Endlos Elküldve Augusztus2, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2009 Mikor és hova küldted a lét? Emléxem, hogy te kérdezted, hogy mi a helyzet. Nem emléxem, mikor, de megkaptam a kártyát. Na mindjárt meg is nézem. Lehet, hogy az már egy évvel ezelőtt volt. :-(( Ennyire szalad az idő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Mintha anno te mondtad volna, hogy az Andié szarabb, aszittem az ereje kevesebb. Egyébként akkor hogyhogy nem az övét adtátok el? A nők ragaszkodnak a tulajdonukhoz mi? :-DDDDDDDDDDDDDDDD ennél több dolgot kellett mérlegelni az eladáskor :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 Emléxem, hogy te kérdezted, hogy mi a helyzet. Nem emléxem, mikor, de megkaptam a kártyát. Na mindjárt meg is nézem. Lehet, hogy az már egy évvel ezelőtt volt. :-(( Ennyire szalad az idő? Az biza már 1 éve volt. Most kerestem vissza. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus3, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2009 ennél több dolgot kellett mérlegelni az eladáskor :huh: TikTok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 és még én dolgozom olyan helyen, ahol lehetne igazán baj. Nem is te. Mondjuk az se jó, de szerencsésebb lenne elvileg. szilikózis, ólom, minden van itt is... :huh: Valami ilyesmi az aszfaltosok élete... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Valami ilyesmi az aszfaltosok élete... nem egy leányálom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus4, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2009 Hát nem :huh: (-tudom "hát"-tal nem kezdünk mondatot..) Mondjuk én hozzájuk képest arany helyen vagyok.. B) :lol: ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus6, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2009 Mackoma a péz átutálva K&Hról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Láttam Vascona Rolit, amikor megérkezett a Drift területére, de elindult a Senis sráccal a benzinkút felé, gondolotam, majd visszafelé jövet talizunk, de mikor visszaértem a Tojtával már elmentek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Üdv mindenkinek. 1 hónapja, boldog tulajdonosa vagyok egy 2002-es Astra G-nek. Debrecen környéki vagyok és rátaláltam erre a fórumra így gondoltam csatlakoznék hozzátok. Debrecenieknek lehet ismerős lesz a kocsi, mert ottanitól vettem. Üdvözlettel Szergely Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Üdv mindenkinek. 1 hónapja, boldog tulajdonosa vagyok egy 2002-es Astra G-nek. Debrecen környéki vagyok és rátaláltam erre a fórumra így gondoltam csatlakoznék hozzátok. Debrecenieknek lehet ismerős lesz a kocsi, mert ottanitól vettem. Üdvözlettel Szergely Üdv! Vigyázz rá! Fekete? Jól látom? Én spec nem ismerem. ui: I_S! Ha olvasod, a tagságid nálam van, majd ugorj be érte. Sanci ma vitte el tőlem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Hali. Jól látod, metál fekete. Ez az első fekete kocsim. És már rájöttem, hogy nagyon kényes(persze eddig is tudtam, hogy az a fekete). Annyi hiba van rajta kívülről, hogy az első lökösnek az alja középen el van reppenve. Parkoló, magas padka megtette a hatását. Meg van rajta jó néhány kavics felverődés(alapozóig). Ezeket szeretném majd ki javíttatni minél hamarabb. Nem érzem rajta, hogy széthajtották volna. Az Opel Olympia szalon tulaj fiáé volt. Azt mondta rendbe volt tartva mindig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Ha az övé volt, akkor biztos. Sok kellemes km-t együtt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Augusztus23, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2009 Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Hali. Jól látod, metál fekete. Ez az első fekete kocsim. És már rájöttem, hogy nagyon kényes(persze eddig is tudtam, hogy az a fekete). Annyi hiba van rajta kívülről, hogy az első lökösnek az alja középen el van reppenve. Parkoló, magas padka megtette a hatását. Meg van rajta jó néhány kavics felverődés(alapozóig). Ezeket szeretném majd ki javíttatni minél hamarabb. Nem érzem rajta, hogy széthajtották volna. Az Opel Olympia szalon tulaj fiáé volt. Azt mondta rendbe volt tartva mindig. Mindjárt megnézem én is a profilodba, addig is, lehet tudni, mennyiért vettged azt a szerencsés autót? (úgy értem szerencsés, hogy legalább van sejtésed a használatáról) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Az Opel Olympia szalon tulaj fiáé volt. Azt mondta rendbe volt tartva mindig. Ha az övé volt, akkor biztos. Én nem lennék annyira biztos benne, hogy full rendben van.. :huh: Sajnos nekem nem épp a legjobb tapasztalataim vannak velük bármelyik téren... ^_^ :lol: Amúgy üdv köreinkben! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 1.6-ra tartotta, de levittem 1.4-re. Elvileg 132k-van benne(a szervízkönyvben is). De ezeket nem nehéz hamisítani. Van benne: kormány légzsák, oldal légzsák, első elektromos ablak, klíma, ülés fűtés, ABS, kormányról nyomható cd-s rádió, vezető ülés magasság állítás, 2 irányba állítható kormány. Asszem ennyi. Amúgy futómű ha csörögne, felénk tuti hallanám. Mert elég szar az út. Belül nem hallani semmi zörgést, nyiszogást. Eddig úgy érzem jól választottam. Mivel galériát nem tok feltölteni. 1 2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 "Sajnos nekem nem épp a legjobb tapasztalataim vannak velük bármelyik téren... "/idézet akart lenni, csak nem sikerált/ Észre vettem én is, hogy elég lámák vannak ott. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 Egy szétvert/tört ékszíjtárcsa és egy elrakott vezérlés szerintem mindent megmagyaráz.. :huh: Tavaly óta bele költöttem pár 100 ezret csak emiatt úgyhogy "köszönjük, elég lesz a fékpad.." :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 sajátra talán jobban figyeltek. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Augusztus24, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2009 sajátra talán jobban figyeltek. :lol: Ebben bízom én is. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 1.6-ra tartotta, de levittem 1.4-re. Elvileg 132k-van benne(a szervízkönyvben is). De ezeket nem nehéz hamisítani. Van benne: kormány légzsák, oldal légzsák, első elektromos ablak, klíma, ülés fűtés, ABS, kormányról nyomható cd-s rádió, vezető ülés magasság állítás, 2 irányba állítható kormány. Asszem ennyi. Amúgy futómű ha csörögne, felénk tuti hallanám. Mert elég szar az út. Belül nem hallani semmi zörgést, nyiszogást. Eddig úgy érzem jól választottam. Mivel galériát nem tok feltölteni. 1 2 132ezer Km az nem is olyan rossz, szerintem az valós lehet. Az 1,6 16V mocik eléggé érzékenyek, hajlamos az ember vagy túlhajtani, vagy öregapósan hajtani őket. Ez egy olyan moci, amit érdemes változatosan nyomni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 132ezer Km az nem is olyan rossz, szerintem az valós lehet. Az 1,6 16V mocik eléggé érzékenyek, hajlamos az ember vagy túlhajtani, vagy öregapósan hajtani őket. Ez egy olyan moci, amit érdemes változatosan nyomni. ecotecet mindenképpen,sok városi menettől nem kicsit megy el az életkedve,de párszáz km tempós pályázástól előjönnek az addig pihenő lovak :huh: az Olympiával amúgy önmagában nincs gond,csak a szerelők munkakedvét hagyta valaki a Klassznál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Szerelmes vagyok :DDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Szergely Elküldve Augusztus25, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2009 Szerelmes vagyok :DDDDDD Szép. Nem sokat futott és nem is drága. No meg persze elég pofás a gyalogos ölővel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts