_Seth_ Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Értelek! És igen végiggondolva jobb lenne állítani rajta mert ha megpakolom a seggét vagy beülnek hátra akkor még lejjebb lesz és még feljebb világít, na majd szólok is a szerelőknek, hogy állítsák be :D Bár az, hogy beülnek 3-an hátra nem hajta meg túlzottan az autót nem ül le úgy mint pl a kadett ült lehet az ültetés miatt. B2-es vectrához láttam képen érzékelőket amiknek a helye is megvan és csak be kell rakni utána automata is lehet akár de akkor ez nem az, de így is meglepődtem rajta, hogy ilyet is tud ;) Kadettel is el akartam menni az autóklubhoz beállíttatni de ezzel úgyis megyek szervizbe megcsináltatom ott :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Beszaladtunk debibe pár apróságért és belebotlottam egy bordó-fekete megpiszkált f astrába, Zoltán táblával és opel clubos rendszámkerettel, nem ismeri véletlenül valaki? Amúgy intett a srác csak időm nem volt, hogy leálljak vele csevegni egy kicsit, hogy mizujs... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Seth! az érzékelőkhöz egy vezérlő, és a xenon-os gyári lámpák is kellenek. Ezért nem olcsó a gyári xenon-ra átállás. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Beszaladtunk debibe pár apróságért és belebotlottam egy bordó-fekete megpiszkált f astrába, Zoltán táblával és opel clubos rendszámkerettel, nem ismeri véletlenül valaki? Nem a srác, aki újfaluban is ott volt, csak nem jött oda köszönni? S E T H --------->>> Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Nem tudom, nem emléxek arra az autóra bár mintha hasonló lenne. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 B vectrához melyiket??? 11-est??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 B vectrához melyiket??? 11-est??? kÖSZI A VÁLASZT, AKKOR EZ AZT JELENTI, HOGY NEM ELADÓ, VAGY MÁR ELADTAD, VAGY pénzt akarsz érte, de akkor azt mondtad volna, mert tutira nem szégyelled. Na mind1, keresek akkor máshol. Csak pár részlete kellene, azért lenne nekem jó a törött össze lesz építve 2 másikkal. Csak a sima része kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 bicskakulcsot én ilyen olcsón kilőném. Lehet nem véletlen olyan drága a gyári bicskakulcs. És jóval tartósabb. :D Miért baj az, ha a kulcs és a távirnyák külön van ill. nem záródik össze? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 A komfort és a kényelem, Mackó! Épp én is azzal dilizek, tiszta műszerész munka. A végére lesz műszer csak ész nem ;) :P , no meg nem annyi a végösszeg mert ha ugyebár chipes-immós a verda akkor a kulcsba kell egy chip ami megint nem két forint. A gyárival annyi a különbség, hogy nem kell ennyit dilizni vele mint pl én. De alakulóban a projekt. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2008 Megoszt Elküldve November9, 2008 Én pl. nem mókolnám szét a gyári kulcsot az immo miatt, illetve ugye ha azt nem, akkor egy másik chip az meg ugye plusz zseton(ahogy Sanci is írta). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Én se szedem szét a gyári kulcsot mert lehet kapni chipet hozzá, be is tanítják. Pl nekem a chip 9 pízbe volt az egyik kijjebb eső multiban az üzletsoron, a kulcsszárat is (pontosabban a kulcsot -1600-ért) lemásolták csak egy kicsit át kell alakítgatni hogy bele menjen a "bicskába". Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 akkor az már plusz 10 pénz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Hát ja. ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 kÖSZI A VÁLASZT, AKKOR EZ AZT JELENTI, HOGY NEM ELADÓ, VAGY MÁR ELADTAD, VAGY pénzt akarsz érte, de akkor azt mondtad volna, mert tutira nem szégyelled. Na mind1, keresek akkor máshol. Csak pár részlete kellene, azért lenne nekem jó a törött össze lesz építve 2 másikkal. Csak a sima része kell. Nem, ez azt jelenti, hogy én magam sem tudom mi legyen vele :D A hátsó gsi lököst fogod, viszed csak annyit kellene várni, hogy biztosító megnézze és oda tudjam adni, egy apró sérülés van rajta de lehet észre sem veszed + 2 lyuk van fúrva rajta a tolatóradarnak de azt be lehet foltozni könnyen. A sima régi lökös lesz majd rajta, az eredeti első lökös ha kell és eljössz érte viheted azt is csak még egy kis idő kell + szintén eljössz viszed kategóriás a gsi hátsólámpa is csak annyi kell, hogy a te régieidet tegyük fel mert ha sok cucc hiányzik az autóból többet kell fizetnem a bontóban ;) + majd egyszer amikor ezekért jössz még adok neked pár cuccot csak annyit kell csinálni velük, elviszed őket :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Nem kell a gyári kulcshoz hozzá sem nyúlni csak át kell másolni egy üresre ezért kérdeztem, hogy az a 11-es jó-e a vectra kulcshoz így kép alapján de még nem jöttem rá ;) Ha már GSM nem lesz benne akkor legyen elegáns mint az autó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuszi67 Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ez a kulcs dolog amúgy hogy működik? Azaz ha szeretnék egy pótkulcsot hová fordulhatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Ez a kulcs dolog amúgy hogy működik? Azaz ha szeretnék egy pótkulcsot hová fordulhatok? Rendelsz még olyan üres kulcsot, lemásoltatod az egyik meglévőt és máris van pótkulcsot persze távirányítót csak kettőt adnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na, Seth, szerintem félre értesz. A gyári immo miatt szükség lesz vagy a gyári kulcsot szétmókolni, vagy egy új immo chipet másoltatnod, ha használni is akarod a bicskakulcsod. Ez tuti. Gyuszi meg szerintem azért kérdezi, mert ő gyári kulcsot akarna még egyet. Azt opeléknél súlyos árban mérik, de legalább gyári. Másolóknál valamivel olcsóbb, de nem gyári. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 Na, Seth, szerintem félre értesz. A gyári immo miatt szükség lesz vagy a gyári kulcsot szétmókolni, vagy egy új immo chipet másoltatnod, ha használni is akarod a bicskakulcsod. Ez tuti. Gyuszi meg szerintem azért kérdezi, mert ő gyári kulcsot akarna még egyet. Azt opeléknél súlyos árban mérik, de legalább gyári. Másolóknál valamivel olcsóbb, de nem gyári. Aham! Immobiliseres alapból az autó? Ez hogyan működik benne? A gyári kulcsot nem sajnálom, a jelenlegi riasztója vacak, a riasztó-kpzár pároshoz is csak 1 távirányítóm van az is elég viharvert, ki van kopva nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 a gyújtáskapcsoló körül van egy karika, az érzékeli a kulcsban lévő chipet. Ha ez nincs, akkor addig biza a moci nem indul, mert az ECU nem adja a kraftot. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 a gyújtáskapcsoló körül van egy karika, az érzékeli a kulcsban lévő chipet. Ha ez nincs, akkor addig biza a moci nem indul, mert az ECU nem adja a kraftot. :D Na ezt nem tudtam, hogy ilyesmi is van benne. Ez biztos benne van az enyémben is? Habár ha a legtöbbe benne van gondolom az enyémben is benne lesz ha már gyári riasztó is van benne + 4 ultrahangos érzkelő... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November10, 2008 Megoszt Elküldve November10, 2008 most neked benne fog maradni a gyári riasztó? Amúgy? (csak gondolkodom, mert vagyok. :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuszi67 Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Gyuszi meg szerintem azért kérdezi, mert ő gyári kulcsot akarna még egyet. Azt opeléknél súlyos árban mérik, de legalább gyári. Másolóknál valamivel olcsóbb, de nem gyári. Igen, gyári kulcsra gondoltam. Egy kulcsot kaptam az autóhoz, ami nagyon kopott és viharvert. Ezt az indításgátlós dolgot nem láttam én sem tisztán. Ezek szerint a legjobb megoldás lenne, bemenni az Opelhez és ott elintézni. Bár nekem ez a "súlyos ár" elég rémisztőnek tünik... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 Igen, gyári kulcsra gondoltam. Egy kulcsot kaptam az autóhoz, ami nagyon kopott és viharvert. Ezt az indításgátlós dolgot nem láttam én sem tisztán. Ezek szerint a legjobb megoldás lenne, bemenni az Opelhez és ott elintézni. Bár nekem ez a "súlyos ár" elég rémisztőnek tünik... Az enyém se sokkal külömb. Opelék meg úgy elrémisztésképp kb 40 és 60 ezer között adnak egy másik kulcsot de pontos árat nem tudok viszont meg lehet kérdezni (mikor megvettem a gépet majd 5 éve csak úgy kíváncsiságból rákérdeztem), annyiért bontóban komplett zárrendszert adnak kulcsostól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November11, 2008 Megoszt Elküldve November11, 2008 most neked benne fog maradni a gyári riasztó? Amúgy? (csak gondolkodom, mert vagyok. :D ) Éppenséggel lehet benne marad de nem lesz bekötve mert a gyárija dilis már egy kicsit ezért is kell cserélni és ha már cserélem akkor kulcsot is cserélek amit végre értek, hogy hogyan működik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts