Guest Sanci Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Tegnap jártam feléd és majdnem felcsörögtelek, hogy vagy-e csak szám híján nem nagyon ment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Tegnap jártam feléd és majdnem felcsörögtelek, hogy vagy-e csak szám híján nem nagyon ment... Priviben elküldöm... a nem veszem fel annak 1000 oka lehet szólok még most :D Sulitól kezdve odáig, hogy alszom akár délben is vagy éppen úton vagyok :D Ui.: Vasárnap du 2 hétfő hajnal 1 között mentem vele egy "kicsit" böszörmény-debrecen-nyíregy-miskolc-ózd-pest-fehérvár-debrecen-böszörmény ;) Gond nélkül ment minden, a tempomat a legjobb :P Ui. 2: leadtam az autót vezérlés-tömítés cserére.... délután megyek is érte :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nekem is jó a tempomatom! Ráteszem a gázra a tappancsot, beállok egy tempóra és nem nagyon eresztek belőle se fel se le csak ha muszáj. De ezt már Berlina cimbi és Mantababy tudja a legjobban, milyen is engem követni éjszaka :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Nekem is jó a tempomatom! Ráteszem a gázra a tappancsot, beállok egy tempóra és nem nagyon eresztek belőle se fel se le csak ha muszáj. De ezt már Berlina cimbi és Mantababy tudja a legjobban, milyen is engem követni éjszaka :P követni a hátsólámpát igencsak adrenalinnövelő esemény :D éjjel, zuhogó esőben. de túl lehet élni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 követni a hátsólámpát igencsak adrenalinnövelő esemény :D éjjel, zuhogó esőben. de túl lehet élni! ;) :P :D :D :D :D De jó volt, nem? :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Aham! Immobiliseres alapból az autó? Ez hogyan működik benne? A gyári kulcsot nem sajnálom, a jelenlegi riasztója vacak, a riasztó-kpzár pároshoz is csak 1 távirányítóm van az is elég viharvert, ki van kopva nagyon. Hadd szóljak hozá én is egy értékeset, hogy dögöélne meg az, aki kitalálta ezt a sok szar biztonsági kütyüt. A betörőket úgysem állítjha meg, csak arr ajók, hogy a gazda életét nyomorítsa meg, úgyhogy amint alkalmam lesz rá, kikötöm az immobilisert, ajánlom neked is Jani, semmire nem jó. Mellesleg úgy jösz rá, hogy van-e benne, ha kinyitod úgy. hogy nem kulccsal (ami eleve már hülyeség, csak roncsolással megy) akkor elfordítod az indításra a kulcsot, és nem történik semmi, az önindító nincs kapcsolatban a z akksival. Mellesleg a miénk akkor is lezár, ha 2 percnél tovább marad nyitva vmeik ablak, vagy ajtó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Egyébként egy immót egy jófajta hangszóró-mágnessel is át lehet verni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Egyébként egy immót egy jófajta hangszóró-mágnessel is át lehet verni. :lol: Na erre kíváncsi vagyok, hogy hogyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Csak olvastam róla de a szerző szerint (aki mellesleg autótolvaj) Opeleket simán le lehet nyúlni ilyen módon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November12, 2008 Megoszt Elküldve November12, 2008 Remélem azért megbocsájtjátok dühkitörésemet :lol: Nahh jó hír kész van a mintapéldány a naptárból, viszem Kecskemétre, vagy küldöm, vagy még nemtudom. Lényeg, hogy meg lehet nézni élőben is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Remélem azért megbocsájtjátok dühkitörésemet :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 :lol: Mármint ez az Immobiliseres témára való reakciómra vonatkozik. :-)) (dögölne meg mind, stb..........) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Jaa, hát kikapjuk belőle a kócmócot azt nem lesz vele több gond! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November14, 2008 Megoszt Elküldve November14, 2008 Nem kapunk ki semmit sem :lol: Megjött a bicskakulcs, ablakemelő modul (ehh... van benne gyárilag is de már mind...). Talán köv hétvégére KÉSZEN lesz az autó :) Jah: alánéztünk az autónak: teleszkópokon, rugókon felirat, sorozatszám, matrica és egy szó: "irmscher" :lol: Hátsólámpát megkerestem a neten: irmscher :P Motorgenerál kész :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Nem a tiedből, az Endloséból. :lol: Mit csinál(tat)sz te vele, hogy hetekbe telik míg elkészül? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Nem a tiedből, az Endloséból. :lol: Mit csinál(tat)sz te vele, hogy hetekbe telik míg elkészül? :lol: Egyszer megvolt a vezérlés, olaj, szűrők cseréje most jön a check lámpa ellenőrzése azaz hibakódok olvasása, azok javítása ha szükséges, kap új tömítéseket, gumiharangokat, szilenteket ahova kell utána pedig elszórakozik a hifi berakásával, kábelezésével utána játszat egy kicsit a riasztóval, ablakemelő modullal, kpzárral, dudával, ködlámpába xenon berakással, izzók cseréje pár helyen.... tehát még van vele munka bőven mire teljesen készen lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 :lol: Jesszus, én hirtelen megelégednék egy tökéletes fényezéssel is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Én meg egy motorfelújítással! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Szép lista! :lol: Én meg a Senatoron indítok egy lakatolással, aztán folytatódik kuplungfelújítással, motorcserével (3.0 12V helyett 3.0 24V), lengéscsillapító cserével, új fényezéssel (marad a fehér, csak valami szebb fehéret szeretnék, pl finom ezüst beütéssel), totális beltér cserével (szőnyeg, tetőkárpit, ülések, ajtókárpitok, műszerfal), elektronika felújítással (szinte minden van benne, de semmi sem működik), és itt a kocsi nagyjából kész is. Jöhet a papírmunka. Meg kell keresnem az üzemben tartót, kérni kell egy meghatalmazást, hogy eltoljuk műszakira és zöldkártyára. Ha ez megvan, akkor meg kell keresni a tulajt (nehéz, mert más szerepel a forgalmiban, és más az okmányirodában), írni kell egy adásvételit, el kell kérni a törzskönyvet, ha nincs meg, akkor újat kéretni az okmányirodától (ide kell egy belsős ember a tulajgaliba miatt). Ezután már csak egy eredetvizsga kell. Remélem elég a csókának, ha az eredeti motor csak kint van a garázsban. Nincs kedvem kivenni az újat, betenni a régit, aztán ha elment, akkor visszarakni. Szóval ide is ismi kellene. :lol: Ezután már csak át kell íratni, és kezdődhet a Manta kálváriája. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Hozd a cuccot és megcsináljuk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Hozd a cuccot és megcsináljuk... :lol: Ocsmányirodában dolgozol? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Ocsmányirodában dolgozol? :lol: Háát, ahogy vesszük, van por, füst, tv, kávé, laptop, és hadd ne soroljam mi tartozik egy aszfaltkeverő szerkezethez... Corsikának mondtam egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Aszfaltkeverő? Hű, az tényleg ocsmány! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November15, 2008 Megoszt Elküldve November15, 2008 Nemiiis! Persze ha nem holt retkes... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November16, 2008 Megoszt Elküldve November16, 2008 Nem kell már a felújítás,mert megvették a zöldet. Viszont most meg keresek max 1 millióig automataváltós ,megkímélt,keveset futott stb... Opelt.Lehetőleg Astrát. Minden segítséget előre is köszönök...lehet hívogatni az ismerős kereskedő stb.. haverokat! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts