mackosajt Elküldve Január12, 2009 Megoszt Elküldve Január12, 2009 SI terén elég csak Tápiószecső aláírását nézni. Ha jól emléxem, korábban pont a sok kérdező miatt belerakta az upgrade hozzászólásához vezető linket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Szerintem meg inkább vegyen egy nagyobb motoros Kadettet! Én pl. a multkor itt a környéken láttam egy olyan lépcsőshátú 4 ajtóst,fehér színűt,hogy :2,0i, és gyári volt,kintről hozott még anno a 90-es években,megkérdeztem,mert ilyet még én sem láttam!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 még anno fiatal- és nem opeles koromban engem is meglepett egy két ártatlan utcai harcosnak látszó F Astra sedan...aztán adott esetben igencsak pislogtam,hogy ez nem csak annak látszik,hanem az is B) ott virított a hátulján a 2.0 ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Mi az,hogy:ártatlan utcai harcos?B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 aki 60,vagy jobb esetben 75-100 lovas astrájával azt hitte,hogy el tud verni egy GTI-t B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 cö-cö-cö Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 mos' mivan? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január13, 2009 Megoszt Elküldve Január13, 2009 Minnyán pü megy! Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 jóóóóó reggelt evribádriiiiiiiii ;) csak tudnám mitől lett jó kedvem,mert az 5:40-es ébresztőtől biztos nem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Biztos mert nem estél le az ágyról, nagy előny! :blush: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Vannak pedig 2 literes sedan kadettek, annyira nem ritkaság, több van belőle mint pl sedan A corsából B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Sziasztok mindenki! Idén még nem jártam erre, így ezúton is kívánok mindenkinek BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT! Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 Valamelyik Debreceni cartársnak nincs elfekvőben egy pár első lengéscsillapító 1.8-ashoz? Vagy nem tud valahonnan valaki olcsón bontottat? Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január14, 2009 Megoszt Elküldve Január14, 2009 aki 60,vagy jobb esetben 75-100 lovas astrájával azt hitte,hogy el tud verni egy GTI-t B) Az nagyon jó GTI lehetett, mert engem a Kadettal még egyik sem tudott legyorsulni. Nem vicelek. Na versenyekre azért nem járok. jóóóóó reggelt evribádriiiiiiiii :blush: csak tudnám mitől lett jó kedvem,mert az 5:40-es ébresztőtől biztos nem ;)Ez érdekes, én is jókedvvel keltem, pedig szarul aludtam, fájt a torkom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 JóóóóóóóÓÓÓÓreggelt! El sem hiszem, hogy első lettem B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Jóreggeeelt! :blush: Csak mert lusta voltam beírni hajnal 4-kor... :D B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Én meg 5.10-kor! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Így se tetszett kimászni 8 órakor az ágyból -csak mert párocskám kirugdosott B) nem tudom mi a túró van velem, az utóbbi pár napban nem tetszik a hajnali vagy legalább a reggeli felkelés, mondjuk sok értelme nincs. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Az hogy mikor kel az ember az egy kérdés, de hogy mikor jön gép elé, az megint más. Nekem nem a gép az első gondolatom, hanem egy finom lágy KV íz, reggeli autómelegítés, dédelgetés, tisztogatás, egyebek B)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január15, 2009 Megoszt Elküldve Január15, 2009 Az hogy mikor kel az ember az egy kérdés, de hogy mikor jön gép elé, az megint más. Nekem nem a gép az első gondolatom, hanem egy finom lágy KV íz, reggeli autómelegítés, dédelgetés, tisztogatás, egyebek ;)) B) Én meg előbb eszek, aztán jöhet minden más, de addig semmi. A kocsi meg felmelegszik a garázsban. Na jó, azért 2-3 percet szoktam melegíteni, de addig visszamegyek a házba :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 B) Én meg előbb eszek, aztán jöhet minden más, de addig semmi. A kocsi meg felmelegszik a garázsban. Na jó, azért 2-3 percet szoktam melegíteni, de addig visszamegyek a házba ;) Sokat gondolkoztam időzített motor-, és utastér előmelegítő készüléken, ami a hálózatról megy, de nem jutottam még a megvalósításig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január16, 2009 Megoszt Elküldve Január16, 2009 Sokat gondolkoztam,hogy nem kéne olyan munkahely ahol 5,10 kor kell kelni !! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január18, 2009 Megoszt Elküldve Január18, 2009 Automata helyett manuálisan kell váltani... :blush: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Reggelt .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Január19, 2009 Megoszt Elküldve Január19, 2009 Valaki nem tud bontott első telópárt ócsóért? Ha igen, ne tartsa vissza, viszonylag sürgős B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts