Sörös Sanyi Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Aki tud profi adagolószervíz címeket (természetesen garanciával és legfőképp minőségben jól dolgozókat -hozzátéve, hogy "ahol a legolcsóbb") kérem ne tartsa magában. Beszélj J0hnnyval! Ő régóta Diesles, és tavaly vagy tavaly előtt újítatta fel az adagolóját egy szakinál, akit nagyon dicsért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Előbb inkább autóstól felkeresném őket (persze Hajdú Biharban) és adjanak egy előre látható árajánlatot mert nem végtelenek a kereteim. Előfordulhat, hogy csak tömítéseket kell benne cserélni és pár 10 ezerből kijön a javítás de ki tudja mi lesz belőle ha megbontódik, no meg a lelkiismeretességükön is múlik, hogy le akarnak-e húzni vagy sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Ha nem Kecskemét, akkor KITE, Nádudvar. Azt hiszem, hogy az adagolóműhelyben bérmelót is csinálnak, nem csak John Deere adagoló felújítást. Szerintem az egyik legprofibb banda. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Naba***, pont ez nem jutott az eszembe :lol: pedig az előző melóhelyemen lévő zetor adagolóját oda vittük felújíttatni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Na! Hát az Opelé sem különb! Mire jó egy traktoros! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 :lol: :lol: :) :P :P Nem tudod, hogy szombaton ott szoktak-e lenni? Meg pontosan hol is van helyileg mert nem emléxek rá és arra éppenséggel nem járok, utoljára vagy 4 éve voltam -ha nem 5. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Melóval mizujs Lujdzsi? Sikerült már valami? Semmi komoly csak amolyan alkalmi.:lol: De azért nem csüggedünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Corában ismét van bicskakulcsos riasztó... 10e forintért egész pofásnak tűnik, 5e a kpzár, 16e a xenon, 6e a stroboszkóp :lol: Van minden... :lol: B vectrához ti hol keresnétek hátsószárnyat? Nem vas tepsi kell hanem olyan ami direkt b vectrához való és a csomagtér ajtajára rögzíthető egész apró kis szárny mint amiket gyárilag is raknak autókra és van benne pótféklámpa :) Nah ilyet keresek: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Corában ismét van bicskakulcsos riasztó... 1 B vectrához ti hol keresnétek hátsószárnyat? Olyan van nekem bebuherálva, a riasztó nélküli verzió. :lol: Egy másikon. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Másikra gondoltam én is és lenne is egy már alapból pezsgő-metál de feltűnő lenne mivel csak pár száz méterre szoktam tőle megállni, hogy arról eltűnik enyémen meg lesz hirtelen egy :lol: Inkább vennék egyet :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November22, 2008 Megoszt Elküldve November22, 2008 Egyszerű: bekopogtatsz a tulajához és megmondod neki, hogy megvetted a kocsijáról a spoilert és kéred mert nem azért fizetted ki, hogy ne kapd meg. :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November23, 2008 Megoszt Elküldve November23, 2008 B vectrához ti hol keresnétek hátsószárnyat? Nem vas tepsi kell hanem olyan ami direkt b vectrához való és a csomagtér ajtajára rögzíthető egész apró kis szárny mint amiket gyárilag is raknak autókra és van benne pótféklámpa :lol: Nah ilyet keresek: http://www.spoilershop.hu/kepek/HD1557.jpg Haverom ukránból hoz ieneket. Bizony a gyárival megegyező utángyártott amerikai, és magyar termékek, csak vmi miatt it nem kaphatóak, és pótféklámpás. Voltam most kinnt vele, és igen elcsodálkoztam, na meg a jó árakon is. Ha valakit érdekel, tudok linkelni 2 webcímet, ahol az árakat is meg lehet nézni, bár orosz nyelvű oldalak, de jobb színvonal, mint akármeik magyar tuningcég. A képekből meg ki lehet következtetni, hogy mi micsoda, vagy kérhecc tőlem segítséget. Mellesleg fű alól tud a srác központizárat, meg minden elektronikus kütyüt is. Ha érdekel, megadom a számát, és beszélsz vele, Debreceni. Ja nem lopottan, számlával is. /biztos velem van a baj: nem láttam még pesten sem a fórumnál tágasabb bevásárlóközpontot. Erre Jani reakciója : zsúfoltabb még a debrecenplázánál is, szar, nem lehet elférni, a kajálda is kicsi...., na emberek ezt nem tudom szó nélkül hagyni, nem hiszem el, hogy ennyire tévesen látnám a világot. :-DDDDDDDDD Arénában persze még nem jártam, de egyéb plázákban már mindenhol, azokhoz viszonyítok. Talán a Mamut2, ami emlékeztet erre, bár messze nem ilyen szép rendezett, tökéletes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November24, 2008 Megoszt Elküldve November24, 2008 Megvettem a G Astrát ,szupi nagyon!!! :lol: 2000-es 1,6 16 szelep,100 ló. 116 ezer km. Automata váltó.Sötétzöldmetál. Full extra(de télleg)klíma,tempomat,minden elektromos,gyári CD táras , kormányról vez. CAR600 rádió, 1 tulajdonos,szervizkönyves,megkímélt szinte új belső.Majd megmutatom,ha arra járok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Megvettem a G Astrát ,szupi nagyon!!! :lol: 2000-es 1,6 16 szelep,100 ló. 116 ezer km. Automata váltó.Sötétzöldmetál. Full extra(de télleg)klíma,tempomat,minden elektromos,gyári CD táras , kormányról vez. CAR600 rádió, 1 tulajdonos,szervizkönyves,megkímélt szinte új belső.Majd megmutatom,ha arra járok! :lol: Na hallod, asszem ezt már elcserélném a kadétomra. :-)) (talán) Gratula, gyöngyszi ótó szedán? Mennyi volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Egy másikon. :lol: :) ááááááálllatttt :P Corsika,gratula az új autóhoz!!! bár andi nem fog örülni hogy ismét egy sötétzöld autóval bővült a csapat :P :lol: :o ésssss végre megjöttt a hó is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 ááááááálllatttt :lol: Há'mos'mér'? :lol: Nem egy másikról letépni gondoltam te! Le lehet azt csavarozni is... :) Seth! Hajdúszoboszlón a szováti útfélen van egy bontó vagy szervíz..na mindegy..ott mintha láttam volna egyet csomiajtóstól de az asszem fehér volt. Egy hét múlva megyek arra és ha gondolod rákérdezek -persze ha meglesz addig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 Corsika,gratula az új autóhoz!!! bár andi nem fog örülni hogy ismét egy sötétzöld autóval bővült a csapat :lol: :) :P Köszi! Majd átfestjük! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November25, 2008 Megoszt Elküldve November25, 2008 biztos velem van a baj: nem láttam még pesten sem a fórumnál tágasabb bevásárlóközpontot. Erre Jani reakciója : zsúfoltabb még a debrecenplázánál is, szar, nem lehet elférni, a kajálda is kicsi...., na emberek ezt nem tudom szó nélkül hagyni, nem hiszem el, hogy ennyire tévesen látnám a világot. Arénában persze még nem jártam, de egyéb plázákban már mindenhol, azokhoz viszonyítok. Talán a Mamut2, ami emlékeztet erre, bár messze nem ilyen szép rendezett, tökéletes.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Én zsúfoltnak érzem és nincs is nagy szabad tér benne mert ugye ott a sok mozgólépcső persze érhető mert sok emelet van de rengeteg helyet elfoglal, középen ahol szabad tér lenne végre az meg körbe van kerítve mert ugye ott lesz a fenyőfa így ott sem tudok beállni, körbenézni középről, hogy nah ez a fórum hanem ott is azt kell nézni, hogy az a kis rokker vagy az a nagy kopasz tapossa el a cipőmet, legalább 4x léptek a sarkamba kb 15 perc alatt, nálam ez már a zsúfoltság jele. Kajálni is akartam de körbenéztem és sehol sem volt szabad hely pedig akkor már több mint egy hete megnyitották persze 1-2 hónap és nem lesznek ott sem olyan sokan mint most akkor talán nekem is jobban fog tetszeni. Egyébként most, hogy ismét "szólóba" vagyok a régibe is már nagyon régen voltam... nem járok én egyedül ilyen helyekre kajálni még a mekibe sem max mcdrive, ha már van valaki velem akkor be is megyek leülni de egyedül nem szeretek, most amúgy is sokminden történt és történik folyamatosan nem látom hupikéken a világot mint eddig de így van ez... majd lesz másképp :lol: Haverokkal elvagyok de nem járunk bevásárolni inkább gokartozni, hetente diszkóba, kolis buli ilyesmik :lol: És persze ez az én véleményem :) Ha neked tetszik nincs azzal semmi baj. Állítólag azokban a napokban a Pláza, a Tesco és minden más kongott az ürességtől. Amikor mi voltunk bőven volt hely, még a kajáldánál is, nem léptek a lábunkra, mellesleg alapterületre (nézd meg a tervrajzokat) tényleg a legtágasabb, a sétálórész is, az üzletek száma messze elmarad a WestendCitytől, de az egy zsúfolt labirintus ehhez képest, a nyugati aljából az aluljáróban már elkezdődik. Én is "járok" sportolni, meg iesmik, termálba, vagy szalonnát sütni haverokkal a nagyerdőre, de nagyon felvillanyoz, amikor látom, hogy az elnyomott _______ (nem szabad politizálni a fórumon -Párt ______ mit alkot debrecenben. Csodálkozok ilyenkor, hogy vajon honnan lehet pénzük? Biztos, hogy jó üzletemberek, nem csak ülnek a babérjaikon. Mellesleg most a Quad mifelénk a divat, kijönnek az erdőbe, és bérelni lehet több helyen, bár én még nem próbáltam, mivel drágának találom. Ott van a Paintball is. Azt tudom neked kipróbálásra ajánlani. Sajnos a diszkókat mostanában nem élveztem nagyon, párom nem diszkóbajárós. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Nekem a westend mégis valahogy jobban tetszik, az a nagy vízesés főleg, van benne kreativitás itt csak minden funkcionális, de ismétlem: számomra :lol: Quad? Mennyibe kerül? Mennyi időre? Pontosan hol? Mennyire lehet csapatni vele? :) Paintball, egyszer majd kipróbálom de csak nyáron :P Diszkó pedig jó, ma is zh után szerintem megyek, rajtam nem fog múlni :lol: Párom nincs így ezzel nincs probléma... majd lesz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 én meg kaptam egy kavicsot,már megint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Quad? Mennyibe kerül? Mennyi időre? Pontosan hol? Mennyire lehet csapatni vele? :lol:Ha kmolyan érdekel, megadom haver számát, aki szokott menni, vagyis rokon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Ha kmolyan érdekel, megadom haver számát, aki szokott menni, vagyis rokon. Még ráér :lol: Már gokartozni sem megyek egyrészt mert minden gokart után 1 hét mire rendbejövök :P Másrészt hideg van már hozzá... majd ha hó lesz egyszer kinézek :lol: Quad érdekel de majd csak nyáron már :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 Még ráér :lol: Már gokartozni sem megyek egyrészt mert minden gokart után 1 hét mire rendbejövök :P Másrészt hideg van már hozzá... majd ha hó lesz egyszer kinézek :lol: Quad érdekel de majd csak nyáron már :) Pedig a sport az hidegben a legjobb :DDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November26, 2008 Megoszt Elküldve November26, 2008 én meg kaptam egy kavicsot,már megint :lol: Gyűjtöd? :P :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts