barnajoc Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Hali. Az autómhoz honnan tudok venni rádió kábelt és azt a kis hollandert ami az antennához csatlakozik? Szeretném az antenna kábelt kicserélni. Debreceni boltok érdekelnek. (bontóban nem adtak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 pár oldallal korábban írtam: "Astra-Car Kft. Kategória: Autósboltok Település: Hajdú-Bihar megye, Debrecen Utca: Derék u. 113. Telefon: 52/490-046, 52/541-596 " Ha ők nem tudnak segíteni, akkor passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
barnajoc Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 pár oldallal korábban írtam: "Astra-Car Kft. Kategória: Autósboltok Település: Hajdú-Bihar megye, Debrecen Utca: Derék u. 113. Telefon: 52/490-046, 52/541-596 " Ha ők nem tudnak segíteni, akkor passz. Köszi, voltam a boltjukban és sajnos nem tudnak szerezni kábelt. Antennájuk van, után gyártott:5000 Ft körül a gyári pedig 7000 Ft körül van. Csak nekem az antenna kábel + a kis hollandi kellene, mert a jelenlegi kábelt nem akarom elvágni. A kábelt hangtechnikai boltban nem tudok venni??? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Köszi, voltam a boltjukban és sajnos nem tudnak szerezni kábelt. Antennájuk van, után gyártott:5000 Ft körül a gyári pedig 7000 Ft körül van. Csak nekem az antenna kábel + a kis hollandi kellene, mert a jelenlegi kábelt nem akarom elvágni. A kábelt hangtechnikai boltban nem tudok venni??? Köszi. passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Nekem van egy készlet antennakábelem bontva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Nekem van egy készlet antennakábelem bontva. :lol: hádde miként jutna el erre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
barnajoc Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Nekem van egy készlet antennakábelem bontva. :lol: Köszi de most nem megyek Györ felé (ha jól látom). Esetleg ha tud valaki bontót a mikepércsin kívül az ne tartsa magában. Köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 jut eszembe. Szombaton én találkozom Heninggel! :lol: Már csak az a kérdés, hogy típusban azonosról van szó, vagy sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
barnajoc Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 jut eszembe. Szombaton én találkozom Heninggel! :lol: Már csak az a kérdés, hogy típusban azonosról van szó, vagy sem? A gép: 1996 gy. év astra F 5 ajtós Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Jó, akkor viszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Jó, akkor viszem. értékét beszéljétek meg pü-ben, aztán majd ha megvan, írjatok, hogy hol, mikor és merre adhatom majd át. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Van antennám is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
barnajoc Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Van antennám is. :lol: Oke. Kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 jóóó reggelt Debrecen! :lol: Sanci,köszi a vendéglátást mégegyszer! pohár ugye egyben maradt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Gyertek máskor is! Örültem, hogy beszaladtatok. :lol: Remélem fater nem akasztott ki. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Gyertek máskor is! Örültem, hogy beszaladtatok. :) Remélem fater nem akasztott ki. :lol: neeeeem,jó fej az öreg! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 jóóó reggelt Debrecen! :lol:Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó reggeeeeeeeeeeeeeeeeeelt Mileszmáááááááááááááán!!!!!!! (vagy Vietnám?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 te soha nem változol :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 De így jó ahogy van! :) :lol: Anno én is ordibáltam ilyesmit sakál barom módjára a laktanyában csak nem délután 3-kor hanem hajnalban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 kispálya.... endlos mesélte,hogy amikor még ezer éve a tóciban laktak,idézem: kiálltam az erkélyre,és eleresztettem a csatakiáltásomat :lol: :) :P :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 kispálya.... endlos mesélte,hogy amikor még ezer éve a tóciban laktak,idézem: kiálltam az erkélyre,és eleresztettem a csatakiáltásomat :lol: :) :P :lol: :P Az hiúzüvöltés volt, és nem tudták, honnan jön, tudod egy ilyen öblös részben laktunk, ahol nagyon sok ablak néz egy térre, ahol a pálya van, csak azt tudta, hogy én vagyok, aki ismert. Mellesleg volt ott egy nő, természetesen azt sem tudtuk, hol lakik, aki nyitott erkélyajtónál szeretkezett, de olyan gyünyörű hangot adott ki, hogy meg sem tudtál mozdulni, amikor elélvezett :-DDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Az hiúzüvöltés volt, és nem tudták, honnan jön, tudod egy ilyen öblös részben laktunk, ahol nagyon sok ablak néz egy térre, ahol a pálya van, csak azt tudta, hogy én vagyok, aki ismert. Mellesleg volt ott egy nő, természetesen azt sem tudtuk, hol lakik, aki nyitott erkélyajtónál szeretkezett, de olyan gyünyörű hangot adott ki, hogy meg sem tudtál mozdulni, amikor elélvezett :-DDDDDDDDDDDDD Annyira magához szorított?? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Öcsém! Nem is tudtam,hogy ilyen izgalmakkal jár a "patkányélet" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Berlina-D Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 "Hiúzüvőltés" Én ezen röhögök már lassan egy éve :lol: Remélem most is lesz egy két maradandó élmény :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 My ride :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts