_Seth_ Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Voltam én is nála... eltévedtem és kérdezte, hogy mit látok? mondom lovat, kutyákat meg házat... jó jó de olyat mondjak ami alapján lehet tájékozódni :) Végül csak meglett :lol: Ui.: megjött a tagsági kártyám, a matrica és a rendszámtartó keretek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Hát én/mi egyszer voltunk nála és nem mostanában, simán oda találtam. :lol: Még mindig nem akarod felmatrinyázni a verdád? Ha www.opelclub.hu-st kaptál átpasszolhatnád nekem egyszer majd valamikor, majd én kiragasztom a hátsó ablakomra. :) :lol: Legalább mindkét oldala hasonlóan fog kinézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Hát én/mi egyszer voltunk nála és nem mostanában, simán oda találtam. :lol: Még mindig nem akarod felmatrinyázni a verdád? Ha www.opelclub.hu-st kaptál átpasszolhatnád nekem egyszer majd valamikor, majd én kiragasztom a hátsó ablakomra. :D ;) Legalább mindkét oldala hasonlóan fog kinézni. Megbeszéltük :lol: Nem teszek rá matricát :) Kadetten volt 4 is ezen nem lesz egy sem :P Nekem sokkal jobban tetszik nélküle... elgánsabb, komolyabb :P A rendszámkeretek ellenben jók mert nem akarok állandóan egy kereskedést hírdetni még ha korrektek is voltak maximálisan velem :lol: Már hoztam a konyhájukra azzal, hogy megvettem az autót :o Carstylingos képeken is még a fenekén ott volt az ő H matricájuk de már azt is leszedtem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 nekem tetszik. Bár lassan az összes ilyen stílusú kocsi egyforma. Egy két apróságtól eltekintve, egymás után dobják ki az autógyárak az egyforma és a másikéra hasonlító verdákat.Na ez konkrétan mire hasonlít? Mert én festőművészként, és amateur formatervezőként nem nagyon találtam közös vonásokat egyik autóval sem, leszámítva a kötelező hagyományokat, 4 kerék, sötétített ablak, stb. :-DDDDDDD Én egyébként kifejezetten élvezem az ilyen terepeket, mikor hosszú kanyarban odalépek neki 3ban és megy is meg kapar is a homokban, közben felülkormányzottá válik és az egy jó buli. Egyedül csak az olajteknőjét féltem, hogy felkoppan valamin na de hát nem is tolnám neki ha tudom, hogy van ott valami az út közepén.Rólam sokan azt gondolják, hogy szükségből nyomom ezt az offroados feelinget, pedig amikor megvettem a kadétot, még Tóciban laktam (lakótelep) és bizony a haverokkal nem az volt az első, hogy kimegyünk autópályára, és meghajtjuk, hanem zúztunk az erdőbe a földútra, és ahopgy Sanci mondja adjad neki, csússzon a kerék, kaparjon, ne lássunk hátrafelé semmit :DDDDDDDDDDDDD Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 na pár napig nem nézek be,aztán egyből mi minden történik itt :lol: Corsika remélem találtok automata váltós opelt,és a márkánál maradtok :lol: c corsában nem egyet láttam már testközelből,leginkább idős házaspároknál,ezzel csak annyi a bibi,hogy az ilyen emberek nem cserélgetik 3-4 évente az autót :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 ...a haverokkal nem az volt az első, hogy kimegyünk autópályára, és meghajtjuk, hanem zúztunk az erdőbe a földútra, és ahogy Sanci mondja adjad neki, csússzon a kerék, kaparjon, ne lássunk hátrafelé semmit :DDDDDDDDDDDDD Hát nem? Ez aztán a buli, nem az hogy az aszfalton ég a gumi. :o :P :P :lol: na pár napig nem nézek be,aztán egyből mi minden történik itt smile.gif Kell neked folyton másfele csavarogni! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Kell neked folyton másfele csavarogni! :lol: :lol: :) szívesebben pötyögnék naphosszat ide,elhiheted :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Fél szemed itt, a másik meg valahol máshol. :) Én is munka közben verem a klaviatúrát. :P :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 a két szem esetemben kevés,átlagosan 7-9 géppel foglalkozok egyidőben minden nap :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 :) Neked bejött! Akárcsak nekem... Nno, meg van rendelve a vákuumvackeráj, húú de fáj előre a brifkóm, 20on ezer pénz... :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
adorjant Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 év végi hajtás nem gyengén... ezek a vákuumsz@rok meg mindenhez ilyen drágák,anno a GTImhez kellett 1-2db és hát persze hogy csak gyáriban volt kapható... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Fél szemed itt, a másik meg valahol máshol. :o Én is munka közben verem a klaviatúrát. :P :P :lol: :lol: :lol: :P bocsi, én mint unaloműző szakmunkatárs is hibás vagyok abban , ha az a klaviatúra széjjelhullik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Sajnos, ha nem lenne ilyen drága minden alkatrész valószínűleg nekem sem lenne (akkoriban még) fiatal külföldi használt autóm. Na ja! Majd vetetek veled egy új lapostopot! :) :lol: Lassan megérik a cserére... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Sajnos, ha nem lenne ilyen drága minden alkatrész valószínűleg nekem sem lenne fiatal külföldi használt autóm. Na ja! Majd vetetek veled egy új lapostopot! :P :) Lassan megérik a cserére... :lol: nana, esetleg a sűrűn használt billentyűk vásárlásának 80%-át magamra vállalom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Tudod mit? Veszel nekem pl egy Asus X50SL-est (nem veszedelmes árú, csak 140 -legalábbis annyiért láttam) én meg ezt neked adom kompletten minden vacakjával. :lol:? :P :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Tudod mit? Veszel nekem pl egy Asus X50-est (nem veszedelmes árú, csak 140 -legalábbis annyiért láttam) én meg ezt neked adom kompletten minden vacakjával. :lol: :o :P :P :lol: És az jó nekem? :) De akkor kérem a beígért Rába motort is :lol: !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Azt nem tudom de nekem biztosan. :) Megkapod, drága! :o :P :P :lol: De az első kör az enyém! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 Azt nem tudom de nekem biztosan. :lol: Megkapod, drága! :lol: :) :P :P De az első kör az enyém! Ahha, na majd szólok ha nyertem a lottón, hogy megvehessem a laptopodat :lol: remélem még bírja a mostani pár évig!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November19, 2008 Megoszt Elküldve November19, 2008 na majd szólok ha nyertem a lottón, hogy megvehessem a laptopodat Akkor jobban járok ha magamra bízom? :lol: Oké, majd küldöm az áfás számlát :lol: :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lujdzsi Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Sziasztok! Tudom nem itt van a helye de elsőként rátok gondoltam. Megmaradtak az Astra téli gumijai felnistől , ha valakit érdekel keressen meg telefonon. BF Gudrich 175/70 R13. Két telet futott az árban meg egyezünk. Telefonszámom: Mackónál Andinál,Tominál megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November20, 2008 Megoszt Elküldve November20, 2008 Melóval mizujs Lujdzsi? Sikerült már valami? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Nos betettem a vákuumvackot, működik is tökéletesen de ennyiben nem álltak meg a problémák, az adagolóból valahonnan szivárog a dízelnafta. Örülök neki, főleg a brifkóm -fényezésfelújítás ezek után már valószínűleg kihúzva, feltéve ha egyáltalán bírni fogja ezt a költségvetésem. :lol: Aki tud profi adagolószervíz címeket (természetesen garanciával és legfőképp minőségben jól dolgozókat -hozzátéve, hogy "ahol a legolcsóbb") kérem ne tartsa magában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Nos betettem a vákuumvackot, működik is tökéletesen de ennyiben nem álltak meg a problémák, az adagolóból valahonnan szivárog a dízelnafta. Örülök neki, főleg a brifkóm -fényezésfelújítás ezek után már valószínűleg kihúzva, feltéve ha egyáltalán bírni fogja ezt a költségvetésem. :lol: Aki tud profi adagolószervíz címeket (természetesen garanciával és legfőképp minőségben jól dolgozókat -hozzátéve, hogy "ahol a legolcsóbb") kérem ne tartsa magában. Sok volt neki a Tokaji driftelés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Haha! Előtte is eresztett már -Blitzre is úgy mentem el vele, csavaroknak húztam utána és elmúlt -eddig bírta. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November21, 2008 Megoszt Elküldve November21, 2008 Tudtommal egyedülállóak az országban gépparkjukat és felszereltségüket nézve: Link Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts