Korzika Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 No mai nappal én is túl vagyok a vezérlés (szíj, görgők, vízpumpa) cseréjén, kézifék javításon ...s így azért már nyugodtabb szívvel vágok neki az utaknak. Egy kérdés megint felötlött bennem: A vezetőoldali ajtó nyitáskor nem "áll" meg, ha nem visszacsukódik. Míg az anyósoldali az normálisan "beakad" úgy marad. Túlságosan nem zavar a jelenség csak nem tudom, hogy ez normális-e vagy a hiba az én "készülékemben" van? :D Majd le hagytam: Venni szándékozok még 1 liter 10W-40-es olajat is tartaléknak, után csöpögtetésre. Nagyon sokféle van forgalomban és kérdezném még mire érdemes figyelnem, hogy megfeleljen az autónak? /Olaj cserém most nem volt, mert a szakértő szemek tényleg azt mondták, hogy ez legalább igaz, nem rég volt cserélve./ Néztem az aláírásod és azon gondolkodtam,hogy milyen az a V16-os motor. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 azon gondolkodtam,hogy milyen az a V16-os motor. :D Milyeeen? 16 hengeres! Méghozzá V! :D :D ;) :P Szerintem 16V-t akart írni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 gyári rádió kiszedéséhez 4 db csigafúró, vagy drót is megteszi, amit be tudsz dugni a csavarok helyén, és nagyjából kitöltik a furatot, hosszra pedig vannak vagy 15 centisek. A magnó alatti panelt simán le lehet pattintani, és onnan már rá lehet segíteni a magnónak a kicsúszásban. Ha mégsem megy, akkor még pár csavar, és már kint is van a kesztyűtartó, ahonnan talán rá lehet segíteni mégjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuszi67 Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Néztem az aláírásod és azon gondolkodtam,hogy milyen az a V16-os motor. :D Opssz..tényleg elírtam...javítva! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Opssz..tényleg elírtam...javítva! biztos? még mindig v16-ot látok mellesleg híresek lettünk :D /aki észreveszi, mire gondolok, legközelebb kap tőlem egy csokit/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Rásegítettem arra a 16V-re, hogy az legyen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 biztos? még mindig v16-ot látok mellesleg híresek lettünk ;) /aki észreveszi, mire gondolok, legközelebb kap tőlem egy csokit/ öööööööööööööö,izé te adtad át fekete öltönyben a parkolót?? :D ???Olyan kicsi a kép.... Jó van na látom,hogy te szóltál hozzá(egyedül). Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 néhány kép a linken Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Ilyen dobozos installációt még nem láttam!Így is jól szól??? ;) :D Amúgy szép a gép,jó a színe is.(nem koszolódik). Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 öööööööööööööö,izé te adtad át fekete öltönyben a parkolót?? :D ???Olyan kicsi a kép.... Jó van na látom,hogy te szóltál hozzá(egyedül). Nem, az csak azért volt, mert a kedves előttem szóló nem vanni tisztában a helyzettel. Amúgy a lényeget nem lövöm le. A lényeg a képeken van, csak alig látszik. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Ilyen dobozos installációt még nem láttam!Így is jól szól??? :P :D Amúgy szép a gép,jó a színe is.(nem koszolódik). Szól így is! Csak nem a képen látható cuccok hanem a gyári hifi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Nem, az csak azért volt, mert a kedves előttem szóló nem vanni tisztában a helyzettel. Amúgy a lényeget nem lövöm le. A lényeg a képeken van, csak alig látszik. :D Mondom kicsik a képek!!!!Ha nagyítom meg elmosódik.Milyen fotós volt ott?Koca??? Látom már kicsit kilóg a kocsi hátulja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 azaz, kapsz egy csokit legközelebb. Amúgy én csak véletlen vettem észre. Ha tudom, hogy fotózás van, akkor a nagy 4x4-es helyére álltam volna aznap. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuszi67 Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Mackósajt: Elektromos tükör ügyben hová lehet fordulni Debrecenben? / le és fel nem akar állítani a motor és már kisebb döccenőknél is elmozdul a beállítás/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November7, 2008 Megoszt Elküldve November7, 2008 Akkor az vagy szétpottyant, vagy passz. Amúgy nekem még sosem volt vele bajom, szal nem tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Jancsónak, ha netán ezt a kicsikéjét is SETH akarná szedni: Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Külsőre marad olyan mint amilyen most :D Nekem így is nagyon tetszik. B vectra alapból is olyan alacsonyra van ültetve mint az enyém? Csak mert alánéztem és szép piros rugók vannak alatta... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Akkor neked Seth biza már valaki berakott egy csüccsentőt, mert azok nem pirosak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Akkor neked Seth biza már valaki berakott egy csüccsentőt, mert azok nem pirosak. :P Jaja, mint azóta meg is állapítottuk: -40mm :D + A sportdob is gyári nem kókányolt! Átnéztük az autót alulról, teljesen rendben van ;) Egy hozzáértő szerint kb 200e kilométer van az autóban a belsejét és az életkorát nézve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Endlosnak akartam volna válaszolni, csak nem vettem észre, hogy írt nekem :-)) Lökössel kapcs adsz választ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Lökössel kapcs adsz választ? Van két gyári lökösöm, a rácsos fajta + van a gsi de az ki van fúrva (tolatóradar miatt). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyuszi67 Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Az ablakemelő (tekerentyű) kart megtudja valaki mondani, hogy lehet leműteni? A hátsó ajtóról szeretném leszedni a szedni a kárpitot, de nem jön össze :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Az ablakemelő (tekerentyű) kart megtudja valaki mondani, hogy lehet leműteni? A hátsó ajtóról szeretném leszedni a szedni a kárpitot, de nem jön össze :D Copyright by Rtomi: rongydarab befűz a tekerő mögé, finoman körbetekered a rongyot, mintha behúznál egy rotakapát pl., ekkor a rongyba beleakad az omagegyűrű egyik vége, és szépen kifordul. Utána a tekerő lehúzható. ;) (lehet nem pont így írta le korábban valahova) Link to comment Megosztás: More sharing options...
_Seth_ Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Beszarás komolyan mondom... nem elég, hogy működik a tempomat kiválóan most jöttem rá, hogy a fényszóró magassága elektromosan egy kis tekerővel állítható belülről akármikor ;) Na még az érdekelne, hogy automatán állítja-e vagy csak ahogy én belövöm... csak csodálkoztam, hogy villognak rám ma mondom nem létezik, hogy szarul van benne a xenon hiszen 2 este sem villogott rám senki sem... suzukis volt a legjobb.... szabálytalanul parkol a kb 50 éves festett szőke hölgyike a buszmegállóban de majd kiégette a szemem annyira villogott rám na mondom itt már baj van.. beállok az mm-hez megnézem, és tényleg feljebb volt a magassága na de mit csináljak? Kapcsolagtok.tekergetek és láss csodát az eddig hasztalannak hitt tekerőke állítja a magasságát :P Azóta már nem villognak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November8, 2008 Megoszt Elküldve November8, 2008 Viszont ez nagyon azt jelenti, hogy rossz az alap beállításod. :D 0 allásban kéne belőni a lámpákat, és ahogy terhelődik a segge, úgy tekeregni folyamatosan a 3-as felé. ;) Vagyis ha neked most közelebb van a 3-ashoz, mint a 0-hoz, akkor neked erősen felfelé hord a lámpád. Emellett mondjuk még lehet az is, hogy normál fényszóróban a foncsor úgy szórja a xenon fényét, hogy vakít. Projektorosban ilyen nincs. Ja és nem állítja automatice a magasságot. :P Azt csak a gyári xenonok tudják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts