Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Chat

nyuszifül

Recommended Posts

• Hozzászólások 23,9k
  • Létrehozva
  • Legutolsó válasz

Legtöbb hozzászólás

• mackosajt

4294

• adorjant

3721

• nyuszifül

3645

• Sörös Sanyi

2865

Legtöbb hozzászólás

Előbb inkább autóstól felkeresném őket (persze Hajdú Biharban) és adjanak egy előre látható árajánlatot mert nem végtelenek a kereteim.

Előfordulhat, hogy csak tömítéseket kell benne cserélni és pár 10 ezerből kijön a javítás de ki tudja mi lesz belőle ha megbontódik, no meg a lelkiismeretességükön is múlik, hogy le akarnak-e húzni vagy sem.

Megosztás:

:lol: :lol: :) :P :P

Nem tudod, hogy szombaton ott szoktak-e lenni? Meg pontosan hol is van helyileg mert nem emléxek rá és arra éppenséggel nem járok, utoljára vagy 4 éve voltam -ha nem 5.

Megosztás:

Corában ismét van bicskakulcsos riasztó... 10e forintért egész pofásnak tűnik, 5e a kpzár, 16e a xenon, 6e a stroboszkóp :lol: Van minden... :lol:

B vectrához ti hol keresnétek hátsószárnyat? Nem vas tepsi kell hanem olyan ami direkt b vectrához való és a csomagtér ajtajára rögzíthető egész apró kis szárny mint amiket gyárilag is raknak autókra és van benne pótféklámpa :)

Nah ilyet keresek:

HD1557.jpg

Megosztás:

Corában ismét van bicskakulcsos riasztó... 1

B vectrához ti hol keresnétek hátsószárnyat?

Olyan van nekem bebuherálva, a riasztó nélküli verzió. :lol:

Egy másikon. :lol: :)

Megosztás:

Egyszerű: bekopogtatsz a tulajához és megmondod neki, hogy megvetted a kocsijáról a spoilert és kéred mert nem azért fizetted ki, hogy ne kapd meg. :lol: :lol: :)

Megosztás:

B vectrához ti hol keresnétek hátsószárnyat? Nem vas tepsi kell hanem olyan ami direkt b vectrához való és a csomagtér ajtajára rögzíthető egész apró kis szárny mint amiket gyárilag is raknak autókra és van benne pótféklámpa :lol:

Nah ilyet keresek:

http://www.spoilershop.hu/kepek/HD1557.jpg

Haverom ukránból hoz ieneket. Bizony a gyárival megegyező utángyártott amerikai, és magyar termékek, csak vmi miatt it nem kaphatóak, és pótféklámpás. Voltam most kinnt vele, és igen elcsodálkoztam, na meg a jó árakon is. Ha valakit érdekel, tudok linkelni 2 webcímet, ahol az árakat is meg lehet nézni, bár orosz nyelvű oldalak, de jobb színvonal, mint akármeik magyar tuningcég. A képekből meg ki lehet következtetni, hogy mi micsoda, vagy kérhecc tőlem segítséget.

Mellesleg fű alól tud a srác központizárat, meg minden elektronikus kütyüt is. Ha érdekel, megadom a számát, és beszélsz vele, Debreceni. Ja nem lopottan, számlával is.

/biztos velem van a baj: nem láttam még pesten sem a fórumnál tágasabb bevásárlóközpontot. Erre Jani reakciója : zsúfoltabb még a debrecenplázánál is, szar, nem lehet elférni, a kajálda is kicsi...., na emberek ezt nem tudom szó nélkül hagyni, nem hiszem el, hogy ennyire tévesen látnám a világot. :-DDDDDDDDD

Arénában persze még nem jártam, de egyéb plázákban már mindenhol, azokhoz viszonyítok. Talán a Mamut2, ami emlékeztet erre, bár messze nem ilyen szép rendezett, tökéletes....

Megosztás:

Megvettem a G Astrát ,szupi nagyon!!! :lol:

2000-es 1,6 16 szelep,100 ló. 116 ezer km. Automata váltó.Sötétzöldmetál.

Full extra(de télleg)klíma,tempomat,minden elektromos,gyári CD táras , kormányról vez. CAR600 rádió,

1 tulajdonos,szervizkönyves,megkímélt szinte új belső.Majd megmutatom,ha arra járok! :lol:

Megosztás:

Megvettem a G Astrát ,szupi nagyon!!! :lol:

2000-es 1,6 16 szelep,100 ló. 116 ezer km. Automata váltó.Sötétzöldmetál.

Full extra(de télleg)klíma,tempomat,minden elektromos,gyári CD táras , kormányról vez. CAR600 rádió,

1 tulajdonos,szervizkönyves,megkímélt szinte új belső.Majd megmutatom,ha arra járok! :lol:

Na hallod, asszem ezt már elcserélném a kadétomra. :-)) (talán)

Gratula, gyöngyszi ótó szedán? Mennyi volt?

Megosztás:

ááááááálllatttt :lol:

Há'mos'mér'? :lol: Nem egy másikról letépni gondoltam te! Le lehet azt csavarozni is... :)

Seth! Hajdúszoboszlón a szováti útfélen van egy bontó vagy szervíz..na mindegy..ott mintha láttam volna egyet csomiajtóstól de az asszem fehér volt. Egy hét múlva megyek arra és ha gondolod rákérdezek -persze ha meglesz addig.

Megosztás:

biztos velem van a baj: nem láttam még pesten sem a fórumnál tágasabb bevásárlóközpontot. Erre Jani reakciója : zsúfoltabb még a debrecenplázánál is, szar, nem lehet elférni, a kajálda is kicsi...., na emberek ezt nem tudom szó nélkül hagyni, nem hiszem el, hogy ennyire tévesen látnám a világot.

Arénában persze még nem jártam, de egyéb plázákban már mindenhol, azokhoz viszonyítok. Talán a Mamut2, ami emlékeztet erre, bár messze nem ilyen szép rendezett, tökéletes....

Megosztás:

Én zsúfoltnak érzem és nincs is nagy szabad tér benne mert ugye ott a sok mozgólépcső persze érhető mert sok emelet van de rengeteg helyet elfoglal, középen ahol szabad tér lenne végre az meg körbe van kerítve mert ugye ott lesz a fenyőfa így ott sem tudok beállni, körbenézni középről, hogy nah ez a fórum hanem ott is azt kell nézni, hogy az a kis rokker vagy az a nagy kopasz tapossa el a cipőmet, legalább 4x léptek a sarkamba kb 15 perc alatt, nálam ez már a zsúfoltság jele. Kajálni is akartam de körbenéztem és sehol sem volt szabad hely pedig akkor már több mint egy hete megnyitották persze 1-2 hónap és nem lesznek ott sem olyan sokan mint most akkor talán nekem is jobban fog tetszeni. Egyébként most, hogy ismét "szólóba" vagyok a régibe is már nagyon régen voltam... nem járok én egyedül ilyen helyekre kajálni még a mekibe sem max mcdrive, ha már van valaki velem akkor be is megyek leülni de egyedül nem szeretek, most amúgy is sokminden történt és történik folyamatosan nem látom hupikéken a világot mint eddig de így van ez... majd lesz másképp :lol: Haverokkal elvagyok de nem járunk bevásárolni inkább gokartozni, hetente diszkóba, kolis buli ilyesmik :lol:

És persze ez az én véleményem :) Ha neked tetszik nincs azzal semmi baj.

Állítólag azokban a napokban a Pláza, a Tesco és minden más kongott az ürességtől. Amikor mi voltunk bőven volt hely, még a kajáldánál is, nem léptek a lábunkra, mellesleg alapterületre (nézd meg a tervrajzokat) tényleg a legtágasabb, a sétálórész is, az üzletek száma messze elmarad a WestendCitytől, de az egy zsúfolt labirintus ehhez képest, a nyugati aljából az aluljáróban már elkezdődik. Én is "járok" sportolni, meg iesmik, termálba, vagy szalonnát sütni haverokkal a nagyerdőre, de nagyon felvillanyoz, amikor látom, hogy az elnyomott _______ (nem szabad politizálni a fórumon -Párt ______ mit alkot debrecenben. Csodálkozok ilyenkor, hogy vajon honnan lehet pénzük? Biztos, hogy jó üzletemberek, nem csak ülnek a babérjaikon. Mellesleg most a Quad mifelénk a divat, kijönnek az erdőbe, és bérelni lehet több helyen, bár én még nem próbáltam, mivel drágának találom. Ott van a Paintball is. Azt tudom neked kipróbálásra ajánlani. Sajnos a diszkókat mostanában nem élveztem nagyon, párom nem diszkóbajárós.

Megosztás:

Nekem a westend mégis valahogy jobban tetszik, az a nagy vízesés főleg, van benne kreativitás itt csak minden funkcionális, de ismétlem: számomra :lol:

Quad? Mennyibe kerül? Mennyi időre? Pontosan hol? Mennyire lehet csapatni vele? :)

Paintball, egyszer majd kipróbálom de csak nyáron :P

Diszkó pedig jó, ma is zh után szerintem megyek, rajtam nem fog múlni :lol: Párom nincs így ezzel nincs probléma... majd lesz :P

Megosztás:

Ha kmolyan érdekel, megadom haver számát, aki szokott menni, vagyis rokon.

Még ráér :lol: Már gokartozni sem megyek egyrészt mert minden gokart után 1 hét mire rendbejövök :P Másrészt hideg van már hozzá... majd ha hó lesz egyszer kinézek :lol: Quad érdekel de majd csak nyáron már :)

Megosztás:

Még ráér :lol: Már gokartozni sem megyek egyrészt mert minden gokart után 1 hét mire rendbejövök :P Másrészt hideg van már hozzá... majd ha hó lesz egyszer kinézek :lol: Quad érdekel de majd csak nyáron már :)

Pedig a sport az hidegben a legjobb :DDDDDDDD

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.

• Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.