Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

nekem megy :lol:

Vételárban benne van az átírás is, nem rossz ajánlat. Végülis mit kellene megnézni rajta? Kár, hogy nem vagyok nagy ember ilyen átvizsgálásban, én belezeretek az autóba, és nem érdekel, milyen megveszem. Smarton nem vettem észre azt sem, hogy az egyik sárvédő más színű, annyira beleszerettem. Pedig igen érzékeny vagyok a színekre festőművészként.

Úgyhogy velem nem sokat érnél. Mikorra kéne?

SöSának

Megosztás:

Vételárban benne van az átírás is, nem rossz ajánlat. Végülis mit kellene megnézni rajta? Kár, hogy nem vagyok nagy ember ilyen átvizsgálásban, én belezeretek az autóba, és nem érdekel, milyen megveszem. Smarton nem vettem észre azt sem, hogy az egyik sárvédő más színű, annyira beleszerettem. Pedig igen érzékeny vagyok a színekre festőművészként.

Úgyhogy velem nem sokat érnél. Mikorra kéne?

SöSának

azt kéne megnézni rajta h érdemes-e Pestről lemenni és megnézni egyáltalán.

igazság szerint nem sürgős :lol:

Megosztás:

Kösz, de egyrészt nem kell negyedik Manta ( :lol:), másrészt CC, ami nem tetszik, harmadrészt biztos van valami kehéje, mert már legalább másfél éve hirdeti.

Ahogy olvasom, inkább a papírozása lehet macerás (öröklött, az alvázszám cserére szorul, stb.).

De biztos, hogy ezen felül még foglalkozni is kéne vele.

Megosztás:

Ahogy olvasom, inkább a papírozása lehet macerás (öröklött, az alvázszám cserére szorul, stb.).

De biztos, hogy ezen felül még foglalkozni is kéne vele.

Csak Sethnek lehet olyan szerencsére, hogy vesz egy használt autót jó áron, és hozzá sem kell nyúlni, csak egyénre szabni tuningolni :-pppppppppppppppppppp

Megosztás:

Csak Sethnek lehet olyan szerencsére, hogy vesz egy használt autót jó áron, és hozzá sem kell nyúlni, csak egyénre szabni tuningolni :-pppppppppppppppppppp

Mázlim volt vele ez tény :lol: Sőt még nagyon tuningolni sem kell mert valaki bevásárolt már irmscher cuccokból előttem: toronymerevítő, ültető rugók és hozzájuk a gátlók, sportdob, sötétített hátsó lámpa. Le van sötétítve, légterelő szintén rajta, alufelni is... és még így is sokat költök rá de valóban csak egyénre kell szabni :lol:

Ui.: Boldog Születésnapot!

Megosztás:

Csak Sethnek lehet olyan szerencsére, hogy vesz egy használt autót és hozzá sem kell nyúlni

Anno 6 éves volt az enyém, arra se kellett költeni..egy ideig...

Aztán jött a váltó..a rönó..fékrendszer..izzítás..generátor..most az adagoló... :lol: és ugyebár nem csak mi öregszünk hanem az autóink is :lol:

Megosztás:

én se olyan vagyok már,mint fiatalkoromban :P :P

Fiatalkorodbaaaan??? :) még ott vagy javában! ;) :P :lol: :o

Inkább örülj, hogy nem vagy hadirokkant. :lol: :lol:

Megosztás:

Mázlim volt vele ez tény :lol: Sőt még nagyon tuningolni sem kell mert valaki bevásárolt már irmscher cuccokból előttem: toronymerevítő, ültető rugók és hozzájuk a gátlók, sportdob, sötétített hátsó lámpa. Le van sötétítve, légterelő szintén rajta, alufelni is... és még így is sokat költök rá de valóban csak egyénre kell szabni :lol:

Szerintem iszonyat nagy szerencséd volt vele. Nincs rejtett baja, ami százezreket emészt fel, stb.

Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat. Ha nem sikerül lidugítanom a WC-t, akkor mikulásra elviszi a pénzemet a duguláselhárító Adorjantikám, szal örülök neki, ha benzinre való lesz. Már 3 napja kinlódok vele.

Megosztás:

Gazdájától is függ erősen a sorsa :lol:

Nagybátyám 85-ös ascija kívülről mintha 2-3 éves lenne, igaz belülről látszik, hogy unokahugom bele tette a hátsóját. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.