Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Csináltatunk matricákat meg szerzünk jeleket, hogy át tudd trimmelni a suzukit opellé. :D :lol: :lol: :lol:

Ha nagyon rendesek leszünk még át is építjük, hogy ne kelljen szenvedned vele... :D

Megosztás:

Ha gondolod a tiedet is áthekkeljük! :lol: :D

Bár amennyire kapkodnak a vectra után, még lehet meglesz.

Én inkább helyrepofoznám a helyedben, sajnálnék megválni tőle. Egyébként nem messze tőled ismerek egy autószerelő srácot, viszonylag olcsón dolgozik és minőségben (már amilyen szervíz-árakról tudok), és nem utolsó sorban megbízható.

Az enyémmel is ősz óta 200 fölött vagyok bőven mégsem szabadulok meg tőle. Na meg mit vennék helyette? Egy garanciális ideig használható retket? Suzuki kaszni gyenge hiába jó mechanikája van, Panda egész jó csak kényelmetlen (nekem), Ford dízelben eléggé bajos, benyásra meg nem vágyok mert felfordul a gyomrom a kipuffszagától. És ami a legnyűgösebb az anyagi oldala, nincs miből venni. Amúgy is jó ez nekem.

Megosztás:

Halihó márkatársak!

Ismét itt vagyok, hosszu szünet után :D

Van egy fura problémája az Astrámnak... A műszerfalon van egy olyan visszajelző lámpa, hogy motort ábrázol, s benne van egy kis villám ( mint herri potter fején ) :lol: Na, ez inditás után normálisan elalszik, de amint bemelegszik az autó kigyullad, s akkor egyenetlen az alapjárat, fullad az autó, néha egyáltalán nem tud felpörögni, rángat folyamatos fordulatszámon, és a fogyasztás drasztikusan megnő :lol: Megnézte már egy autószaki számtógéppel, a CO kibocsájtás jó, a lambadszonda szintén jó, a légszürőbetét cserélve lett. Más szerelőnek gőze nincs mi a gond, néha elöjön a hiba, néha nem, s tökéletesen megy az autó akár több 100 km tert, de van hogy minden nap előjön... Tudtok valami ötletet, mi lehetne a megoldás??

Előre is köszönöm!

Szabbensz!

Megosztás:

Annyira nem vagyok egy penge benzines szakértő de valami szelep az injektorházban ami szeret beragadni. Érdeklődj az F Astra topicban, valaki csak tud valamit kiötleni rá. :D

Megosztás:

Nem sűrűn járok földesen, sőt a kocsimmal sem sűrűn megyek, mióta ez a baj leledzik nála :lol: De amugy Kabán az enyém az egyetlen, amelyiken morcositás van, s Devil tuning felirat a hátulján :D Most tervezek 14 es felnit alá, utánna a sport dobot hozom kintébb alóla, tul rövid lett, s nem lóg ki a lökháritó alól...

Nyáron meg műszakizik :lol:

Megosztás:

Nem emléxek, hogy már láttam volna báááár.... Amúgy egyszer össze is futhatnánk valahol, nem esünk messze egymáshoz.

Egyébként lehet nem nagy vészes problem van a verdával kivéve ha ki kell cserélni benne valamit), lehet még én is meg tudnám javítani bár nem vagyok egy nagy szaki.

Megosztás:

Nekem 8 :D Ugyis át akarok menni valamikor egy haveromhoz Földesre, majd egyeztetünk itt, hogy mikor is megyek, mert vele is megbeszélem a dolgokat. Próbálom nem elfelejteni, hogy felnézzek a fórumra :lol: Kicsit hanyagoltam az elmult hónapokban...

Remélem h nem nagy a baja, csak idegesitő már számomra, mert régóta szivja a vérem :S Egy kis motorfelujitásra megérett, a hengerfej környékét tegnap néztem meg, s eléggé összeköpködte olajjal, az olajszint meg a minimumon van :lol: a váltóm szimeringje is cserés :lol: szóval lesz vele munkám. Amugy kb mennyi olaj kéne a váltóműbe? Nekem olyan 2 dl t mondtak, de azt hihetetlennek tartom...

Megosztás:

Ööö, esetleg lehetséges, hogy az AC pumpa kínlódik, lehet kontaktos vagy össze szedett valami szmötyit, esetleg a szűrője dugult be mert az a villogó izé az a check engine tehát lehet azzal is baj.

Na mindjárt P.Ü.ben átküldöm a számom, dobj rá egy sms-t hogy ki vagy.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.