Endlos Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Akkor mindent vissza! :rolleyes: Én imádok magasan ülni, sokkal jobban látom a forgalmat, merészebben előzök, és a kátyúkat is jobban észreveszem, mellesleg, amikor beülök az autóba, és kiszállok, nem kell akrobatikus mutatványokat előadni, mint egy ültetett autóban. A 4x4 még várat magára, egyelőre itt vigyorog az udvaron a turbo hidramatyc autómataváltó, kilátásban van egy XE, meg várja beszerelését egy szervókormánymű is, meg sok más tuning cucc (nem tuningmatrica, meg ilyenek, hanem real tuning pl.: tetőablak, akkufeszültség mérő, fordulatszámmérős műszerfal, stb. ezek mind itt vannak). (nem is jut eszembe minden, a műbizonylatos sportkormány már bentvan Sok új dolgot kapott már, végre a szélvédőt is beszereltem, új belső visszapillantó. Stb. De jelenleg így vigyorog: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December19, 2009 Megoszt Elküldve December19, 2009 Megjött az ügyvéd is dolgozni a kerékpárral,ha jól látom! :rolleyes: Nem mehet jól a bolt neki! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December23, 2009 Megoszt Elküldve December23, 2009 Békés boldog karácsonyt és minden földi jóval fűszerezett új évet kívánok mindőtöknek! :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 KELLEMES KARÁCSONYT MINDENKINEK! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apamoly Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Kedves márkatársak! Áldott, békés karácsonyt kívánok Nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívanunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Na ezek után én már mi szépet mondhatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve December24, 2009 Megoszt Elküldve December24, 2009 Boldog Karácsonyt kivánok én is minden kedves opelbarátnak:) üdv Richárd Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December28, 2009 Megoszt Elküldve December28, 2009 Ti hol szilvesztereztek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Ti hol szilvesztereztek? Mi felmegyünk a főtérre vmikor délután, és ott rengeteg program lesz, ha fázunk, beülünk vhova, amikor vége, és még lesz erőnk, akkor benézünk a debreceniopelesek bulijára a Vámospércsin. Aki szeretne velünk tartani, tudja a számomat, be leszek kapcsolva. És nem mellesleg: HEPPI NYÚJÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍRRRRRRRRRRRR Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December31, 2009 Megoszt Elküldve December31, 2009 Boldog Új Évet Kívánunk Mindőtöknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január2, 2010 Megoszt Elküldve Január2, 2010 Ez a valóság: És egy kis fotosoppppppppppppp: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 BUÉK mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 BÚÉK! Endlos! Biztos jó lesz, csak kicsit eltompul a PS-ben. Én meg most megőrültem. (mondjuk sose voltam normális) 3d modellezés Aki felismeri, mi készül, annak legközelebbi találkozáskor fizetek egy sört, vagy ücsit. (Zsoltee, te nem játszol, mert te már tudod) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 BÚÉK! Endlos! Biztos jó lesz, csak kicsit eltompul a PS-ben. Én meg most megőrültem. (mondjuk sose voltam normális) 3d modellezés http://img6.tar.hu/mackosajt/img/61651906.jpg[/ur]l Aki felismeri, mi készül, annak legközelebbi találkozáskor fizetek egy sört, vagy ücsit. (Zsoltee, te nem játszol, mert te már tudod) Úristen, mondd, hogy a tied lesz. Megünnepeljük. Már aszittem, nem lesz opeled sohatübbé. :lol:)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Én meg most megőrültem. (mondjuk sose voltam normális) 3d modellezés http://img6.tar.hu/mackosajt/img/61651906.jpg Aki felismeri, mi készül, annak legközelebbi találkozáskor fizetek egy sört, vagy ücsit. A Manta vagy Rekord vagy Senator? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Ascona B? A Cartársak,hol voltak mikor az ég zengett? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január4, 2010 Megoszt Elküldve Január4, 2010 Lali nyert! Mikor jársz erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Lali nyert! Mikor jársz erre? Dehát én is tudtam, ugyanaz amit Roli gyilkol éppen. Csak el voltam foglalva a ténnyel, hogy Ópöl Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 BÚÉK! Endlos! Biztos jó lesz, csak kicsit eltompul a PS-ben. Én meg most megőrültem. (mondjuk sose voltam normális) 3d modellezés http://img6.tar.hu/mackosajt/img/61651906.jpg Aki felismeri, mi készül, annak legközelebbi találkozáskor fizetek egy sört, vagy ücsit. (Zsoltee, te nem játszol, mert te már tudod) Mr.President,tartsd készenlétben azt a sört(söröket) a hűtőben,sose lehet tudni mikor toppanok be! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Dehát én is tudtam, ugyanaz amit Roli gyilkol éppen. Csak el voltam foglalva a ténnyel, hogy Ópöl Majd osztoztok akkor 2 sörön. Amúgy ez csak modell, 3d-ben. Belül opeles vagyok örökké, az, hogy most mivel járok, az nem lényeg. Mr.President,tartsd készenlétben azt a sört(söröket) a hűtőben,sose lehet tudni mikor toppanok be! :lol: Hűtőben ilyen időben? Azért időben szólj, mert néha elfogy a készlet miattam is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Hééé,te nem is iszol!Alkoholmentest meg én nem!(csak vészhelyzetben) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Hééé,te nem is iszol!Alkoholmentest meg én nem!(csak vészhelyzetben) Időnként azért befigyel 1-1 dobozos, de csak ésszel. :lol: pl. mivel melóhelyet nem minden nap talál az ember, és igencsak szigorodtak az ellenőrzések, még a véletlenre sem bízom magam, így eléggé ritkán kerül alkoholos sör a kezembe, de itthon azért vendégek miatt tartunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2010 Megoszt Elküldve Január5, 2010 Persze,bele ne essél véletlenül a nagy lefölözőkádba! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts