Endlos Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 BAZDMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGG :):d:d:d:d:d:d:d:d:d Téligumi felrakva :rolleyes: 7e volt a 4 téligumi szereléssel együtt és centirozással, máshol is ennyi? (alufelnire) Acélfelnire mintha csak kb a fele lett volna... Húbazd egy új garnitúra bizony minimum 50 lett volna. Én most csak kettőt vettem 27ezerért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December17, 2008 Megoszt Elküldve December17, 2008 Gondolom vadi újak. Nekem lenne eldaó 2db 2007-es évjáratú 600km-t futott VITOra való ugyanez a méret, ha jóltom. Az is téli. Ha kell valakinek. Ezek benne voltak az autóban, ha kell, mert mindig csak az elsőket cserélte anyukám, a hátsókat meg biztonság kedvéért benne tartotta az autóban. Mennyiért adnátok ezeket a gumikat és milyen fajták/méretűek?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 BAZDMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGG :):d:d:d:d:d:d:d:d:d Húbazd egy új garnitúra bizony minimum 50 lett volna. Én most csak kettőt vettem 27ezerért. Én is újat vettem természetesen :rolleyes: Goodyear UG7+ 195/65 R15 Csak, hogy teljes legyen az öröm vettem Dunlop hóláncot is így már minden van ami csak kellhet :) (7e mármint csak maga a szerelés volt, hogy ledobtuk az alukról a nyáriakat és felkerültek a téliek :), a 4 új goodyear ug7+ gumi 40e volt) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Én is újat vettem természetesen :rolleyes: Goodyear UG7+ 195/65 R15 Csak, hogy teljes legyen az öröm vettem Dunlop hóláncot is így már minden van ami csak kellhet :) (7e mármint csak maga a szerelés volt, hogy ledobtuk az alukról a nyáriakat és felkerültek a téliek :), a 4 új goodyear ug7+ gumi 40e volt) Ja én meg aszittem, kompletten volt 7000, mivel így írtad: "Téligumi felrakva smile.gif 7e volt a 4 téligumi szereléssel együtt és centirozással, máshol is ennyi? " Már aszittem, van valami jó forrásod. A mobilio mellesleg a legdrágább mindközött :) Nálunk a 4 szerelés centírozás 4000Ft. :DDDDDDDD És nagyon alapos a srác. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Gumisnál is dolgozol? Úgy írtad,hogy nálunk 4000 ft. Nem válaszoltál,meg vannak még azok a gumik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December18, 2008 Megoszt Elküldve December18, 2008 Gumisnál is dolgozol? Úgy írtad,hogy nálunk 4000 ft. Nem válaszoltál,meg vannak még azok a gumik? Bocsi, elnéztelek: Vaterán megvan, és másfél éve 100ezer Ft volt a 4 db. Számlája is megvan még valahol. Ja és a képeken koszosak, lustaság -- Nálunk, mármint ahova én járok a Vámospércsin. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Már csak kettőt dolgozok ebben az évben! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December20, 2008 Megoszt Elküldve December20, 2008 Engem meg még nem rugtak ki munkanélkülire, cserébe dolgozhatok holnap is de minek -úgyse váltják meg a világot. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Csodálatos volt az estém, "elő-karácsonyi feeling", betakarmányoltam nagyjából jó fél kiló tepsis süllőt, finom is volt. Aztán hajnalban felkelek, össze szedem magamat, megyek a garázsba a mocimért erre az astra sehol. Nagy megijedés, a kutya meg tőlem. A zöld 2 szeme helyett 4 vigyorog rám. Hú ba', egy full pöpec metál meggy bordó A Manta áll a helyén. Erre csörög a telefonom: "Ébresztőőőő!!!". Na, hogy az úristenit, de szép álom volt... :rolleyes: :D :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Csodálatos volt az estém, "elő-karácsonyi feeling", betakarmányoltam nagyjából jó fél kiló tepsis süllőt, finom is volt. Aztán hajnalban felkelek, össze szedem magamat, megyek a garázsba a mocimért erre az astra sehol. Nagy megijedés, a kutya meg tőlem. A zöld 2 szeme helyett 4 vigyorog rám. Hú ba', egy full pöpec metál meggy bordó A Manta áll a helyén. Erre csörög a telefonom: "Ébresztőőőő!!!". Na, hogy az úristenit, de szép álom volt... :) :D :) :) :D Én meg Monza-val szoktam álmodni. 3 liter Dual Ram. Hmmmmmmm. :rolleyes: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December22, 2008 Megoszt Elküldve December22, 2008 Ez 3.8 v8 volt, legalábbis a hátulján ott vigyorgott a kis ezüst dekor. Sajna "nem volt időm" kipróbálni... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Mi ez a nagy kihaltság? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Ünnepi készülődés! :rolleyes: Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December23, 2008 Megoszt Elküldve December23, 2008 Gondolom. :rolleyes: Békés, boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Ez 3.8 v8 volt, legalábbis a hátulján ott vigyorgott a kis ezüst dekor. Sajna "nem volt időm" kipróbálni... :rolleyes: Én meg egy nagy sötétződ F-asztrakombiról álmodok :DDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December24, 2008 Megoszt Elküldve December24, 2008 Járt már a jézuska? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Hogy mire képes egy kadett, és hogy mennyire süllyed meg a hátsó rugó a sarokülőgarnitúra összes részletét tartalmazva a Halászbástya tövében lejtőn seggel lefelé: És hogy épségben, ( a bútor is) hazaértünk autópálya este7től éjjel 1ig 70-nel szembefújó hóban a pesti részen. Ez már itt a lugas alatt fotóztam másnap reggel: Ja és 5 éven belül már másodjára szakadt ki a műanyag légterelő a hátsó ablak mögül, ijesztő robajjal csinálja, és meg sem találtam. (najó az odafelemenet volt, és nem 70nel repítettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opelosfater Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Mi ez a nagy kihaltság? :rolleyes: BIZTOS CSAK ÁLMODOD TÁNYLEG MÁR FELÉBREDTÉL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 Úgy ne járnánk mint a dínók! :rolleyes: (jött egy kisbolygó,becsapódott és ők meg kihaltak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 :) Volt egy kis duplázás itt,biztos a sör miatt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December26, 2008 Megoszt Elküldve December26, 2008 NIBIRU BOLYGÓ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Üdv cartársak! Túléltétek a karácsonyi lakmározást? :) Apropó, Debrecenben lesz valami eksön mostanában? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Jelentem ,még élek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December27, 2008 Megoszt Elküldve December27, 2008 Üdv cartársak! Túléltétek a karácsonyi lakmározást? :) Apropó, Debrecenben lesz valami eksön mostanában? :rolleyes: Háthallod tényleg ott volt a tábla Ebes után (Debrecen felé) hogy Földes felé lemenet, ahogy Gyömbi emlékezett. Ott le is mentünk, aztán megnéztük térképen, bizony annál a körforgalomnál csak pár km lett volna. Hajdúszoboszló duplája Debrecentől. Legalábbis térképen. Remélem, azért nem baj, hogy így felzavartunk a semmiért. Mellesleg megyünk holnap délután korizni (nem nagyon tudunk), belecsempészünk egy kis zsírégetést a sok fincsi ünnepi kaja után, ha valakit érdekel, holnap telefonban elér. A tóciba megyünk, ha nyitva lesz, bár a net szerint igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December28, 2008 Megoszt Elküldve December28, 2008 No problemo ombre, attól függetlenül bejöhettetek volna :) amúgy szoboszló körforgótól olyan 20 km. Hozhattál volna egy kis havat nemvidékről, azon én is koriznék -az astrával :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts