Rics Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Hahó Akkor bandázzunk :) Mikulásnapi tali valaki? Szio! Hol és mit szoktatok csinálni ilyen talin? üdv Rics Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Hahó Akkor bandázzunk :) Mikulásnapi tali valaki? A fentebb tárgyalt páros taliként vagy kocsi és gazdája már 1 párnap számít? :) Viccet félretéve. Mint nem hivatalos tag, benne vagyok. Eddig legalábbis nem ütközik semmivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2009 Megoszt Elküldve November11, 2009 A fentebb tárgyalt páros taliként vagy kocsi és gazdája már 1 párnap számít? :) Viccet félretéve. Mint nem hivatalos tag, benne vagyok. Eddig legalábbis nem ütközik semmivel. Szerintem a párosat hagyjuk, mot a Mikulásnapi következik, most konzultálok a szervezővel, Berlinával, hogy hogyan legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November21, 2009 Megoszt Elküldve November21, 2009 Ez a Wígkendes volt? Jó volt a mikulástali :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Szergelynek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Szergelynek Köszi. Kicsit messze van, de ez is valami. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Ez a Wígkendes volt? Jó volt a mikulástali :huh: Ha nézed a linket, látod, hogy 2008-as blitz. :lol: Kár, hogy kimaradt ez a tali is, de itt a finis a szobával. Szerdán jönnek netet kötni (egyedit), addigra még a padlót is le kéne raknom. Festés végre kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Ha nézed a linket, látod, hogy 2008-as blitz. :huh: Kár, hogy kimaradt ez a tali is, de itt a finis a szobával. Szerdán jönnek netet kötni (egyedit), addigra még a padlót is le kéne raknom. Festés végre kész. Igen ideje volt már a lakásfelújításnak ugye? :-DDD (3 műszak mellett) Bár már én is ott járnék, hogy lerakom a járólapokat lent. Nekem még nyers beton a lenti szint. Folyamatosan csinálom már 2 éve a házat, és bár minden nap van valami sikerélményem, de nem túl látványos a haladás. Ez van, ha az ember egyedi lakást akar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve December7, 2009 Megoszt Elküldve December7, 2009 Endlos, a hang amiről beszéltünk. Remélem találsz közte jót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December9, 2009 Megoszt Elküldve December9, 2009 Endlos, a hang amiről beszéltünk. Remélem találsz közte jót. Kössze, megsassantottam :-> ÁlomautóóóóóóóóÓÓÓÓÓÓÓÓÓ :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December12, 2009 Megoszt Elküldve December12, 2009 Rolandnak: A Porschéknél megszokott, hogy már széria 911-esek is száraz karteres olajozási rendszert kapnak, egy versenyautóban pedig kifejezetten szükség erre a kifinomult műszaki megoldásra. A száraz karteres kenési rendszerben az olajszivattyú a motor alján található karterből azonnal egy köztes tárolóba szívja fel az olajat. Menet közben így az olajteknőben csak nagyon rövid ideig van olaj, innen a száraz karteres elnevezés. Hosszú, elnyújtott kanyarokban az olajszivattyú a karter falára préselődő olaj miatt levegőt szívhat olaj helyett, ami a motor tönkremeneteléhez vezet. A Porsche és például a Maserati Spyder új négyliteres motorjában alkalmazott száraz karteres motor a köztes tárolóból kapja a kenőanyagot, ami garantálja a motor megfelelő védelmét. Ezt az egy értelmes szöveget találtam ezzel kapcsolatban. Forrás Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 :huh: Egy kis vidámság. :lol: A világ legkisebb autója és Jeremy Clarkson. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 :huh: Egy kis vidámság. :lol: A világ legkisebb autója és Jeremy Clarkson. Mi van veled mostanság? nem Porzika Korzika vesélye? valami tavaszi tali esélye? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December13, 2009 Megoszt Elküldve December13, 2009 Kösz ,jól vagyok,egész nap csak fagyizok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Kösz ,jól vagyok,egész nap csak fagyizok! Mivel itt nincs nagy zsizsegés ezért inkább a G Astrásoknál aktivizálom magam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 Mivel itt nincs nagy zsizsegés ezért inkább a G Astrásoknál aktivizálom magam! Tényleg nincs nagy élet, de van egy fiatalabb srácokból álló klub, akik MOTE-n kívül alakultak, debreceni opeleseknek nevezik magukat, bár a MOTének nem teccik (nekem sem teccene), hogy miért nem itt "zsizsegnek", ha szeretnél Debreceni arcokkal dumálni, keresd fel őket. (próbáltam már kideríteni, miért nem jó neki itt, nem jöttem még rá, állítólag magas a klubtagsági, de szerintem más van ott a háttérben) Végülis klubot alapítani mindenkinek joga van. Mondjuk eléggé fiatalok a srácok, kicsit más világ, mint mi, nem olyan családiasak a talijaik, de tökéletesen megfelel egy autóstalálkozónak. Nincs velük semmi baj, mármint a buli a lényeg ott is. Magyarország erről szól, ha alakul egy magyar gárda, akkor alakul egy magyar gárda "kettő".......... (elnézést a politizálásért) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 A hétvégén mikor vásárolni voltunk Debiben,akkor láttam egy ilyen F Astrát. Abból gondoltam ,hogy a rendszámkeretén volt a felirat.(debreceni opelesek) Én a békés egymás mellett élés híve vagyok ,tartsuk tiszteletben egymást:D ,a lényeg az,hogy az autóinkat szeressük :rolleyes: meg :BÉKE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 A hétvégén mikor vásárolni voltunk Debiben,akkor láttam egy ilyen F Astrát. Abból gondoltam ,hogy a rendszámkeretén volt a felirat.(debreceni opelesek) Én a békés egymás mellett élés híve vagyok ,tartsuk tiszteletben egymást:D ,a lényeg az,hogy az autóinkat szeressük :rolleyes: meg :BÉKE. És ez mi?: Philips CAR 400 eladó .Ár:4444 f Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December14, 2009 Megoszt Elküldve December14, 2009 ????????? :rolleyes: Autórádió eladó! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 ????????? :rolleyes: Autórádió eladó! :blink: Nade ennyiért? Mit tud az? Kazettás :-DDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December16, 2009 Megoszt Elküldve December16, 2009 Nade ennyiért? Mit tud az? Kazettás :-DDDD Igen,kazis.Gyári,Opel.Most ,mér,mivan akkor??? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Gondoltam ide is belinkelem, hátha valakit érdekel, 1 hónapja csináltam a morcosítását, és a rajta lévő lökösből kialakítok magamnak egy egyedit: (vagyis egy olyanból) És így áll most a lökös: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Dehát Zoli,ez egy egyszínű autó! :rolleyes: (meg nem is 4*4 és nem magas) :blink: Amúgy jó!Nekem így jobban tetszik mint amikor sokszínű volt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Ez nem a Zoli kocsija. :rolleyes: Az most ezüstnyíl, meg magas, de nem 4*4. Amúgy jól néz ki így a löki. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December17, 2009 Megoszt Elküldve December17, 2009 Ez nem a Zoli kocsija. :blink: Az most ezüstnyíl, meg magas, de nem 4*4. Amúgy jól néz ki így a löki. :lol: Akkor mindent vissza! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts