hening Elküldve Május25, 2009 Megoszt Elküldve Május25, 2009 http://www.supercars.de/member/mycar/uploa...41060032401.jpg Jajj, de bele tudnék szerelmesedni... :lol: ;) :D :lol: Szép is. ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Kis ajándék Bullnak: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Gondolom nem volt egy ócsó muri :D de frankós.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Laci! Ennél jobb dolgot nem is hallhattam volna... :lol: :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Gondolom nem volt egy ócsó muri :D de frankós.. :lol: :lol: Óccsónak mondható volt egy motorfelújításhoz képest :-)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ne is mondd :D de mindenképpen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Ne is mondd :D de mindenképpen :lol: Most előttem áll 3 motornka a teljes felújítása önkötségen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június2, 2009 Megoszt Elküldve Június2, 2009 Ma délután berobogtunk Debrecenbe bicajt venni a gyereknek és mikor jöttünk visszafelé megláttam egy piros Mantát. Nagyon ismerős volt,utána eredtem,egy pirosnál mellé álltam és ki volt????A bendzsós Mantás a Debreceni Opeltaliról!!! Pár szót dumáltunk,szerencsére hosszú volt a piros,megdícsértem a kocsiját szépen egyben volt most is,mint akkor.Aztán eljöttünk,jó volt ismerőssel találkozni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Ma délután berobogtunk Debrecenbe bicajt venni a gyereknek és mikor jöttünk visszafelé megláttam egy piros Mantát. Nagyon ismerős volt,utána eredtem,egy pirosnál mellé álltam és ki volt????A bendzsós Mantás a Debreceni Opeltaliról!!! Pár szót dumáltunk,szerencsére hosszú volt a piros,megdícsértem a kocsiját szépen egyben volt most is,mint akkor.Aztán eljöttünk,jó volt ismerőssel találkozni! ráadásul az a manta eladó :lol: valamelyik nap hívott minket,és reklámozta a gépet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 ráadásul az a manta eladó :lol: valamelyik nap hívott minket,és reklámozta a gépet :D Milyen paraméterei vannak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 2000 CCM, karbis, Recaro ülések, ötös váltó, hátul ne láss ki rács (irigylem is tőle), és a tulaját ismerve megkímélt állapotú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június3, 2009 Megoszt Elküldve Június3, 2009 Múltkor fent volt Használtautón, de ma már nem láttam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 2000 CCM, karbis, Recaro ülések, ötös váltó, hátul ne láss ki rács (irigylem is tőle), és a tulaját ismerve megkímélt állapotú. Motorkód, ár? :-)) A lényeg sanyikám. Nade megkeresem én őt nemsoká itt fórumon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2009 Megoszt Elküldve Június4, 2009 Motorkód, motorkód... De bele vagytok szerelmesedve... A CIH-eknek nem nagyon van olyan hülyeségük. Amúgy a motorkód 20E, mert injektoros volt, de most már inkább 20S, mert karbis. A CIH-eknél nem nagyon szaroztak a németek, ugyanaz a motor mindegyik. Pont mint a Ladáknál. Ha ezerötös, akkor ezerötös. Semmi kavarás. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június5, 2009 Megoszt Elküldve Június5, 2009 :-DDDDDDDDDDDDDDD Én azért nem sírom vissza zt az időszakot, amikor bementél a boltba, és a 10méter hosszű polcon csak 1 féle szalámi volt. :-DDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június9, 2009 Megoszt Elküldve Június9, 2009 Olcsóssáááág MACKÓSERÚR lehet itt olyat beállítani, hogy p.ü.-jöjjön, vagy vmi jelzés, ha egy másik sokkilóméterre lévő h.sz.-emre válaszolt valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Áááállati! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Holnap vigyázzanak az urak (és a hölgyek is) :lol: 300 budapesti és miskolci rendőrt vezényelnek ki Berettyóújfalu és környékére... :lol: (nemrég kaptam az infót :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június10, 2009 Megoszt Elküldve Június10, 2009 Mi a f......! Holnap reggel pont megyünk Ujfaluba! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Mi a f......! Holnap reggel pont megyünk Ujfaluba! Mi meg szombaton Mikepércsre árulni. Tuti, hogy vmi magyaros rendezvény lesz. Szombaton biztos, de lehet, hogy ma is. Magyaroxövetsége rendezi a szombati hajcihőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Megjártuk Ujfalut,nem volt több rendőr mint szokott ,szerintem ,legalábbis amerre jártam ott nem látszott nagyobb készültség. Jó vásárt,sok vevőt Endi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 9 óra körül cb-n annyit mondtak, hogy vannak már jó páran csak még a KPM nem ért ki tehát nem tudom, én valahogy inkább kihagytam a meglátogatásukat. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Én sem szerettem volna találkozni velük! Bár rendben van a kocsi,de ha hibát akarnak találni,akkor találnak is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Június11, 2009 Megoszt Elküldve Június11, 2009 Azt lehet tudni, hogy melyik úton vannak? Felpakolva nem szeretném, ha kipakolnának Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június14, 2009 Megoszt Elküldve Június14, 2009 Nicsak mi lett a Rekordból! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts