nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2006 A cégnél nem dolgozom, de itthon igen. Amúgy holnap 2x annyi meló vár majd rám, mert ma nem dolgoztam. Ez nem mázli. És SZAKAD A HÓ! Itt az eső, és állítólag ónos, asszem ma önkéntes túlórázó leszek, hogy akkor induljak, amkior a népek már hazaértek :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Itt már tegnap is esett. Az írkálásból a honlapunkra meg én is kiveszem a részem, holnap összeütök pár sort, aztán lemeózzátok. De a webszerkesztésbe nem igazán szeretnék beleesni, az nem az én asztalom (szégyen ilyet mondani, pedig többek között ez is a szakmám lenne, de ezt ellógtam a suliban...). Ma önkéntes túlórázó leszek, hogy akkor induljak, amkior a népek már hazaértek :) Egy kis fizuemelés, és rögtön milyen lelkesek vagyunk! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2006 Egy kis fizuemelés, és rögtön milyen lelkesek vagyunk! ;) :) :D Kis????? ;) Á,,, dehogy, csak imitálom a melót továbbra is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2006 Pedig nem is olvastam... Hát épp azé' írtam, hogy már megint egyre..... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Szép napot! Ettől szebbet! :) Weblap.... mindannyian írogassuk gondolatainkat ezzel kapcsolatban, aztán egy talin megbeszéljük....szerintem... :D SzaboT... akkor jó a neted otthon? Vagy akkor most hol vagy? Mert mintha arról írtál volna, hogy 1 ideig nem lesz jó! egy dógot viszont tudok, mint esetleges kedvezmény a régió tagjai számára... ha kell valakinek Metabondos cumó, szóljon....hozok, vagy ha veszi a fáradtságot, és felkeresi a helyi bótocskát, hivatkozzon rám... ócsóbban fogja megkapni... árakat meg tudom mondani, ha érdekel titeket is! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Jó estét! hóóóó?? No, nálunk csak esett gész nap az eső. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Jó estét! hóóóó?? No, nálunk csak esett gész nap az eső. :) Ma itt semmi nyálkás, nedves trutyi nem volt, csak tegnap, meg éjszaka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Ma itt semmi nyálkás, nedves trutyi nem volt, csak tegnap, meg éjszaka. Jó környék... :) Hol is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2006 Halihó!Megjöttem..Állásinterjún voltam. Jó mi? Amikor végre kiharcolom magamnak, hogy minden jó legyen a jelenlegi helyemen, akkor meg behvínak egy hátszeles álláinterjúra :) Ilyen az én formám... De szerencsére nem nekem való, és a pénz is kevés, szal nem kell a lehetőségeket mérlegelve döntésen törni a fejemet :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Halihó!Megjöttem..Állásinterjún voltam. Jó mi? Amikor végre kiharcolom magamnak, hogy minden jó legyen a jelenlegi helyemen, akkor meg behvínak egy hátszeles álláinterjúra :) Ilyen az én formám... De szerencsére nem nekem való, és a pénz is kevés, szal nem kell a lehetőségeket mérlegelve döntésen törni a fejemet :D Akkor maradsz a helyeden, a megemelt fizetéssel...ha jól értettem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2006 Akkor maradsz a helyeden, a megemelt fizetéssel...ha jól értettem! :) Naná, ennyit nemigen kapnék sehol, aztán meg majd látjuk, mi lesz még....később :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Naná, ennyit nemigen kapnék sehol, aztán meg majd látjuk, mi lesz még....később :D Hajrá Nyuszifül! azé kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a megbeszélés a főnököddel....mennyire voltál kemény! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2006 Hajrá Nyuszifül! azé kíváncsi lennék, hogy milyen volt az a megbeszélés a főnököddel....mennyire voltál kemény! :D ;) Nem kellett keménynek lennem, mert a hírt, hogy lelépek hamarabb eljuttatttam a fülébe, mint ahogy elé álltam volna, így ő tehette meg nekem a javaslatot, szóval meghagytam abban a hitben hogy ő akar nekem emelni.. az összeg nem tetszett neki, dehát...rákényszerült. Azt mondta kellek neki :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 uhh....elleptük az msn-t..... !!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Szerencsés vagy Nyuszi,hogy olyan melóhelyen dolgozhatsz,ahol ha ráijesztessz a góréra,hogy lelépsz,akkor megemeli 50% a fizudat. :D .Szerintem legtöbbünknek ilyen esetben azt mondanák,hogy astra la vista.(nincs felvétel nálatok?) ;) Ha látom a főnökasszonyomat reggel én is megpróbálom :) Aztán lehet,hogy többet nem fórumozok az irodából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2006 Megoszt Elküldve Január18, 2006 Szerencsés vagy Nyuszi,hogy olyan melóhelyen dolgozhatsz,ahol ha ráijesztessz a góréra,hogy lelépsz,akkor megemeli 50% a fizudat. :D .Szerintem legtöbbünknek ilyen esetben azt mondanák,hogy astra la vista.(nincs felvétel nálatok?) ;) Ha látom a főnökasszonyomat reggel én is megpróbálom :) Aztán lehet,hogy többet nem fórumozok az irodából. Szia!!! Inkább hagyd békén a főnököd! Kellesz ide! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Január18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2006 Szerencsés vagy Nyuszi,hogy olyan melóhelyen dolgozhatsz,ahol ha ráijesztessz a góréra,hogy lelépsz,akkor megemeli 50% a fizudat. ;) .Szerintem legtöbbünknek ilyen esetben azt mondanák,hogy astra la vista.(nincs felvétel nálatok?) ;) Ez azért van mert ez egy nem mindennapi cég, nem mindennapi főnökkel, sajnos ide nem szívesen jönnek dolgozni az irodai alkalmazottak, olyan hírhedt a cég! Előttem egy év alatt három gárda váltotta egymást, akikkel én menetm oda sincsenek már ott...Nem bírták a légkört, és nem volt elég....hát, nem volt elég nagy a szájuk :) Szóval ez nem áldás azért, mert ez úgymond akár veszélyességi pótlék is lehetne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Itt tegnap este megint volt némi hó. Nem sok, épp annyi, hogy legyen mit takarítanom. :) Visztont remekül lehet csapatni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Itt tegnap este megint volt némi hó. Nem sok, épp annyi, hogy legyen mit takarítanom. :) Visztont remekül lehet csapatni! :D Itt most is szállingózik a hó...meg van olyan 1-2 cm. ;) Remélem azért nem akar 30cm lenni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Tegnap nálunk lejött jó 10 centi. Remélem nem lesz több. Most meg mondja a hideget, szal esély sincs, hogy eltűnik a hó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Tegnap nálunk lejött jó 10 centi. Remélem nem lesz több. Most meg mondja a hideget, szal esély sincs, hogy eltűnik a hó. Esély az mindig van! :D Maximum meg kell várni a Tavaszt! :) Viccet félretéve... remélem egy hónap múlva nem lesz ilyen hideg, meg hó se....nem lenne jó kecskemétre ilyen időben autókázni... jobb szeretem a tiszta, száraz aszfaltot! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Jó délutánt! Hát nem igaz, most szóltak, hogy benn kell maradnom délután vizsgáztatni......Grrrrrrrrrrrrrrr.nem hoztam magammal kaját , éhes vagyok, szomjas vagyok............ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Jó délutánt! Hát nem igaz, most szóltak, hogy benn kell maradnom délután vizsgáztatni......Grrrrrrrrrrrrrrr.nem hoztam magammal kaját , éhes vagyok, szomjas vagyok............ ;) Sajnálom, hogy bennt kell maradj! :) Mostanában mindenkinek elcseszik 1-2 napját? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Jó délutánt! Hát nem igaz, most szóltak, hogy benn kell maradnom délután vizsgáztatni......Grrrrrrrrrrrrrrr.nem hoztam magammal kaját , éhes vagyok, szomjas vagyok............ :) Szia! Szegény Rulezke... vigasztaljon a tudat, hogy én is dógozom .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január19, 2006 Megoszt Elküldve Január19, 2006 Szia! Szegény Rulezke... vigasztaljon a tudat, hogy én is dógozom .. És én is... :) Hé többiek, sajnáljatok már egy kicsit bennünket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts