Guest Sanci Elküldve Január16, 2010 Megoszt Elküldve Január16, 2010 Az meg már wót :lol: szőlőlé sistirivel.. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Ha szerveztek egy bulit, én benne vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január17, 2010 Megoszt Elküldve Január17, 2010 Ja, lehetne egy összefutit szervezni valamikor :lol: de nekem a héten tuti nem jó, esetleg a hétvége. Nagyon zsufi ez a hét, a kocsi is műszakis, orvos, stb... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január20, 2010 Megoszt Elküldve Január20, 2010 Nem tudjátok, hogy lehet kapni az alsó küszöb elemet, amibven az emelési pontok is benne vannak? Az összes autóalkatrészbolt csak a felső küszöbrészt árulja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 MACKÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóó!!!!!!!!! Lassan kellene már a betonkeverőm, nem sikerült még befejezni a munkát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 MACKÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóóóó!!!!!!!!! Lassan kellene már a betonkeverőm, nem sikerült még befejezni a munkát? Zoliiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ha enged a fagy, még volna kb. egy egynapos melóm vele. Ha addig maradhat. Amúgy itt áll az udvaron, és köszöni szépen, jól van. :rolleyes: Időjárást kéne intézni, hogy ne legyenek mínuszok, meg eső sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január26, 2010 Megoszt Elküldve Január26, 2010 Időjárást kéne intézni, hogy ne legyenek mínuszok, meg eső sem. Megrendelve :D Nekem is végre minden rendben az astrán :lol: megkapta a friss műszakit & zöldkártyát 2 évre plusz az új forgalmiját, matrinyákat a hátsó rendszámra és mindennek örömére berongálom a romon lévő májam egy lidis 7.2%-os sörrel :D :P nem is emléxek már rá mikor b#sztam be így egy fél doboz piától.. :rolleyes: :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Zoliiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ha enged a fagy, még volna kb. egy egynapos melóm vele. Ha addig maradhat. Amúgy itt áll az udvaron, és köszöni szépen, jól van. :rolleyes: Időjárást kéne intézni, hogy ne legyenek mínuszok, meg eső sem. De azért remélem, letakartad. ( a műanyag fogaskerék érzékeny) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Megrendelve :D Nekem is végre minden rendben az astrán :lol: megkapta a friss műszakit & zöldkártyát 2 évre plusz az új forgalmiját, matrinyákat a hátsó rendszámra és mindennek örömére berongálom a romon lévő májam egy lidis 7.2%-os sörrel :P :D nem is emléxek már rá mikor b#sztam be így egy fél doboz piától.. :rolleyes: :D :P Ja hogy már megtörtént? Aszittem, tervezed, jelentkeztem volna :D) Nekem meg egy komplett vezérléscserém volt, igencsak meglódult tőle az autó. Sajna a fogasszíjon nem nagyon voltak már fogak :DDDDD (sose kopel) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január27, 2010 Megoszt Elküldve Január27, 2010 Ja hogy már megtörtént? Aszittem, tervezed, jelentkeztem volna :D) Nekem meg egy komplett vezérléscserém volt, igencsak meglódult tőle az autó. Sajna a fogasszíjon nem nagyon voltak már fogak :DDDDD (sose kopel) Mármint a műszaki? :rolleyes: Hát jah.. :D Pénteken lehet járok arra vagy a jövő héten valamikor, ugyanis ha Pisti ráérne a 2 talpast kicserélnénk, télleg kelletlenül ropog a balos :lol: Na igen :P általában értékes jó hatással vannak a pontos beállítások :D :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Mármint a műszaki? :rolleyes: Hát jah.. :lol: Pénteken lehet járok arra vagy a jövő héten valamikor, ugyanis ha Pisti ráérne a 2 talpast kicserélnénk, télleg kelletlenül ropog a balos :P Na igen :D általában értékes jó hatással vannak a pontos beállítások :D :D :P Nem a műszakira, hanem a sörözgetésre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január29, 2010 Megoszt Elküldve Január29, 2010 Na ja, lassan összeülhetnénk már egy kis esti akármire :lol: a szalonnasütést meg a bográcsozást most nem hozom fel :rolleyes: kicsit behavazódtunk :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 A legjobb hóban bográcsozni :DDDD Egyébként mondani könnyű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január30, 2010 Megoszt Elküldve Január30, 2010 A legjobb hóban bográcsozni :DDDD Végülis hóban is rohangálhatunk bográccsal a fejünkön :P max totál hülyéknek néznek minket :lol: :D :P Sajnos ez nem az az évszak amikor olyan frankósan lehet a szabadtéren bűvészkedni a kajával :D na de lesz még tavasz meg nyár :D :P Így is a fagyok miatt egy jó hét után tudtam a kocsit végre lemosni, olyan ocsmány retkes volt, hogy rá sem bírtam nézni.. :D :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február3, 2010 Megoszt Elküldve Február3, 2010 Már untam Sanci nickjét néni a belépő oldalon, hogy utolsó hozzászóló., ígyhát írtam egyet :rolleyes:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Szó se róla, eléggé kihalt.. :rolleyes: Apropó, Torkos Csütörtök? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február4, 2010 Megoszt Elküldve Február4, 2010 Ha este is lehet enni, akkor mexervezheted. De valahol itt a közelben kellene, ha lehet, A legideálisabb időpont 17:00 óra, előtte még egy kicsit hülyülni is tudunk. Javaslatunk a Govinda Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 I-S-nek ma van szülinapja. Boldog szülinapot kívánok neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Sanci,te mit tudsz erről,kik voltak? baleset Földesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Sanci,te mit tudsz erről,kik voltak? baleset Földesen. Nem tudom, eddig az udvarból még nem tettem ki a lábam :lol: de van némi elképzelésem kik lehettek :lol: (2 alkesz helybeli fatolvaj csávó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február18, 2010 Megoszt Elküldve Február18, 2010 Én is ilyesmire tippeltem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február19, 2010 Megoszt Elküldve Február19, 2010 Én is ilyesmire tippeltem... Mikor próbálhatom ki az autómatádat? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Én is ilyesmire tippeltem... Nno a hivatalos sztori: egy újmadzsar hölgyike eléggé alkoholmámoros állapotában a szociálisan részére kiadott lakásban egyik reggelre megfagyott, az élettársa vagy kicsodája talált rá. Másnap ment volna a tezsvírisííg virrasztani (valszeg azok is gerelyre beállva) és pont egy kamiont akartak blokkolni :lol: részben sikeresen.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Mikor próbálhatom ki az autómatádat? :lol: Bármikor,amikor találkozunk. Nno a hivatalos sztori: egy újmadzsar hölgyike eléggé alkoholmámoros állapotában a szociálisan részére kiadott lakásban egyik reggelre megfagyott, az élettársa vagy kicsodája talált rá. Másnap ment volna a tezsvírisííg virrasztani (valszeg azok is gerelyre beállva) és pont egy kamiont akartak blokkolni :( részben sikeresen.. :lol: Közben én is megtudtam,ráadásul ide a közeli,Toldra valósiak voltak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Február20, 2010 Megoszt Elküldve Február20, 2010 Nno a hivatalos sztori: egy újmadzsar hölgyike eléggé alkoholmámoros állapotában a szociálisan részére kiadott lakásban egyik reggelre megfagyott, az élettársa vagy kicsodája talált rá. Másnap ment volna a tezsvírisííg virrasztani (valszeg azok is gerelyre beállva) és pont egy kamiont akartak blokkolni :lol: részben sikeresen.. :lol: Blokkolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts