Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

No problemo ombre, attól függetlenül bejöhettetek volna :) amúgy szoboszló körforgótól olyan 20 km.

Hozhattál volna egy kis havat nemvidékről, azon én is koriznék -az astrával :) :rolleyes:

Asszem elérte a jobbelső fékpofa fémrésze a féktárcsát, és csak most kezdett el csikorogni, mikor pestről hazajöttünk, a 2ünnepközt meg nincs nyitva semmilyen autószerelős bolt, főleg nem a Sámsoni úti fékcentrum. A Kadettel meg egyelőre csak akkor megyünk vhova, ha nagy terhet kell cipelni, mivel pont 2szerannyit eszik, mint Smart tesvére. Mellesleg kiderült, hogy mivel az egyik első téligumi hátulról került előre nem egyforma az átmérője a két első keréknek most, és félrehúz az autó, úgyhogy amíg GLSnem hozza hétfőn, vagy kedden a Debica Navigator2-es pár 4évszakos gumit, addig nem nagyon erőltetjük a menetet vele sehová. De azért a pestet kibírta. Ugye közben feszül az egész oldalirányban, ami feszíti a csapágyakat is.

Megosztás:

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Karácsonyt túléltem én is :rolleyes: Közben kitaláltam mit fogok még alakítani az autómon: Chip+leömlő+sportbetét :) Ha már 260-ig van skálázva az óra biztos azért van, hogy addig el is jussak :) (na jó ezzel még nem lesz meg... de egy 230-at vagy 235-öt el fog érni szerintem :) )

Megosztás:

Jani! Ha így haladsz egyszer tényleg ott hagyod a fogad valahol és őszintén szólva ezt nem szeretném megérni :) inkább maradj a gokartnál, az is eléggé "nyaktörő" tud lenni de legalább nem 200 fölött fogsz bele szállni valamibe ahol már esélyed sincs túlélésre. Láttam már olyant akit 160nál nem védett meg a rakás függönylégzsák meg a többi se. Nem volt egy szép látvány, nekem elhiheted. :rolleyes:

Megosztás:

Ez még nem is vészes... csak olyan 160LE lesz a vége az nem is sok :rolleyes:

Eddig csak egyszer mentem 200 felett a vectrával amikor megnéztem a végét... egyébként megvagyok 200 alatt is bőven de a tudat megéri, hogy tudna többet is + nem csak végre lesz jobb természetesen... annyit szeretnék elérni, hogy olyan érzést adjon mint a kadett kb... persze olyan mozgékony nem lesz soha mégis csak egy óriási bálna hozzá képest de lesz olyan fürge és fog úgy gyorsulni mint a kadett :)

Sportbetét: sport légszűrő betét.

Ha azt mondom, hogy 7,7L az átlag fogyasztásom télen, vegyesbe az utóbbi 2200 kilométerre szerintem lehet tudni kb, hogy vezetek egy 2 literes üresen is 1,4 tonnás autóval :)

Megosztás:

Hehe, jó az olyan parkoló ahol van hely is meg hó is és legfőképp kocsi alattam... ;) volt ám tegnap este drift a cora parkoló leghátuljában. B)

Megosztás:

Attól függ merre van az előre. :blush: :D

Mi is a drift fogalma/lényege? Keresztbe menni az úton avagy a kilincs legyen menetirányban :lol: az, hogy hogyan az más kérdés, ki kézivel, ki hátsó hajtással oldja meg a dolgot. Mivel nekem a fronthajtás maradt... B) ;)

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.