_Seth_ Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nem kell már a felújítás,mert megvették a zöldet. Viszont most meg keresek max 1 millióig automataváltós ,megkímélt,keveset futott stb... Opelt.Lehetőleg Astrát. Minden segítséget előre is köszönök...lehet hívogatni az ismerős kereskedő stb.. haverokat! :) Annyiból vehetsz B1-es vectrát is már... én nem gondolkoznék a kettő között :lol: Innen válogass :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nahát, ez eszembe sem jutott volna,hogy a hasznaltauto.hu -n nézzem meg! :lol: :lol: :) Ezen már túl vagyok,van is egy pár gép kijelölve megnézésre,elsősorban Astrák és Corsák. Ugyanis a méret is számít a vételkor,mert az asszony is jár majd vele dolgozni és a parkolás hááát... öööö... Szóval továbbra is fentartom,hogyha valaki lát(vagy ismer) automata Opelt a környezetében az szólhat nyugodtan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nem a használtautó volt a lényeg hanem az autók és, hogy akár vectra is lehetne :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 JÓVANNA!!!! :lol: Csak viccöltem! Én is bírnám a Vekit sőt még az Omegát is.Sőt Betti is elfogadná bármelyiket,csak forgolódni nemigen tudna velük. Soxor még a Corsával is bajban volt,mikor szűk helyre kellet ki-beállni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 JÓVANNA!!!! :lol: Csak viccöltem! Én is bírnám a Vekit sőt még az Omegát is.Sőt Betti is elfogadná bármelyiket,csak forgolódni nemigen tudna velük. Soxor még a Corsával is bajban volt,mikor szűk helyre kellet ki-beállni. Akkor neki csak a Smartot tudnám ajánlani, vagy egy Fiat-ot, de azok csak az újak jók, és csak milla felett vannak. (amikor az autókat néztük annyira szerettünk volna venni egy Corsát, az volt az első szalon, ahova bementünk Balmazújvárosin, asszem, ahol Chevy-t is prószáltuk. De csak alapfelszereltségűt tudtunk volna venni elérhető áron, azt meg nem akartunk. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh. Imádnék egy kis automata Corsával rohangálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Nahát, ez eszembe sem jutott volna,hogy a hasznaltauto.hu -n nézzem meg! :P :P :lol: Ezen már túl vagyok,van is egy pár gép kijelölve megnézésre,elsősorban Astrák és Corsák. Ugyanis a méret is számít a vételkor,mert az asszony is jár majd vele dolgozni és a parkolás hááát... öööö... Szóval továbbra is fentartom,hogyha valaki lát(vagy ismer) automata Opelt a környezetében az szólhat nyugodtan! Na nem szívesen vallom be , de a parkolással nekem is van gondom :lol: pedig a manta mozgékony, fordulékony, de néha én ezt nem tudom kihasználni, és csak bénázok :lol: . Tuti egy kicsi kocsival könnyebb, bár én még egy corsával is lehet bajban lennék egy üres reptéren, ha le kellene parkolni tolatva :) . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Az Opel Insignia lett az év autója! Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November17, 2008 Megoszt Elküldve November17, 2008 Én azt mondom, hogy Insigniát minden opelesnek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Én beérem egy pöpec turbódízel Fronterával is. :P :lol: :lol: :) Apropó! Nem tudja valaki megmondani, hogy a Derék utcai Opel boltnak van-e valami honlapféléje? Mert kéne egy thermoszelep de Unixék azt se tudják, hogy ilyen létezik-e. Én meg csak ezért nem akarok Debrecenbe bemászni míg egy sacc árat nem tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Én beérem egy pöpec turbódízel Fronterával is. :P :lol: :lol: :) Apropó! Nem tudja valaki megmondani, hogy a Derék utcai Opel boltnak van-e valami honlapféléje? Mert kéne egy thermoszelep de Unixék azt se tudják, hogy ilyen létezik-e. Én meg csak ezért nem akarok Debrecenbe bemászni míg egy sacc árat nem tudok. Hívd fel őket. Honlapjuk nincs. Astra-Car Kft. Kategória: Autósboltok Település: Hajdú-Bihar megye, Debrecen Utca: Derék u. 113. Telefon: 52/490-046, 52/541-596 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Az Opel Insignia lett az év autója! Szép autó ez, de mindenki mással ellentétben nem tudok szemet hunyni afelett, hogy az eredeti tervhez képest mekkora megalkuvás a jelenlegi terendek irányába. A formavilágának legtöbb vonala külön más autótípusokon felfedezhető. Ha voksolni lehetne a legjobb, és legeredetibb Opelre, én az Antara GTC-t, vagy még mindig a Speedstert választanám. Autópályán, és terepen egyaránt közepes teljesítmény, jobban kellene, mint akár egy Porsche Chayenne. Bár az 5ajtós sem rossz, sőt azt néztem, 6 milkáért, már a 3,2 V6-os Benzin-Gázos (gyári gázszerelvénnyel) autómataváltós fullextrás változatot 6milcsiért megkapom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Hm, nem az én formavilágom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Hm, nem az én formavilágom. :lol: nekem tetszik. Bár lassan az összes ilyen stílusú kocsi egyforma. Egy két apróságtól eltekintve, egymás után dobják ki az autógyárak az egyforma és a másikéra hasonlító verdákat. Bár nem akarok offautót dícsérni, ebben a "családi-terep-bevásárló-szabadidő" stílusban nálam a bmw x6 vezet :lol: hófehér színben, feketére sötétített üvegekkel, de mondhatjuk elfogult vagyok és az opel a szívemcsücske :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 nekem tetszik. Bár lassan az összes ilyen stílusú kocsi egyforma. Egy két apróságtól eltekintve... hadd ne mondjam astra h sedan vs rönyó megane classic sedan vagy hogy a fenébe hívják, a hátulja mindkettőnek ugyanaz a kinézete. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 hadd ne mondjam astra h sedan vs rönyó megane classic sedan vagy hogy a fenébe hívják, a hátulja mindkettőnek ugyanaz a kinézete. :) na látod :lol: koppintás van mindenhol. Bár ez nem annyira rossz. Végülis ha egy autó alakja tetszik valakinek, vagy a kinézet, diesign......és mellé van egy márkahűsége, akkor tuti bármelyik márkánál megtalálja azt a kinézetű autót amit keres :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Az igazat megvallva a H sedan tetszik is de a caravan nem pedig szeretem a hajókat. A G széria óta (annak is csak a külseje) nemigazán az én ízlésvilágom van egyikben sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Én el tudnám fogadni de akkor már inkább ezt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 H sedannak pedig nincs túl jó feneke... nekem tetszenek a szép fenekek pláne ha magassarkúban van és passzos kis... jah elkalandoztam egy kicsit, nah tehát volt oktatómnak is sedan van és van még egy másik világosabb is de inkább mondanám érdekesnek mint szépnek de ez olyan mint az sx4 sedan pl, vagy b vectrából a ferdehátú és még sorolhatnám, arra gondolok, hogy látszik, hogy nem erre tervezték hanem az csak úgy oda van illesztve és nem része az autónak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Én el tudnám fogadni Inkább egy C Vectra Caravan. Dögös... :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 ...nekem tetszenek a szép fenekek pláne ha magassarkúban van és passzos kis... jah elkalandoztam egy kicsit... Éhes "khm" meg a kaja... :lol: :lol: :) Na ja. Az autó viszont előnyösebb mert: elvisz ahova szeretnéd - a nő nem, az autó nem rinyál a sminkjére - a nő igen, az autó nem húzza fel az idegeidet - a nő... Bocs, a választ inkább meghagyom nekik... :P :P :P :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Hát nem is tudom... én inkább maradok "kétpárti" legyen autó is meg nő is :lol: Jó autó a vectra nagyon is.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 "Fogd a csajt és vidd..." :lol: Na igen, ennek az árából most sokkal komolyabbat tudnék venni de jó ez nekem, arra meg nem futja hogy cserélgessem vagy tartsak egy másikat is mellette. Amire van azt tudja, vasárnap még egy homokos terepen agyig elakadt wartburgot vassal megrakott utánfutistól is kihúztam vele seszpillanat alatt szóval megvan bizalmam benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 "Fogd a csajt és vidd..." :lol: Na igen, ennek az árából most sokkal komolyabbat tudnék venni de jó ez nekem, arra meg nem futja hogy cserélgessem vagy tartsak egy másikat is mellette. Amire van azt tudja, vasárnap még egy homokos terepen agyig elakadt wartburgot vassal megrakott utánfutistól is kihúztam vele seszpillanat alatt szóval megvan bizalmam benne. Én nem mennék az enyémmel olyan terepre... :lol: Nem arra való az autóm főleg nem így porig ültetve szinte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November18, 2008 Megoszt Elküldve November18, 2008 Mit csináljak ha egyszer Endlos az erdőben akar bújkálni? Költöztessem panelbe? Amúgyis csak arrafelé jártunk és na nézzünk már be mi a helyzet vele -az a warnyú meg keresztbe állt azon a szűk úton. Én egyébként kifejezetten élvezem az ilyen terepeket, mikor hosszú kanyarban odalépek neki 3ban és megy is meg kapar is a homokban, közben felülkormányzottá válik és az egy jó buli. Egyedül csak az olajteknőjét féltem, hogy felkoppan valamin na de hát nem is tolnám neki ha tudom, hogy van ott valami az út közepén. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts