Korzika Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Boldog szülinapot kívánok Laci!Isten éltessen sokáig! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február26, 2010 Megoszt Elküldve Február26, 2010 Boldog szülinapot kívánok én is!!!! :lol: Itt a zőőd gép (Általában nem Apollo felni van rajta :lol: ) http://kepfeltoltes.hu/view/100226/mz__s_k...ltoltes.hu_.jpg és a Rapid ATS-el: http://kepfeltoltes.hu/view/100226/K_p065_...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Tramanta Mackónak szülinapra Több csodád is van? Colez Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február27, 2010 Megoszt Elküldve Február27, 2010 Van egy pár. :lol: A felső képen a zöld a család régi 120-asa (jelenleg nem használjuk) aza alsó képen a Rapid mellett az ex-Fábiám. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Van egy pár. :lol: A felső képen a zöld a család régi 120-asa (jelenleg nem használjuk) aza alsó képen a Rapid mellett az ex-Fábiám. :) Én a képeken nem láttam 105-öst, az nem 120-as volt? 105-ös az a kereklámpás nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Nem, a végén már 120-as kasztnival, sőt 120-as műszerfallal jöttek ki, csak a moci volt 1047 cm3 (hehehe, sokkal jobb motor, mint a 120-É, egyébként). Én tetettem bele kocka műszerfalat a régifajtát), mert nekem az tetszik, de én fanatikus vagyok, ugyebár. :lol: :) Ja, és a két hátsó ablakot nem lehet letekerni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február28, 2010 Megoszt Elküldve Február28, 2010 Nem, a végén már 120-as kasztnival, sőt 120-as műszerfallal jöttek ki, csak a moci volt 1047 cm3 (hehehe, sokkal jobb motor, mint a 120-É, egyébként). Én tetettem bele kocka műszerfalat a régifajtát), mert nekem az tetszik, de én fanatikus vagyok, ugyebár. :lol: :) Ja, és a két hátsó ablakot nem lehet letekerni... A szerelő, akinél a Smartom volt nemrég pont a fiának csinált egy 120-ast, felfúrta, meg minden szokásos tuning, dupla weber karbik, és iszonyatosan jó lett. Nem egy ferrari, de élvezhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Mindjárt fejünkre koppint egy moderátor,hogy átment Smart/Skoda fórumba. :lol: Nekem is volt weberem, de eladtam. A Rapidban amúgy Felícia motor van, hivatalos papírokkal (csekély 8 hónap alatt sikerült kijárni).... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Ez mind okés,de mi lesz a kupak nélküli félliteres tejföllel? :lol: Zoli,sokat főzöl mostanában? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Ez mind okés,de mi lesz a kupak nélküli félliteres tejföllel? :lol: Zoli,sokat főzöl mostanában? Szerintem ez egy halálosan komoly probléma így választások előtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Mindjárt fejünkre koppint egy moderátor,hogy átment Smart/Skoda fórumba. :lol: Nekem is volt weberem, de eladtam. A Rapidban amúgy Felícia motor van, hivatalos papírokkal (csekély 8 hónap alatt sikerült kijárni).... Mesélnél nekem a weberes tapasztalataidról? Nagyon érdekelne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március1, 2010 Megoszt Elküldve Március1, 2010 Nem volt felszerelve, állt csak a raktárban. Én inkább az eredetiség híve vagyok, a Rapidban is azért kellett cserélni,mert a 130-as motor alapból sz@r, és ki is készült - pedig óvatosan mentünk vele a restaurálás után- és elegünk volt a karburátor adta szépségekből is, ezért akartunk injektorosat. Ja, és egy vadiúj jobb első sárvédőre cseréltem (a Skoda 445-öshöz). :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Nem volt felszerelve, állt csak a raktárban. Én inkább az eredetiség híve vagyok, a Rapidban is azért kellett cserélni,mert a 130-as motor alapból sz@r, és ki is készült - pedig óvatosan mentünk vele a restaurálás után- és elegünk volt a karburátor adta szépségekből is, ezért akartunk injektorosat. Ja, és egy vadiúj jobb első sárvédőre cseréltem (a Skoda 445-öshöz). :lol: Nahh asszem itt kezdem elveszteni a fonalat......... :) 445-is van? Képet kérek. Gondoltam nektek is megmutatom a kedvenc járgányomat a világon. Engem a drift nem hoz tűzbe, csak értelmetlen gumifüstölés, környezetszennyezés, és még csak nem is haladsz előre. Azt nem mondom, hogy a Kadettom valaha a nyomába ér (földúton gyorsulás 0-ról százra 5sec, meg ilyenek), de ebben az irányban építgetem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március3, 2010 Megoszt Elküldve Március3, 2010 Elég jó kis cucc. :) A magyar utakra ilyen kell.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Elég jó kis cucc. :) A magyar utakra ilyen kell.... :lol: Nézegettem a profilodat, mert sajnos nem emléxem az arcodra, de nem találtam semmit, viszont érdekes, hogy csak pár nap van köztünk :DDDDDDD én 76.11.27.-es vagyok. Az a sok járgány is eléggé közösnek tűnik, a 3 autón kívül van még egy 3 kerekű hátsó platós 68-as Simson Starom is darabokban, amihez egy MZ ES Blokk fog kapcsolódni, :DDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március4, 2010 Megoszt Elküldve Március4, 2010 Motorban is a veteránokat szeretem: volt Pannonia P-21, veterán Honda Cb -400, több MZ. Most csak egy ETZ 150 van. :lol: Illetve egy Junak (darabokban) és egy Ogar (régi cseh moci a két háború köztről) szintén darabokban. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 A lányoknak boldog nőnapot,Zoli(k)nak pedig névnapot kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Énisénis!! :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Bár én a kecskeméti klubrészben vagyok, magamraveszem a köszöntést itt is. :) :lol: Köszönjük! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Bár én a kecskeméti klubrészben vagyok, magamraveszem a köszöntést itt is. ;) :) Köszönjük! Boldog Zoltán napot Rulezke! :lol: Endlosnak meg Nőnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 :lol: :) ez jó. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március8, 2010 Megoszt Elküldve Március8, 2010 Boldog Zoltán napot Rulezke! :lol: Endlosnak meg Nőnapot! Köszönjük szégyen, viszont kihányjuk. Áhh tényleg nagyon megtisztelő, hogy bár nekem aligalig jut eszembe mások névnapja, mégis megbocsájtjátok Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Isten éltessen Roli (Vascona)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Többet érjen! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Március10, 2010 Megoszt Elküldve Március10, 2010 Többet érjen! :lol: Én is csatakoznék :)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts