Korzika Elküldve Január10, 2010 Megoszt Elküldve Január10, 2010 Berlina boldog szülinapot,ha olvasod! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Berlina boldog szülinapot,ha olvasod! A kecskeméti Berlinának volt :lol: nem a mi kis pocakosunknak.. :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Nem baj ,neki is sok boldogot! :lol: (francér kell ugyanolyan név) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Nem baj ,neki is sok boldogot! :lol: (francér kell ugyanolyan név) :lol: Jaja :P de amúgy a kecsói "berlina", a mi Zsótink pedig "Berlina-D".. :lol: Tudom kicsit vicces.. . :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Üdv Adorjant-nek és Nyuszinak. Ma 14 körül előttem mentek HOBival. Ja, én álcáztam magam egy Alto mögé :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január11, 2010 Megoszt Elküldve Január11, 2010 Üdv Adorjant-nek és Nyuszinak. Ma 14 körül előttem mentek HOBival. Ja, én álcáztam magam egy Alto mögé :lol: Úgy senki nem fog észrevenni, de ha végre manifesztálnád a fotosopról azt az Asconát, esetleg ha megkérnéd Rolitól, hátha eladja a 2,2-esét, amikor készen lesz a 3,0-sa, akkor észrevennének. :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Ma délután találkoztam Adorjant-vel Debrecenben .Egy piros lámpa erejéig beszélgettünk! Innen is üdvözlöm őket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Én is rodeóztam ma egyet Debrecenben de én nem találkoztam egy ismerőssel sem :P Viszont ha így haladok lassan nem kell mennem vért adni hanem transzfúziót kötnek rám.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Sok vörösbort kell inni! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Áá, az már csak izé lenne a tűzre :lol: a májammal mostmár télleg kezd komoly lenni a helyzet.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Akkor gyógyteák! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Majd ha megjön a részletes laborizémizé kiderül mi is a helyzet :lol: de teázni amúgy is szoktam.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január12, 2010 Megoszt Elküldve Január12, 2010 Úgy senki nem fog észrevenni, de ha végre manifesztálnád a fotosopról azt az Asconát, esetleg ha megkérnéd Rolitól, hátha eladja a 2,2-esét, amikor készen lesz a 3,0-sa, akkor észrevennének. :P) Áá, az már csak izé lenne a tűzre :lol: a májammal mostmár télleg kezd komoly lenni a helyzet.. :lol: Ez így nem hangzik valami jól. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Majd ha megjön a részletes laborizémizé kiderül mi is a helyzet :lol: de teázni amúgy is szoktam.. :lol: Nme mind1, hogy milyen teákat iszol. Vannak kimondottan máj tisztító teák. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Ez így nem hangzik valami jól. :lol: Hát nem :P Nem mind1, hogy milyen teákat iszol. Vannak kimondottan máj tisztító teák. Pl ez: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 vicces volt a találka tegnap :lol: állok a lámpánál,dudálnak,jobbra nézek,és egy ugyanolyan astra áll ott,hirtelen még hülyének is néztem magam,hogy én ülök zöld astrában,hogy lehet mellettem egy ugyanolyan? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Azt hitted hirtelen ellopták alólad a kocsit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 vicces volt a találka tegnap.... :lol: :lol: Jah :lol: én is jártam már úgy, hirtelen azt hittem hogy betéptem a szmogtól :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Na én biztos nem fogok így járni :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Esznektek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január13, 2010 Megoszt Elküldve Január13, 2010 Esznektek: http://www33.patrz.pl/u/f/30/49/08/304908.jpg Köszi szépen :lol: névnapomra jó is lesz.. :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 Köszi szépen :lol: névnapomra jó is lesz.. :lol: :P De tudod, hogy ez nem dízel és megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január14, 2010 Megoszt Elküldve Január14, 2010 De tudod, hogy ez nem dízel és megy. Lesz###om :lol: :P alkalmilag villogni vele kész tökély.. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Köszi szépen :lol: névnapomra jó is lesz.. :P :lol: Hát akkor boldog Sándornapot neked. :lol:) (Sándor vagy, vagy simán csak Sanci?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Hát akkor boldog Sándornapot neked. :P) Amégkicsitarrébbvan.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január15, 2010 Megoszt Elküldve Január15, 2010 Akkor pótszilveszter? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts