Endlos Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 No problemo ombre, attól függetlenül bejöhettetek volna :) amúgy szoboszló körforgótól olyan 20 km. Hozhattál volna egy kis havat nemvidékről, azon én is koriznék -az astrával :) :rolleyes: Asszem elérte a jobbelső fékpofa fémrésze a féktárcsát, és csak most kezdett el csikorogni, mikor pestről hazajöttünk, a 2ünnepközt meg nincs nyitva semmilyen autószerelős bolt, főleg nem a Sámsoni úti fékcentrum. A Kadettel meg egyelőre csak akkor megyünk vhova, ha nagy terhet kell cipelni, mivel pont 2szerannyit eszik, mint Smart tesvére. Mellesleg kiderült, hogy mivel az egyik első téligumi hátulról került előre nem egyforma az átmérője a két első keréknek most, és félrehúz az autó, úgyhogy amíg GLSnem hozza hétfőn, vagy kedden a Debica Navigator2-es pár 4évszakos gumit, addig nem nagyon erőltetjük a menetet vele sehová. De azért a pestet kibírta. Ugye közben feszül az egész oldalirányban, ami feszíti a csapágyakat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Karácsonyt túléltem én is :rolleyes: Közben kitaláltam mit fogok még alakítani az autómon: Chip+leömlő+sportbetét :) Ha már 260-ig van skálázva az óra biztos azért van, hogy addig el is jussak :) (na jó ezzel még nem lesz meg... de egy 230-at vagy 235-öt el fog érni szerintem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Jani! Ha így haladsz egyszer tényleg ott hagyod a fogad valahol és őszintén szólva ezt nem szeretném megérni :) inkább maradj a gokartnál, az is eléggé "nyaktörő" tud lenni de legalább nem 200 fölött fogsz bele szállni valamibe ahol már esélyed sincs túlélésre. Láttam már olyant akit 160nál nem védett meg a rakás függönylégzsák meg a többi se. Nem volt egy szép látvány, nekem elhiheted. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Ez még nem is vészes... csak olyan 160LE lesz a vége az nem is sok :rolleyes: Eddig csak egyszer mentem 200 felett a vectrával amikor megnéztem a végét... egyébként megvagyok 200 alatt is bőven de a tudat megéri, hogy tudna többet is + nem csak végre lesz jobb természetesen... annyit szeretnék elérni, hogy olyan érzést adjon mint a kadett kb... persze olyan mozgékony nem lesz soha mégis csak egy óriási bálna hozzá képest de lesz olyan fürge és fog úgy gyorsulni mint a kadett :) Sportbetét: sport légszűrő betét. Ha azt mondom, hogy 7,7L az átlag fogyasztásom télen, vegyesbe az utóbbi 2200 kilométerre szerintem lehet tudni kb, hogy vezetek egy 2 literes üresen is 1,4 tonnás autóval :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Valahol olvastam egy olyant, hogy XEL mocikra az XE progiját kell tenni és már kész is a tuning. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 Az egyszerű megoldás bár itt is elsőnek csak egy szoftver csere lesz majd egy kis szívó-kipuff oldali igazítás :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Valahol olvastam egy olyant, hogy XEL mocikra az XE progiját kell tenni és már kész is a tuning. :rolleyes: Akkor gondolom pár dolgot még le kellene cserélni rajta. (nem értek hozzá) esetleg katalizátor, lambdaszonda, iesmik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 NYaszal így vagyunk most Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December29, 2008 Megoszt Elküldve December29, 2008 Nekünk szűk rokoni körben lesz a szilveszterezés! :rolleyes: Tizen-tizenketten leszünk valamelyik családnál és bulizunk ,amíg a gyerekek bírják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Minden kedves cartársnak sikerekben gazdag, boldog új évet kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December31, 2008 Megoszt Elküldve December31, 2008 Nekünk változott a helyszín,nem valakinél leszünk,hanem egy zenés szilveszteri mulatságba megyünk együtt! Mindenkinek Boldog Újévet Kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Én is kívánok mindenkinek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 BÚÉK! Ilyen szilveszterem sem volt még, hogy dolgoztam volna. Sokba fog ez kerülni a kollégáknak a jövőben hasonló alkalmakkor. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 BÚÉK!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 Bú bú... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január1, 2009 Megoszt Elküldve Január1, 2009 BUÉK! Most kezdek helyrejönni,bár még kóválygok kicsit.Már most izomlázam van annyit táncoltam! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Január2, 2009 Megoszt Elküldve Január2, 2009 BUÉK kedves Opel Club Debrecen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Január3, 2009 Megoszt Elküldve Január3, 2009 Szép belsó tér És legújabb, (egyben tavaly is sóvárogtam rá) álmom. (tavaly is ugyanez előtt a tábla előttt áll, és ugyanenyiért árulták) /ja a tavalt nem úgy értem, hogy december 31.-én, hanem kb másfél-2 évvel ezelőtt hergeltem be magam eziránt. 95-ös fullextrás, ezt már nem nagyon alakítgatnám szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 BUÉK mindenkinek! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Eddig tartott kijózanodni? B) ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Én meg már a pótszilveszteren is túl vagyok! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január5, 2009 Megoszt Elküldve Január5, 2009 Az igen, én még a szilveszteren se vagyok túl :D de a tavalyi éven már sikeresen. :blush: B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Hehe, jó az olyan parkoló ahol van hely is meg hó is és legfőképp kocsi alattam... ;) volt ám tegnap este drift a cora parkoló leghátuljában. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 A te Astrád a hátsó kerekeket hajtja?? :D B) Én driftelni ugyan nem tudok az enyémmel(ez elől hajt ;) ) ,de a hídra (meg ahol még van hely)mindig kézifékkel fordulok rá mióta havas az út! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Január6, 2009 Megoszt Elküldve Január6, 2009 Attól függ merre van az előre. :blush: :D Mi is a drift fogalma/lényege? Keresztbe menni az úton avagy a kilincs legyen menetirányban :lol: az, hogy hogyan az más kérdés, ki kézivel, ki hátsó hajtással oldja meg a dolgot. Mivel nekem a fronthajtás maradt... B) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts