Korzika Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Jó lesz azonnal is?? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Jó lesz azonnal is?? B) az még határeset, de tegnapra lenne az igazi, ha megoldható megköszönöm ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Valaki a G astra tulajok közül vagy bárki meg tudja mondani, hogy a 2 féle első teló között mi a különbség, és melyik modell melyikkel van szerelve? Gondolom a szárvastagság térhet el, és akkor motorméret alapján változik, de melyik tartozik az egyik típusba és melyik a másikba? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Automata helyett manuálisan kell váltani... :blush: B) ;) Hát eddig minden autóüm manuális volt, most fogok majd autómatára váltani. De ennek mi köze van az előmelegítéshez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 ;) Nem az tee... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január21, 2009 Megoszt Elküldve Január21, 2009 Nagy a csend! B) Nekem még néha most is szokatlan az automatát vezetni,főleg így ,hogy a szolgálati kocsink is pont egy ilyen Astra (csak 1,4-es)kéziváltóval. Néha az enyémbe kuplungolni akarok :blush: ,a másikkal meg úgy kanyarodok,hogy nem teszem vissza kisebbe,csak nyomom a gázt és csodálkozok,hogy miért nem megy! ;) Ma amúgy voltunk Debiben(klinikán),csak siettem haza a gyerekért a suliba! Hazafelé szakadt az eső,de azért jó volt az út , előzgettem is rendesen!Jó az a sport fokozat,engedi kipörögni a motort 5000 fölé is!Akkor aztán megindul a gép!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Az. Túl nagy. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Mindenki próbál lépést tartani a forint romlásával, és nincs ideje írogatni. Megértem, csak lassan öngyilkos művelet lesz, mert olyan mélyre és gyorsan kéne zuhanni hogy utolérjük, hogy tuti belehalnánk az esésbe ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Nálunk is gond van ezzel a forinttal. A szlovákoknál bevezették az Euro-t. Ez még így nem is lenne baj, viszont így a forintba kapott fizujuk szinte semmit nem ér ott. Még ez sem zavar igazán, viszont a buszsofőr iszonyat drágán adja a sört. No, itt már látszik, hogy milyen szar a forint! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Gazdasági válság, pénztelenség => B) Szlovákonál euro => ;) Egyébként meg vizsgaidősuck van => :blush: Pocsék az idő is => :D Ennyi bőven elég.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 ahoj ;) tegnapi időjárásról...f@szom kivan a 4-es "főúttal"...tiszta kavics az egész,és debrecen-nyíregyháza útvonalon úgy kopogott a szélvédőn,motorháztető,doblemezeken,és a tetőn is (!),mintha jégeső esett volna...meg sem mertem nézni reggel,hogy lett-e valami nyoma... amúgy errefelé úgy látom mindenki korán kel,és dolgozik,bezzeg a pesti kollegák 9-10 előtt sehol sincsenek...amikor meg 18kor hívnak munka ügyben,szembesítem őket,hogy 7-15ig van munkaidő... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Nem mind kavics, ipari só is van közte méghozzá jókorák. Én is kaptam belőle tegnap, kamion előttem és elkezdett előzni B) szerintetek mennyire tette le az útpadkára :blush: Csak úgy kopogott a trutyi mindenen, nem győztem hogy lemaradni. Megnézni még én sem mertem a nyomát, de még a tetőlemezen is koppant néhány ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január22, 2009 Megoszt Elküldve Január22, 2009 Az nagyon jó GTI lehetett, mert engem a Kadettal még egyik sem tudott legyorsulni. Nem vicelek. Na versenyekre azért nem járok. há' érted,meglátják az allroad quattrodat,és inkább lemaradnak B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Valamelyik éjjel a sószóró nem kímélet... mintha géppuskával leadtak volna egy sorozatot az autómra kb olyan hangja volt amikor főúton elmentem mellette, persze aktívan szórt nem állt volna meg ha látja, hogy jön valaki, az ilyennel ott helyben kifizettetnék kb 5 elem fényezést és egy szélvédőt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nagy a csend! :D Nekem még néha most is szokatlan az automatát vezetni,főleg így ,hogy a szolgálati kocsink is pont egy ilyen Astra (csak 1,4-es)kéziváltóval. Néha az enyémbe kuplungolni akarok :lol: ,a másikkal meg úgy kanyarodok,hogy nem teszem vissza kisebbe,csak nyomom a gázt és csodálkozok,hogy miért nem megy! Könnyen el lehet rontani egy kéziváltós autót, ha hozzászox, hogy nem kell kuplungolni. Képzeld el, amint a Smart után a KAdettban kuplung nélkül teszem be az egyest :-/////////////// tegnapi időjárásról...f@szom kivan a 4-es "főúttal"...tiszta kavics az egész,és debrecen-nyíregyháza útvonalon úgy kopogott a szélvédőn,motorháztető,doblemezeken,és a tetőn is (!),mintha jégeső esett volna...meg sem mertem nézni reggel,hogy lett-e valami nyoma...Pedig mostanában lettek kés azokkal a szakaszokkal nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 há' érted,meglátják az allroad quattrodat,és inkább lemaradnak :D Hát Quattronak azért még nem becézzük, de míg 13as kerekek voltak rajt, Calibrát is gyorsultam véle. :-)) Most kicsivel öregesebb, de legalább hosszabbak a fokozatok, és már majdnem egy évig kibírja egy kuplungbowden :-)) //---Mackó, lehet, hogy most megint hülyeséget mondok, de nem lehetne a te tönkrevágott hidropneumatikus váltóvezérlésedet átoperálni enyémbe? Tököm ki van már a mechanikus rendszerrel. Tudom, hogy drága, de te mennyiért válnál mg tőle? És mennyi az az alkatrész, amit meg kell venni hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Könnyen el lehet rontani egy kéziváltós autót, ha hozzászox, hogy nem kell kuplungolni. Képzeld el, amint a Smart után a KAdettban kuplung nélkül teszem be az egyest :-/////////////// Pedig mostanában lettek kés azokkal a szakaszokkal nem? krggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :lol: :lol: :D mint egy jó ifa :lol: van új szakasz igen,de közel sem mindenhol.újfhértóg khatassszzzztróófaaaa :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 !!!KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január23, 2009 Megoszt Elküldve Január23, 2009 Nagyon jó! Különösen a vége! :D :lol: :lol: Üdvözlöm a rímfaragót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 !!!KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY!!! Paripa csárda király hely, a legszebbek közt van magyarországon (nem Debreceni viszonylatban) Pesti színészek is járnak le néha. Én benne vagyok, bár át lehetne ugratni a dolgot a tali topicba nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Üdvözlöm a rímfaragót! Én is!!! :lol: krggghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :lol: :lol: ;) mint egy jó ifa :D van új szakasz igen,de közel sem mindenhol.újfhértóg khatassszzzztróófaaaa :D Te nem tudod ezek szerint milyen a rossz út, mutatok én olyat, hogy utána viheted a futóműveshez... :lol: ;) Az Ifás téma meg nagyon kemény. Aki nem próbálta annak ajánlom -utána mondja, hogy kényelmetlen a személyautó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Szülinapi buli lesz a Paripában? :D Már csak a délutánomat kell szabadnapra cserélnem, de azt hiszem, ebben az esetben el fogom tudni intézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Szülinapi buli lesz a Paripában? :D Már csak a délutánomat kell szabadnapra cserélnem, de azt hiszem, ebben az esetben el fogom tudni intézni. Még kiderítem hogy ki lesz kivel, de legalább jóval előtte tudok róla, így jó esélyek vannak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Az Ifás téma meg nagyon kemény. Aki nem próbálta annak ajánlom -utána mondja, hogy kényelmetlen a személyautó. Az IFA még csak-csak (bár kiszakadt fülkebakkal érdekes tud lenni a testhelyzet :D), de a kormányváltós Avia... Na azt nem kívánom senkinek! Még kiderítem hogy ki lesz kivel, de legalább jóval előtte tudok róla, így jó esélyek vannak :lol: Részemről semmi esély. Érezzétek jól magatokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január24, 2009 Megoszt Elküldve Január24, 2009 Szülinapi buli lesz a Paripában? :D Már csak a délutánomat kell szabadnapra cserélnem, de azt hiszem, ebben az esetben el fogom tudni intézni. nem ünneprontásként mondom,de nem látom a "plakáton",hogy az lenne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts