Endlos Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Én tolom mindig. Én már ott járok, hogy ilyen igénybevétel előtt mindig kinyútom magamat, karlengetés, csípő, hát megmozgatás, mert ha nem csinálom meg egy 50 kilós vödör megemelése képes egy hétre hazavágni a kezemet, vállamat. Utána csak a forró Richtofit segít, különben ordítás van éjszaka. (beteszem mikróba kicsit a krémet........... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Apamoly Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Én már ott járok, hogy ilyen igénybevétel előtt mindig kinyútom magamat, karlengetés, csípő, hát megmozgatás, mert ha nem csinálom meg egy 50 kilós vödör megemelése képes egy hétre hazavágni a kezemet, vállamat. Utána csak a forró Richtofit segít, különben ordítás van éjszaka. (beteszem mikróba kicsit a krémet........... Hali! Nálam nem akartok betonozni ha már ennyire belejöttetek? :-)))) A garázs még hátravan. Endlos! Sok boldogságot nektek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Szerintem legyen Endi! (ha én is javasolhatok) + 1 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 + 1 :D Nicsak ki van itt,az ifjú házasember! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október18, 2009 Megoszt Elküldve Október18, 2009 Néha én is erre tévedek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október20, 2009 Megoszt Elküldve Október20, 2009 Esetleg lehetne szervezni egy kis páros összeröffenést a régi, és új házasok megünneplésére, valahol házibuli képében. Nyusziékat is meghívnánk, mint első házasult klubosokat, űttörőket. Ha Mackónak is pont akkor nem lenne műszakja. Esetleg ha Corsika el tudna jönni párjával. Meg Apamolyék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Kérdés, hogy hol és mikor... :) Ahogy én az "év végét" ismerem eléggé elfoglalt mindenki a saját dolgaival.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Én spec az év végét melóval fogom ünnepelni, ez már fix. ucsó éjjel, és lesz meló. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Én spec az év végét melóval fogom ünnepelni, ez már fix. ucsó éjjel, és lesz meló. :D Nem feltétlenül a karácsonyra, vagy a szilveszterre gondoltam. Na mind1, én feldobtam a labdát, aztán aki szeretne labdázni velünk, az utána ugrik, és leüti. Tudom, kapjam be, hogy nem voltam Tokajban, sajnálom is rendesen, de ami késik, nem múlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október25, 2009 Megoszt Elküldve Október25, 2009 Nem feltétlenül a karácsonyra, vagy a szilveszterre gondoltam. Tudom, kapjam be, hogy nem voltam Tokajban, sajnálom is rendesen, de ami késik, nem múlik. Mikulás napi tali? :D Azt hiszem lassan annak is eljön az ideje :D meg már elvileg hagyományt is csinálhatnánk belőle, amúgyis asszem vasárnapra esik szal no kifogás, a télapu is éjszaka cumózza tele a csimmát addig meg van egy kis szabadidő... :D Jówannamárna, tudjuk, hogy friss házasként nem egyszerű az élet... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október27, 2009 Megoszt Elküldve Október27, 2009 Mikulás napi tali? :D Azt hiszem lassan annak is eljön az ideje :D meg már elvileg hagyományt is csinálhatnánk belőle, amúgyis asszem vasárnapra esik szal no kifogás, a télapu is éjszaka cumózza tele a csimmát addig meg van egy kis szabadidő... :D Jówannamárna, tudjuk, hogy friss házasként nem egyszerű az élet... :) :D Mi benne vagyunk, ha ennyire előre tud az ember valami programot, akkor ki tudja alakítani a többi tennivalóját eköré. Vagyis, aki nem tud jönni, az nem akar :DDDDDDDDDDDDD Na és akkor találjunk ki valami jó helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Október28, 2009 Megoszt Elküldve Október28, 2009 Rövidesen lesznek infók... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Október30, 2009 Megoszt Elküldve Október30, 2009 Addig is, ha nem tudtok jobbat, nálunk is kicsit előrehaladottabbak lesznek már akkorra a helyzetek, képes leszek 20 vendéget fogadni. Legalábbis belehúztam eléggé. Mindössze a karácsonyi vásárra kell kicsit termelni. Iwiwen megtekinthető a viskó :DDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 A Prius tulajdonosok London belvárosában (City) 100%-os mentességet kapnak a túlzsúfolt forgalom miatt bevezetett napi behajtási díj alól, melyet minden más autótulajdonosnak ki kell fizetnie. Ez minden behajtáskor 5 font (közel 2.000 forint) megtakarítást jelent a Prius tulajdonosoknak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November6, 2009 Megoszt Elküldve November6, 2009 Megyek veszek is egyet máris! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Akit érint: nem tudom miért nem tetszett az msnnek a régi címem de az új úgy néz ki már szimpibb neki, szal: sancinagy@yahoo.com, vegyen fel aki....mert nem tudom mindenkiét fejből.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November8, 2009 Megoszt Elküldve November8, 2009 Akit érint: nem tudom miért nem tetszett az msnnek a régi címem de az új úgy néz ki már szimpibb neki, szal: sancinagy@yahoo.com, vegyen fel aki....mert nem tudom mindenkiét fejből.. :) Látom azért megtaláltál. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csalán Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Sziasztok! Lenne egy kérdésem: Ismertek e olyan autószerelőt, aki: - Debrecenben (vagy a városhoz közel) dolgozik - Szedett szét Z16XEP motort - értelmes - megbízható Csupán ennyi... :) Csalán Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Ismerni ismerek de hogy szedett-e szét olyan mocit azt már passzolom.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Sziasztok kedves Opeles barátok:) Most regisztráltam.Szeretnék egy jó bandához tartozni:) :) Mindekinek szép estét:) üdv Riccardó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Üdv itt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Szia Csalán! Mi baja a verdádnak hogy szerelőt keresel? üdv Rics Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November9, 2009 Megoszt Elküldve November9, 2009 Szeva Rics! Üdv a fedélzeten! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 üdv Riccardó Üdvözöllek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November10, 2009 Megoszt Elküldve November10, 2009 Sziasztok kedves Opeles barátok:) Most regisztráltam.Szeretnék egy jó bandához tartozni:) :) Mindekinek szép estét:) üdv Riccardó Hahó Akkor bandázzunk :) Mikulásnapi tali valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts