Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Gondolom vadi újak. Nekem lenne eldaó 2db 2007-es évjáratú 600km-t futott VITOra való ugyanez a méret, ha jóltom. Az is téli. Ha kell valakinek. Ezek benne voltak az autóban, ha kell, mert mindig csak az elsőket cserélte anyukám, a hátsókat meg biztonság kedvéért benne tartotta az autóban.

Mennyiért adnátok ezeket a gumikat és milyen fajták/méretűek??

Megosztás:

BAZDMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGG

:):d:d:d:d:d:d:d:d:d

Húbazd egy új garnitúra bizony minimum 50 lett volna.

Én most csak kettőt vettem 27ezerért.

Én is újat vettem természetesen :rolleyes:

Goodyear UG7+ 195/65 R15

Csak, hogy teljes legyen az öröm vettem Dunlop hóláncot is így már minden van ami csak kellhet :)

(7e mármint csak maga a szerelés volt, hogy ledobtuk az alukról a nyáriakat és felkerültek a téliek :), a 4 új goodyear ug7+ gumi 40e volt)

Megosztás:

Én is újat vettem természetesen :rolleyes:

Goodyear UG7+ 195/65 R15

Csak, hogy teljes legyen az öröm vettem Dunlop hóláncot is így már minden van ami csak kellhet :)

(7e mármint csak maga a szerelés volt, hogy ledobtuk az alukról a nyáriakat és felkerültek a téliek :), a 4 új goodyear ug7+ gumi 40e volt)

Ja én meg aszittem, kompletten volt 7000, mivel így írtad: "Téligumi felrakva smile.gif 7e volt a 4 téligumi szereléssel együtt és centirozással, máshol is ennyi? "

Már aszittem, van valami jó forrásod. A mobilio mellesleg a legdrágább mindközött :) Nálunk a 4 szerelés centírozás 4000Ft. :DDDDDDDD

És nagyon alapos a srác.

Megosztás:

Csodálatos volt az estém, "elő-karácsonyi feeling", betakarmányoltam nagyjából jó fél kiló tepsis süllőt, finom is volt. Aztán hajnalban felkelek, össze szedem magamat, megyek a garázsba a mocimért erre az astra sehol. Nagy megijedés, a kutya meg tőlem. A zöld 2 szeme helyett 4 vigyorog rám. Hú ba', egy full pöpec metál meggy bordó A Manta áll a helyén. Erre csörög a telefonom: "Ébresztőőőő!!!".

Na, hogy az úristenit, de szép álom volt... :rolleyes: :D :) :) :)

Megosztás:

Csodálatos volt az estém, "elő-karácsonyi feeling", betakarmányoltam nagyjából jó fél kiló tepsis süllőt, finom is volt. Aztán hajnalban felkelek, össze szedem magamat, megyek a garázsba a mocimért erre az astra sehol. Nagy megijedés, a kutya meg tőlem. A zöld 2 szeme helyett 4 vigyorog rám. Hú ba', egy full pöpec metál meggy bordó A Manta áll a helyén. Erre csörög a telefonom: "Ébresztőőőő!!!".

Na, hogy az úristenit, de szép álom volt... :) :D :) :) :D

Én meg Monza-val szoktam álmodni. 3 liter Dual Ram. Hmmmmmmm. :rolleyes: :D :D :D

Megosztás:

Hogy mire képes egy kadett, és hogy mennyire süllyed meg a hátsó rugó a sarokülőgarnitúra összes részletét tartalmazva a Halászbástya tövében lejtőn seggel lefelé:

Fotó0018.jpg

És hogy épségben, ( a bútor is) hazaértünk autópálya este7től éjjel 1ig 70-nel szembefújó hóban a pesti részen.

Ez már itt a lugas alatt fotóztam másnap reggel:

Fotó0019.jpg

Ja és 5 éven belül már másodjára szakadt ki a műanyag légterelő a hátsó ablak mögül, ijesztő robajjal csinálja, és meg sem találtam. (najó az odafelemenet volt, és nem 70nel repítettem)

Megosztás:

Üdv cartársak!

Túléltétek a karácsonyi lakmározást? :)

Apropó, Debrecenben lesz valami eksön mostanában? :rolleyes:

Háthallod tényleg ott volt a tábla Ebes után (Debrecen felé) hogy Földes felé lemenet, ahogy Gyömbi emlékezett. Ott le is mentünk, aztán megnéztük térképen, bizony annál a körforgalomnál csak pár km lett volna. Hajdúszoboszló duplája Debrecentől. Legalábbis térképen. Remélem, azért nem baj, hogy így felzavartunk a semmiért.

Mellesleg megyünk holnap délután korizni (nem nagyon tudunk), belecsempészünk egy kis zsírégetést a sok fincsi ünnepi kaja után, ha valakit érdekel, holnap telefonban elér. A tóciba megyünk, ha nyitva lesz, bár a net szerint igen.

Megosztás:

No problemo ombre, attól függetlenül bejöhettetek volna :) amúgy szoboszló körforgótól olyan 20 km.

Hozhattál volna egy kis havat nemvidékről, azon én is koriznék -az astrával :) :rolleyes:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.