívánok! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március18, 2010 Megoszt Elküldve Március18, 2010 No akkor Boldog Sándor napot! :P A mi Sancinknak és a többi Sanyinak is nagyon sok boldog névnapot kívánok! :) Köszi szépen srácok!!! :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Sziasztok! Nem ismerős valakinek EZ a kocsi ? :D Jövő hétvégén mennénk érte. :) Már nincs fenn a hírdetés. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Én biztos nem vettem meg, pedig már hiányzik egy opel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Én biztos nem vettem meg, pedig már hiányzik egy opel. Te Laci! Leszedtem az Astráról a feliratokat szal ha gondolod egy baráti sörözés alkalmával eljöhet az ideje, hogy áttrimmeljük a suzukit ;) egyedi darab lesz.. ;) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 Te Laci! Leszedtem az Astráról a feliratokat szal ha gondolod egy baráti sörözés alkalmával eljöhet az ideje, hogy áttrimmeljük a suzukit ;) egyedi darab lesz.. :P :D ;) :) sörözés okés, de hagyjuk az álcát. Ez sajna "csak" az, ami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2010 Megoszt Elküldve Március19, 2010 :) sörözés okés, de hagyjuk az álcát. Ez sajna "csak" az, ami. Azért egy superman jelet dobhatnál rá :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts